reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Muszę i ja kiedyś popróbować tej dyni, jakoś tak nie miałam do niej przekonania, a jak próbowałam zrobić placek to wyszedł zakalec.

Dziś pierwszy raz poczułam ból jak na okres. Poszłam zaspana do kibelka i w otumanieniu pomyslałam, ze okres dostałam. Zawsze te moje bóle inne były.

A mi waga dalej mizernie pokazuje. 51 i stoi, maź we mnie pakuje co wieczór i nic. A metr pokazuje 85 cm.

reklama
Majka podziwiam cie. Jak ja się cieszę ze mam to już za soba, nie wyobrażam sobie teraz tego prac i prasowac bo mam tych ubranek od cholery. Ostatnio jak dostaliśmy cala torbe to prasowalam to na dwa razy bo mi kregoslup wysiadal jak tak dlugo stalam w miejscu.

Dziewczyny, dostalam ubranek multum od 56 do 74, co z tego jak rozmiar rozmiarowi nierowny, a ja nie wiem nawet jak je posegregowac, bo wszystkie wydaja mi sie mikromale [emoji23] na dodatek mam tak malo miejsca grrr... Ide robic pizze na obiad, moze to mi lepiej wyjdzie :)
ja segregowalam rozmiarami z ubran i tez je przykladalam jedne do drugich i tak mam od malych do duzych, miejsce jeszcze mam w komodzie, ale tak nie za duzo

Majka podziwiam cie. Jak ja się cieszę ze mam to już za soba, nie wyobrażam sobie teraz tego prac i prasowac bo mam tych ubranek od cholery. Ostatnio jak dostaliśmy cala torbe to prasowalam to na dwa razy bo mi kregoslup wysiadal jak tak dlugo stalam w miejscu.
ja juz mam wszystko wyprasowane :) dzis skonczylam spodnie prasowac :)

No nareszcie ogarneli sie z tym kontem. Widocznie u nich jakas pomyłka byla w ksiegowaniu. Teraz stam konta jest juz ok. To znaczy mogłby zostac na tym wyzszym poziomie bo lepiej wygladal ale coz:D dobrze ze nie musze juz do nich isc bo nogi mi w d... wchodza juz dzis a jeszcze po malego musze jechac.

Anio ja mam wlsnie taki bol ale lekarze caly czas mowia mi ze to normalne. Jakos trzeba dotrwac do konca.

ja segregowalam rozmiarami z ubran i tez je przykladalam jedne do drugich i tak mam od malych do duzych, miejsce jeszcze mam w komodzie, ale tak nie za duzo
Tez musze tak zrobic, ja dopiero sie za to wzielam, dzis pierwsze pranie... :) jakos damy rade, nie mam wyjscia, ani polowy wyprawki jeszcze, a dla siebie nic [emoji23]

A ja dzisiaj gotuje gulasz i tak mnie tesc wkurza bo przychodzi i swoje 5 groszy doklada Ze wyszlam z kuchni i mowie nie lubię jak mi Się ktos placze w kuchni poczekam az wyjdziesz.
Ehh jak on jest w domu to najchetniej w ogole bym nie gotowala. Nie Jestem super geslerowa w kuchni i czuje się pewnie jako kucharka a tym bardziej jak robie cos pierwszy raz ale nie lubie też jak mi ktos za uchem gdera co teraz mam dodac

Muszę i ja kiedyś popróbować tej dyni, jakoś tak nie miałam do niej przekonania, a jak próbowałam zrobić placek to wyszedł zakalec.

Dziś pierwszy raz poczułam ból jak na okres. Poszłam zaspana do kibelka i w otumanieniu pomyslałam, ze okres dostałam. Zawsze te moje bóle inne były.

A mi waga dalej mizernie pokazuje. 51 i stoi, maź we mnie pakuje co wieczór i nic. A metr pokazuje 85 cm.
Moj tez taki zakalcowaty troche wyszedl. Ale ja dalam za Duzo dyni. Wczesniej wychodzilo mokre ciasto ale nie zakalcowate . Dzisiaj troche nie poszlo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ale w smaku pycha I chlopaki pociskaja bez narzekania

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry