Tuiles
Fanka BB :)
ja mam odwrotnie. jest mi cieplo w nocy i prawie nie uzywam koldry. tylko tylek nakrywam wlasnie z powodu infekcji pecherza.
Dobrze by bylo zeby u ciebie chodzilo tylko o zle pobranie moczu.
eh znow dzis prawie mialam stluczke. prosze zebym ja cos nie zmalowala. nie powinnam jezdzic wiem!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Mnie ostatnia stłuczka skutecznie wyleczyła z samochodu do końca ciąży! Mam uraz psychiczny i tyle. I guza na głowie. Nawet nie zdawałam sobie sprawy, ze w coś uderzyłam :/
Dzisiaj na obiado- kolacje jadlam kebaba więc następnym razem jak bede narzekala że dużo przytylam to macie na mnie krzyczec głupia ja, jednego dnia pilnuje co jem a drugiego dowale kalorii na caly tydzien.
O czyli mamy podobna dietę. Też stosuje co-dwu-dniowa
Dziewczyny ogladalam dzisiaj jakies zdjecia z porodow kur..... właśnie zdałam sobie sprawę ze to nie boli tylko pewnie napier...
Boję sie ze nie dam rady, u mnie w szpitalu nie ma znieczulenia i co ja wtedy zrobie
Dlatego ja nie oglądam filmów z porodu. Obejrzałam ze dwa, lightowe, poryczalam się jak bóbr jak maluch wyszedł i starczy. Wmawiam sobie, ze nie ja pierwsza i że cokolwiek by się nie działo to to wszystko dla dziecka. Mam nadzieję że to nastawienie mnie zbawi
Wracam do domu. Mam sie oszczędzać. Skurcze były ale jest ok. Mam się umówić do fizjoterapelty ciazowego. Pan doktor powiedział że spotykamy się w przyszły wtorek o 18, przyjmują mnie do szpitala i dają sterydy. Mogę rodzic naturalnie drugie dziecko wyjdzie na świat nogami
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Rewelacja!!
Dzień dobry wszystkim Mamom.
Joshi: mój mąż Cię pokochał. Wczoraj zrobiłam Twoje tiramisu dla ciężarnych. Zniknęło niemal całe! Pyyyycha. Zagości u nas na dłużej bo robota żadna a talerzyk po deserze wylizany
.