reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

MamaNadii nie strasz nas !!! :) będzie dobrze, tym razem dzieciaki wyskocza nam bez trudu :) tak sobie tlumacze :)
Ja planowałam iść do porodu wazac 60 kg Ale niestety mam juz na blacie 62 no coz chyba za malo sobie wtedy postanowilam :)
Wczoraj maz do mnie mówi dobranoc pucusiu mowie o zesz ty zobaczysz jaka niedlugo będę laska, lepsza niz przed porodem :)
Mam postanowienie ze na wesele do znajomego które będzie w maju zakladam taka bordowa mega obcisla sukienke. Na fb mam w niej zdjecie. No muszę się w nia wcisnac nie ma innej opcji :) no chyba że w cyckach się nie zapne to nawet bylabym zadowolona :)
Ja też już oczyma wyobraźni widzę swoją przyszłą figurę ;) zwłaszcza, że mamy do dyspozycji siłownię i saunę, więc aż żal nie korzystać. Jeszcze ja tak bardzo się lubię wygrzewać... :D wierzę głęboko, że zrzucanie kilogramów mi pójdzie dość łatwo, ale zobaczymy ;)

reklama
Hej dziewczynki. Ja ogarnęłam, byłam na zakupach, młody za godzinę wraca ze szkoły a ja zaraz się biorę za obiad.

Moja teściowa nie zwariowała, nie chciała wziąć go na ręce bo do końca myślała że urodze córeczkę.... Żal.....

Dokładnie..żal. Dlatego mówię, ludzie są różni, każdy ma inny charakter, nic nie poradzimy..

Ja za to ladnie nawet ide z waga w tej ciazy .nie puchne I bardzo mnie to cieszy. Startowalam z waga 57 kg .wczoraj u lekarza 68.2 kg . Takze 11 kg . Za to moje dziecko Jakies male . 1700 g na skonczony 32 tydzien. Pytalam lekarza czy waga nie za mala .mowil ze jest dobrze ze po prostu drobne. No ale ja jak to ja lubie sobie w krecac I ukladac swoje filmy I sie martwie czy aby sie nie zaczyna jakas hipotrofia plodu . BOZE jeszcze 6 tyg . Zwariowac mozna . Jak nie urok to sraczka!! Moj to tylko sie w glowe puka. Ma dosc moim czarnych scenariuszy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Coraz bliżej do porodu i pewnie każda ma więcej myśli jak to będzie, obaw, ja też często teraz o tym myślę i sobie wkręcam jakieś głupoty nieraz, ale staram się odpędzać czarne myśli.. Będzie dobrze, wszystkie damy radę, bo jak nie my to kto;)

[QUOTE="aneta_ck, post: 14504475, member: 14

Nie uwierzycie jak mnie boli kosc lonowa i pachwiny. Masakra nie moge chodzic a na drugi koniec miasta musze autobusem jechac do diabetologa. Do tego wszystkiego przegapilam kartke z przedszkola ze dzieci maja fotografa dzis i puscilam mlodego w dresach. Zalamka. Nie umiem sie w ogole zorganizowac ostatnio ani skupic. Do tego zapominam o najprostszych rzeczach. A i jeszcze wycieczka do banku nae dzis czeka. Chce mi sie jak cholera. Pieniadze nam sie rozmnozyly na koncie jakims cudem. Niewiadomo skad przybylo ponad 700 euro. Zero info o ksiegowaniu czy cos tylko saldo duzo większe. A nie mozemy tego zignorowac bo jak zatrzymamy te pieniadze to tak hak bysmy je ukradli. Cholera co oni w tych bankach robią. Jak to jest możliwe to nie wiem. Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam.

[/QUOTE]

Mnie też pachwiny bolały i spojenie, ale ostatnio jest już lepiej. Za to dzisiaj bolało mnie a raczej takie jakieś kłucie miałam przy chodzeniu na samym dole..
Też bym chciała mieć taką pomyłkę na koncie:p

miesko gotowe, zaaz ide zrobic kopytka, bo ziemniaki sie ugotowaly i stygna...poprasowalam ostatnie sztuki spodni malego, uff

Mmm, narobiłaś mi smaka na gulasz z kopytkami, trzeba będzie zrobić na dniach;) idę też się brać za obiad bo zaraz syn ze szkoły wraca i będzie już dopytywał o obiad to chociaż zacznę :p

A u mnie Dzis zupa krem z dyni z curry I klopsy do tego z mieska. A na deser ciasto dyniowe z polewa czekoladowa.[emoji41]
Moj przytargal dla filipa wielka dynie na lampion trzeba bylo wnetrze wykorzystac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A u mnie Dzis zupa krem z dyni z curry I klopsy do tego z mieska. A na deser ciasto dyniowe z polewa czekoladowa.[emoji41]
Moj przytargal dla filipa wielka dynie na lampion trzeba bylo wnetrze wykorzystac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

o zjadlabym taka zupe, ale tak porzadnie doprawiona mmm

reklama
Dziewczyny, dostalam ubranek multum od 56 do 74, co z tego jak rozmiar rozmiarowi nierowny, a ja nie wiem nawet jak je posegregowac, bo wszystkie wydaja mi sie mikromale [emoji23] na dodatek mam tak malo miejsca grrr... Ide robic pizze na obiad, moze to mi lepiej wyjdzie :)

Do góry