reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Muszę i ja kiedyś popróbować tej dyni, jakoś tak nie miałam do niej przekonania, a jak próbowałam zrobić placek to wyszedł zakalec.

Dziś pierwszy raz poczułam ból jak na okres. Poszłam zaspana do kibelka i w otumanieniu pomyslałam, ze okres dostałam. Zawsze te moje bóle inne były.

A mi waga dalej mizernie pokazuje. 51 i stoi, maź we mnie pakuje co wieczór i nic. A metr pokazuje 85 cm.

reklama
Majka podziwiam cie. Jak ja się cieszę ze mam to już za soba, nie wyobrażam sobie teraz tego prac i prasowac bo mam tych ubranek od cholery. Ostatnio jak dostaliśmy cala torbe to prasowalam to na dwa razy bo mi kregoslup wysiadal jak tak dlugo stalam w miejscu.

Dziewczyny, dostalam ubranek multum od 56 do 74, co z tego jak rozmiar rozmiarowi nierowny, a ja nie wiem nawet jak je posegregowac, bo wszystkie wydaja mi sie mikromale [emoji23] na dodatek mam tak malo miejsca grrr... Ide robic pizze na obiad, moze to mi lepiej wyjdzie :)
ja segregowalam rozmiarami z ubran i tez je przykladalam jedne do drugich i tak mam od malych do duzych, miejsce jeszcze mam w komodzie, ale tak nie za duzo

Majka podziwiam cie. Jak ja się cieszę ze mam to już za soba, nie wyobrażam sobie teraz tego prac i prasowac bo mam tych ubranek od cholery. Ostatnio jak dostaliśmy cala torbe to prasowalam to na dwa razy bo mi kregoslup wysiadal jak tak dlugo stalam w miejscu.
ja juz mam wszystko wyprasowane :) dzis skonczylam spodnie prasowac :)

No nareszcie ogarneli sie z tym kontem. Widocznie u nich jakas pomyłka byla w ksiegowaniu. Teraz stam konta jest juz ok. To znaczy mogłby zostac na tym wyzszym poziomie bo lepiej wygladal ale coz:D dobrze ze nie musze juz do nich isc bo nogi mi w d... wchodza juz dzis a jeszcze po malego musze jechac.

Anio ja mam wlsnie taki bol ale lekarze caly czas mowia mi ze to normalne. Jakos trzeba dotrwac do konca.

ja segregowalam rozmiarami z ubran i tez je przykladalam jedne do drugich i tak mam od malych do duzych, miejsce jeszcze mam w komodzie, ale tak nie za duzo
Tez musze tak zrobic, ja dopiero sie za to wzielam, dzis pierwsze pranie... :) jakos damy rade, nie mam wyjscia, ani polowy wyprawki jeszcze, a dla siebie nic [emoji23]

A ja dzisiaj gotuje gulasz i tak mnie tesc wkurza bo przychodzi i swoje 5 groszy doklada Ze wyszlam z kuchni i mowie nie lubię jak mi Się ktos placze w kuchni poczekam az wyjdziesz.
Ehh jak on jest w domu to najchetniej w ogole bym nie gotowala. Nie Jestem super geslerowa w kuchni i czuje się pewnie jako kucharka a tym bardziej jak robie cos pierwszy raz ale nie lubie też jak mi ktos za uchem gdera co teraz mam dodac

Muszę i ja kiedyś popróbować tej dyni, jakoś tak nie miałam do niej przekonania, a jak próbowałam zrobić placek to wyszedł zakalec.

Dziś pierwszy raz poczułam ból jak na okres. Poszłam zaspana do kibelka i w otumanieniu pomyslałam, ze okres dostałam. Zawsze te moje bóle inne były.

A mi waga dalej mizernie pokazuje. 51 i stoi, maź we mnie pakuje co wieczór i nic. A metr pokazuje 85 cm.
Moj tez taki zakalcowaty troche wyszedl. Ale ja dalam za Duzo dyni. Wczesniej wychodzilo mokre ciasto ale nie zakalcowate . Dzisiaj troche nie poszlo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ale w smaku pycha I chlopaki pociskaja bez narzekania

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry