Lux ja z synem w pierwszej ciazy do 41 tyg przytylam 7.5 kg syn urodził sie z waga 3450
wszystko bylo ok. No ale ja startowalam z wagą 10 kg wieksza niz w tej ciazy. Wtedy podobni mniej sie tyje.
Ksad ruszaj na ip. Niech zrobia ktg dzidziusiom. Będziesz spokojna.
Grama ja w pierwszej ciazy zero lini na brzuchu w spodnie 38 wchodzilam ciążowe ani pepka nie bylo na wierzchu. Za to teraz spodnie 42 15 kg na plusie linia na caly brzucho i pepek na wierzchu. Jak widzisz nie ma zasady ze w kazdej ciazy musi tak byc.
Nie uwierzycie jak mnie boli kosc lonowa i pachwiny. Masakra nie moge chodzic a na drugi koniec miasta musze autobusem jechac do diabetologa. Do tego wszystkiego przegapilam kartke z przedszkola ze dzieci maja fotografa dzis i puscilam mlodego w dresach. Zalamka. Nie umiem sie w ogole zorganizowac ostatnio ani skupic. Do tego zapominam o najprostszych rzeczach. A i jeszcze wycieczka do banku nae dzis czeka. Chce mi sie jak cholera. Pieniadze nam sie rozmnozyly na koncie jakims cudem. Niewiadomo skad przybylo ponad 700 euro. Zero info o ksiegowaniu czy cos tylko saldo duzo większe. A nie mozemy tego zignorowac bo jak zatrzymamy te pieniadze to tak hak bysmy je ukradli. Cholera co oni w tych bankach robią. Jak to jest możliwe to nie wiem. Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam.