reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Tez musze tak zrobic, ja dopiero sie za to wzielam, dzis pierwsze pranie... :) jakos damy rade, nie mam wyjscia, ani polowy wyprawki jeszcze, a dla siebie nic [emoji23]
no mi brakuja tylko pieluchy, jakies nowe kapcie i legginsy po porodzie takie z lekka guma i chusteczki dla malego, fotelik niedlugo jedziemy odebrac i lozeczko trzeba zamowic :)

Ja mam porobione pawlacze sufitowe na długość pokoju. Jeju ile więcej miejsca a podłogi nie zajmuje.
20161103_132323.jpeg

Załączniki

• 20161103_132323.jpeg
    20161103_132323.jpeg
    33,8 KB · Wyświetleń: 261
Witajcie kobitki. Ja mimo, ze musze pospać do 10:00 to później czuje się o niebo lepiej niż 2-3 tygodnie temu... od jakiegos czasu chce mi sie tak pić, że jakby mi ktoś koło łóżka postawił cysterne wody to bym ja na raz wypiła... masakra!!
Ja dziś na obiad zupa krem z pomidorów z mozzarellą i dla W. Pieczony pstrąg, a dla mnie filety z dorsza:))
Poprane dzisiaj, posprzątane, prawie wszystko załatwione.... lepiej zorganizowana jestem niż jeszcze miesiąc temu....

Ale niestety nadszedł ten dzień w którym nie mogę sobie sama założyć skarpetek na stopy...[emoji15][emoji15]

P.s. Mam chyba jakas wewnętrzną potrzebę seksu, bo co noc coś fajnego mi się śni;))
Najlepsze, że tylko z kobietami[emoji57][emoji57]
Ostatnio z claire underwood z house of card, a dziś wpadła do mnie we śnie w odwiedziny koleżanka z dwiema zabawkami;)).

A na koniec po wszystkim pojechałam do afryki szczepić lwy na wścieklizne....

Chyba powinnam się leczyć!![emoji848][emoji848]

a8doqqmz725nh9h0.png

Torby próżniowe polecam
Z tymi prozniowymi to polecam do większych rzeczy albo ubrań przed praniem/prasowaniem. Wszystkie rzeczy Małej wrzucilam do takich toreb i jak ost chciałam coś dorzucić to okazało się, że wszytsko jest tak mega pogniecione, jakieś takie sztywne się zrobilo i na nowo pranie + prasowanie :(

Witajcie kobitki. Ja mimo, ze musze pospać do 10:00 to później czuje się o niebo lepiej niż 2-3 tygodnie temu... od jakiegos czasu chce mi sie tak pić, że jakby mi ktoś koło łóżka postawił cysterne wody to bym ja na raz wypiła... masakra!!
Ja dziś na obiad zupa krem z pomidorów z mozzarellą i dla W. Pieczony pstrąg, a dla mnie filety z dorsza:))
Poprane dzisiaj, posprzątane, prawie wszystko załatwione.... lepiej zorganizowana jestem niż jeszcze miesiąc temu....

Ale niestety nadszedł ten dzień w którym nie mogę sobie sama założyć skarpetek na stopy...[emoji15][emoji15]

P.s. Mam chyba jakas wewnętrzną potrzebę seksu, bo co noc coś fajnego mi się śni;))
Najlepsze, że tylko z kobietami[emoji57][emoji57]
Ostatnio z claire underwood z house of card, a dziś wpadła do mnie we śnie w odwiedziny koleżanka z dwiema zabawkami;)).

A na koniec po wszystkim pojechałam do afryki szczepić lwy na wścieklizne....

Chyba powinnam się leczyć!![emoji848][emoji848]

a8doqqmz725nh9h0.png
Hahaha dobreee mezowi nie mow moj by sie obrazil za takie sny [emoji14]

Lopatke wlasnie wsadzilam do piekarnika ale w calosci ;) i tak sie nie zdazy zrobic do przyjazdu Lubego no ale chociaz troche sie podpiecze .... W ogole cos ma dzisiaj zly dzien nie wiem o co mu chodzi

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Hahaha dobreee mezowi nie mow moj by sie obrazil za takie sny [emoji14]

Lopatke wlasnie wsadzilam do piekarnika ale w calosci ;) i tak sie nie zdazy zrobic do przyjazdu Lubego no ale chociaz troche sie podpiecze .... W ogole cos ma dzisiaj zly dzien nie wiem o co mu chodzi

thgfflw1k3inkyc3.png
ja wole taka w kawalkach i tak wypiec z niej tem tluszcz, mmmm pyszna jest :)
a on czesto ma humorki??

Do góry