ja chodze jak kaczuszka, i tak fajnie na boki sie kolysze jak ide i naprawde smiesznie to wyglada ale nie mam wielkiego brzucha przeciez...moj mi zawsze gada, uwazaj bo brzuch zgubisz i czuje, ze jak sie maly urodzi to nadal bede tak chodzic nim dojde do siebie hahaLux, powiem ci tak zupełnie szczerze, że ja zaczęłam "siadać" i drętwięć tak pod koniec 36tc. Wcześniej kompletnie nic. Teraz jestem śpiąca, leniwa i obrzmiała Jeszcze 2/3tyg i świat do góry nogami. Hura.
reklama
elifit
Moderatorka
@lenam77 jeden z lekarzy zrobił niebezpieczny chwyt, nacisnąl na brzuch by wesprzeć wyparcie dziecka i źle to się skończyło. Na szczęście mamie i dziecku nic nie jest ale było niebezpiecznie. Podłamalo mnie to. Choć staram sobie tłumaczyc że będzie przy mnie mąż i doula i nir będę jak to ciele zdawać się na łaskę lekarzy
Czarownica3006
Fanka BB :)
Kochana jak wczoraj o tym czytałam to wlasnie pisało o dłoniach i stopach i nasilaniu się na wieczór.. zrób próby wątrobowe i będziesz wiedziała bo jakby co to musisz to leczyć
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Tuiles
@lenam77 jeden z lekarzy zrobił niebezpieczny chwyt, nacisnąl na brzuch by wesprzeć wyparcie dziecka i źle to się skończyło. Na szczęście mamie i dziecku nic nie jest ale było niebezpiecznie. Podłamalo mnie to. Choć staram sobie tłumaczyc że będzie przy mnie mąż i doula i nir będę jak to ciele zdawać się na łaskę lekarzy
Nie myśl o tym i nie martw się. Chyba nie ma żadnego takiego szpitala, miejsca, lekarza czy połoznej, gdzie wszystko byłoby zawsze na 100% tip top. Błędy wpisane są niestety w statystyki i się zdarzają, nawet wśród super najlepszych. Ale niech szklanka bedzie do połowy pełna! Jesteś SuperMamą. Bedzie SuperDobrze!
elifit
Moderatorka
Dziękuję :* tak sobie tłumaczę że każdy poród niesie ryzyko i nie ma co się zamartwiać. Trzeba się dobrze przygotować po prostu.Nie myśl o tym i nie martw się. Chyba nie ma żadnego takiego szpitala, miejsca, lekarza czy połoznej, gdzie wszystko byłoby zawsze na 100% tip top. Błędy wpisane są niestety w statystyki i się zdarzają, nawet wśród super najlepszych. Ale niech szklanka bedzie do połowy pełna! Jesteś SuperMamą. Bedzie SuperDobrze!
O rany! . Staramy się te wszystkie miesiące bardzo na siebie uważać, a na końcu i tak jesteśmy w dużym stopniu zdane na prawie obce osoby. Obyśmy trafiły na doświadczone doule, położne, lekarzy. Trzeba myśleć pozytywnie i zrobić wszystko co możliwe, aby dziecku i sobie zapewnić bezpieczny poród.@lenam77 jeden z lekarzy zrobił niebezpieczny chwyt, nacisnąl na brzuch by wesprzeć wyparcie dziecka i źle to się skończyło. Na szczęście mamie i dziecku nic nie jest ale było niebezpiecznie. Podłamalo mnie to. Choć staram sobie tłumaczyc że będzie przy mnie mąż i doula i nir będę jak to ciele zdawać się na łaskę lekarzy
Czarownica3006
Elifit w każdym szpitalu kiedyś zdarzyło się coś nie tak... ale prawdopodobieństwo jest znikome,żeby tak stało się u Ciebie. Wszystko będzie super!!!! Nie martw się!!!!!
majka23x
Eli nie martw sie, to byl jednorazowy przypadek, wypadki chodza po ludziach, ale u Ciebie wszystko bedzie dobrze!!!
Ja wlasnie jade do szpitala odebrac wypis - tak, w moim kochanym szpitalu wydaja go z takim opoznieniem.
Co tu tak dzisiaj cicho dziewczyny?
Ja wlasnie jade do szpitala odebrac wypis - tak, w moim kochanym szpitalu wydaja go z takim opoznieniem.
Co tu tak dzisiaj cicho dziewczyny?
elifit
Moderatorka
Marka pewnie pogoda. . Mnie strasznie głowa boli :/
Wrócę jeszcze do tematu szczepień. Tak jak myślałam moja miejscowa pediatra wciskała koleżance hexe i jeszcze koniecznie pneumokoki. Robiła problem z wypisaniem recepty na 5w1. Ehhh
7 wirusów na jednej wizycie.. no ja pier...
Wrócę jeszcze do tematu szczepień. Tak jak myślałam moja miejscowa pediatra wciskała koleżance hexe i jeszcze koniecznie pneumokoki. Robiła problem z wypisaniem recepty na 5w1. Ehhh
7 wirusów na jednej wizycie.. no ja pier...
reklama
aneta_ck
Wrocilam ale moglam tam nie jechac... Maz ma tylko przerabane w pracy... Ten glupie sk... przepisal mi tabletki i mam je brac po jednej dziennie... Z kortyzonem... Zrobil ktg i po tym wywnioskowal ze moje swedzenie nie ma nic wspolnego z ciążą. Jak nie przejdzie to mam po dwoch dniach isc do szpitala. Jezu nie wierze.... Ide zjesc obiad i zaraz do apteki po te tabletki