reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja znów mam stracha. Chodzi o to że wydaje mi się że czuję, a raczej nie czuje jednego z dzieci. Nie wiem czy zmienił pozycje czy coś z nim nie tak. :(
z jednym dzieckiem jest prościej. Kopie- znaczy jest OK. Z dwoma? Nigdy nie wiadomo który to i czy wszystko gra.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
K8sad ja bym pedzila do szpitala ... Będziesz się zamartwiać w domu , a tak sprawdza czy u Twoich chłopaków wszystko ok (oczywiście nie może być inaczej ) ...

reklama
nie mam siary, za to linia na brzuchu ciemnieje coraz bardziej :)
Nie mam siary, nie mam linii, nie mam pepka wywalonego, nie mam sladu skurczu nawet b-h - moze ja nie jestem w ciazy?
lekki opad nie tyle brzucha co dziecka to czuje. oddycha sie lepiej odrobine i kopie mnie juz tak prawie pod brzuchem. Tzn tam ma raczki przcisniete do buziaka.

Miala przyjsc dzis moja kolezanka i mi pomoc drobne prace domowe ogarnac ale chyba calkiem zapomniala ze sama sie zadeklarowala:( nawet mi nie odpisala na sms wyslane wczoraj. smutne:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Nie mam siary, nie mam linii, nie mam pepka wywalonego, nie mam sladu skurczu nawet b-h - moze ja nie jestem w ciazy?
lekki opad nie tyle brzucha co dziecka to czuje. oddycha sie lepiej odrobine i kopie mnie juz tak prawie pod brzuchem. Tzn tam ma raczki przcisniete do buziaka.

Miala przyjsc dzis moja kolezanka i mi pomoc drobne prace domowe ogarnac ale chyba calkiem zapomniala ze sama sie zadeklarowala:( nawet mi nie odpisala na sms wyslane wczoraj. smutne:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
siary tez u mnie brak, nie mam 20 kg na plusie, pepka nie mam wywalonego, no ale z linii sie ciesze :D

A ja waze juz 70 kg a postanowilam sobie ze 68 kg max no ale co zrobic jak mnie ciagnie Na slodkie.74 do porodu bede wazyc napewno.Ja sie porodu nie moge doczekac ale cholernie boje sie bo juz wiem co mnie czeka.Obym tylko nie miala krzyzowych boli choc czuje ze bede je miec.Gdybym nie miala porod lajtowy nie chce znowu mdlec przy porodzie I nie kontaktowac co sie dzieje.

a u mnie bardzo maly wzrost ehh, nie wiem, matwic sie czy nie
Lux ja z synem w pierwszej ciazy do 41 tyg przytylam 7.5 kg syn urodził sie z waga 3450:) wszystko bylo ok. No ale ja startowalam z wagą 10 kg wieksza niz w tej ciazy. Wtedy podobni mniej sie tyje.

Ksad ruszaj na ip. Niech zrobia ktg dzidziusiom. Będziesz spokojna.

Grama ja w pierwszej ciazy zero lini na brzuchu w spodnie 38 wchodzilam ciążowe ani pepka nie bylo na wierzchu. Za to teraz spodnie 42 15 kg na plusie linia na caly brzucho i pepek na wierzchu. Jak widzisz nie ma zasady ze w kazdej ciazy musi tak byc.

Nie uwierzycie jak mnie boli kosc lonowa i pachwiny. Masakra nie moge chodzic a na drugi koniec miasta musze autobusem jechac do diabetologa. Do tego wszystkiego przegapilam kartke z przedszkola ze dzieci maja fotografa dzis i puscilam mlodego w dresach. Zalamka. Nie umiem sie w ogole zorganizowac ostatnio ani skupic. Do tego zapominam o najprostszych rzeczach. A i jeszcze wycieczka do banku nae dzis czeka. Chce mi sie jak cholera. Pieniadze nam sie rozmnozyly na koncie jakims cudem. Niewiadomo skad przybylo ponad 700 euro. Zero info o ksiegowaniu czy cos tylko saldo duzo większe. A nie mozemy tego zignorowac bo jak zatrzymamy te pieniadze to tak hak bysmy je ukradli. Cholera co oni w tych bankach robią. Jak to jest możliwe to nie wiem. Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam.

reklama
Lux ja z synem w pierwszej ciazy do 41 tyg przytylam 7.5 kg syn urodził sie z waga 3450:) wszystko bylo ok. No ale ja startowalam z wagą 10 kg wieksza niz w tej ciazy. Wtedy podobni mniej sie tyje.

Ksad ruszaj na ip. Niech zrobia ktg dzidziusiom. Będziesz spokojna.

Grama ja w pierwszej ciazy zero lini na brzuchu w spodnie 38 wchodzilam ciążowe ani pepka nie bylo na wierzchu. Za to teraz spodnie 42 15 kg na plusie linia na caly brzucho i pepek na wierzchu. Jak widzisz nie ma zasady ze w kazdej ciazy musi tak byc.

Nie uwierzycie jak mnie boli kosc lonowa i pachwiny. Masakra nie moge chodzic a na drugi koniec miasta musze autobusem jechac do diabetologa. Do tego wszystkiego przegapilam kartke z przedszkola ze dzieci maja fotografa dzis i puscilam mlodego w dresach. Zalamka. Nie umiem sie w ogole zorganizowac ostatnio ani skupic. Do tego zapominam o najprostszych rzeczach. A i jeszcze wycieczka do banku nae dzis czeka. Chce mi sie jak cholera. Pieniadze nam sie rozmnozyly na koncie jakims cudem. Niewiadomo skad przybylo ponad 700 euro. Zero info o ksiegowaniu czy cos tylko saldo duzo większe. A nie mozemy tego zignorowac bo jak zatrzymamy te pieniadze to tak hak bysmy je ukradli. Cholera co oni w tych bankach robią. Jak to jest możliwe to nie wiem. Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam.

pierwszy raz taka pomylke z kontem macie?

Do góry