reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja za to ladnie nawet ide z waga w tej ciazy .nie puchne I bardzo mnie to cieszy. Startowalam z waga 57 kg .wczoraj u lekarza 68.2 kg . Takze 11 kg . Za to moje dziecko Jakies male . 1700 g na skonczony 32 tydzien. Pytalam lekarza czy waga nie za mala .mowil ze jest dobrze ze po prostu drobne. No ale ja jak to ja lubie sobie w krecac I ukladac swoje filmy I sie martwie czy aby sie nie zaczyna jakas hipotrofia plodu . BOZE jeszcze 6 tyg . Zwariowac mozna . Jak nie urok to sraczka!! Moj to tylko sie w glowe puka. Ma dosc moim czarnych scenariuszy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Koniec wymowek, zaczynamy! ;)

Załączniki

• 1478163476645.jpg
    1478163476645.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 96
Joshi- ja startowalam z waga 59 kg , teraz waze 70 wiec tez 11 kg.Moja Zosia chyba bedzie duza bo w 31 tc wazyla 2 kg choc jak patrzylam Na centyle to idzie srodkiem.Sprawdz sobie Na parenting tam sa Fajnie opisane centyle I mozesz sprawdzic czy wszystko ok.

reklama
Pewnie, ze Twoje dziecko (ciekawe jakiej plci :D) jest dobrej wagi!!!
Lux, ja tam sie waga nie przejmuje, zawsze bylam szczupla, a teraz mam 5 kg na plusie, co mnie bardzo cieszy, bo po co duzo tyc, skoro z dzieckiem jest wszystko w porzadku to ok :)
Anio dobrze, ze do nas wrocilas, szalony mialas czas, czekamy na wiesci po lekarzu :)
A ja dzis wybieram sie do apteki, bierzecie jeszcze witaminy typu omegamed, mama dha? Nie wiem czy kupowac na kolejny miesiac jeszcze. Poza tym czas kupic wiesiolek i jakis olejek, tylko musze poczytac w internecie co to ma byc, bo juz zapomnialam, a tu nie chce truc, bo wiem, ze juz duzo o tym bylo [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry