reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Tak, to ja ;) Ty też u niego jesteś? Bo pamiętam, że genetyczne robiłaś u niego (czy już mi się wszystko pomyliło?), a nie pamiętam czy jest Twoim lekarzem prowadzącym.

U Niego robiłam tylko te trzy usg genetyczne :)
Z tego co się orientuję po 37 tyg możesz bezpłatnie robić ktg w przychodni na Kremerowskiej. Bo chcesz rodzić na Siemiradzkiego?

reklama
U Niego robiłam tylko te trzy usg genetyczne :)
Z tego co się orientuję po 37 tyg możesz bezpłatnie robić ktg w przychodni na Kremerowskiej. Bo chcesz rodzić na Siemiradzkiego?

O widzisz. Dobrze wiedzieć. Tak, planuję poród na Siemiradzkiego. Dzięki za info, bo na Siemiradzkiego mam 10 min a lekarz, jak wiesz, na 2 końcu miasta przyjmuje. :)

Prosze podaj na kuchennym przepis na ten makaron z cukinia. mam dostac w czwartek dostawe warzyw.

ja zawsze tylko ginekologow mezczyzn wybieralam (pierwsza gin do ktorej poszlam byla kobieta i mnie zrazila) ale po pierwszym poronieniu poszlabym nawet do diabla jakby to dalo gwarancje ze urodze zdrowe dziecko. aktualnie chodze do kobiety.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Wyślę Ci zaraz na priv. To mój ulubiony makaron, bo robi się go w 10 min :) Takie obiady są najlepsze!

O widzisz. Dobrze wiedzieć. Tak, planuję poród na Siemiradzkiego. Dzięki za info, bo na Siemiradzkiego mam 10 min a lekarz, jak wiesz, na 2 końcu miasta przyjmuje. :)
No widzisz :) jeszcze dziś dopytywałam kuzynki męża, Ona tam rodziła niedawno i potwierdziła, że po 37 tyg chodziła tam na ktg refundowane przez NFZ :) tylko trzeba zadzwonić i się umówić :)

Mmm i kulką lodów waniliowych do tego [emoji7]

Też nie obrazę się za ten przepis na makaron :D

Bardzo proszę. Przy okazji wizyty na wątku kulinarnym podpatrzyłam przepis na tartę z jabłkami Gramy. Ja jestem straszny łasuch na szarlotkę, tylko upieczenie jej trochę czasu zajmuje. Tarta szybsza, więc na najbliższy czas kiedy doba z maluchem skurczy się zupełnie - super sprawa :)

reklama
Do góry