O nie........ Mogę wpaść? Pysznie brzmi!No to tak halloweenowo U mnie jak u reszty Dziewczyn - rosołek. I makaronik z cukinią w sosie serowo- śmietanowym. A na deser szarlotka. Koniecznie jeszcze ciepła
reklama
Ja też w tym tyg mam pierwsze ktg, dokładnie jutro. U lekarza który prowadzi mi ciążę. I pierwsze mam gratis. Kolejne 40 zł. :/
Dokładnie słowa mojego gina. Wg niego jeśli jest wszystko ok to ktg zaczynamy od 36-37 tc, ale co do częstotliwości to się nie wypowiedział
Ja planuje do końca tego tygodnia zapakować torbę. I poprać wszystko. I poprasować. I pokoik skończyć... ciekawe ile z tego uda mi się faktycznie zrobić.
U mnie wizyta niewiele mniej bo 160. Ale w tym już USG, więc chociaż tyle. Te genetyczne były drożśze bo chyba 270 zł. No ale lekarz ma u znajomych (nawet tych mega wybrednych ą i ę) świetne recenzje więc mu zaufałam. I płacę. Dla Mlaucha wszystko!
Mój chyba jeszcze nie zauważył, że gdzieś tam można głowę wsadzić
Za to od dwóch dni mam MEGA problemy żeby spokojnie oddychać. Jestem na "pół-dechu". Czyżby to maluch się tak na przeponie rozłozył?
Otulcie się cieplutko dzisiaj, bo bakterie fruwają w powietrzu!
A to nie Ty chodzisz do Zarotyńskiego przypadkiem?
Tuiles
Fanka BB :)
O nie........ Mogę wpaść? Pysznie brzmi!
Zapraszam!!!! Wsiadaj w pociąg i na obiadek pendolino spokojnie zdążysz!
Tuiles
A to nie Ty chodzisz do Zarotyńskiego przypadkiem?
Tak, to ja Ty też u niego jesteś? Bo pamiętam, że genetyczne robiłaś u niego (czy już mi się wszystko pomyliło?), a nie pamiętam czy jest Twoim lekarzem prowadzącym.
Tuiles
U nas jeszcze nie leje.
Na obiad coś tam będzie ale po powrocie. Zjemy pewnie w gościach.
Już wiem czemu mi tak ciężko. Plus trzy kilo przyszło w 3 tyg
Ja nawet nie wchodzę na wagę...
Antiope
Dzień dobry
Ale tu dziś pusto.
Ja dziś nie idę na groby. U nas na cmentarzu we wszystkich świętych zawsze potworne tłumy i dojechać się pod sam cmentarz nie da samochodem. nawet moja mama mi powiedziała, żebym sobie odpuściła, bo babcia by nie chciała, żebym się narażała w takiej sytuacji, bo wiadomo w takim tłumie to zawsze ktoś może trącić, popchnąć. Pojadę za kilka dni jak już się największe tłumy przewalą.
Ale tu dziś pusto.
Ja płacę 100 zł za wizytę z usg. Normalnie w tym gabinecie jest cennik gdzie usg jest osobno, ale moja pani doktor nigdy mi nie liczy dodatkowo za usg. No i jestem z niej bardzo zadowolona jako z lekarza i jej podejścia do pacjentek. U wielu ginekologów byłam w życiu i żaden mi do tej pory jakoś nie spasował. Do tej lekarki trafiłam z polecenia w pierwszej ciąży i już się jej zamierzam trzymać.Ja też w tym tyg mam pierwsze ktg, dokładnie jutro. U lekarza który prowadzi mi ciążę. I pierwsze mam gratis. Kolejne 40 zł. :/
Dokładnie słowa mojego gina. Wg niego jeśli jest wszystko ok to ktg zaczynamy od 36-37 tc, ale co do częstotliwości to się nie wypowiedział
Ja planuje do końca tego tygodnia zapakować torbę. I poprać wszystko. I poprasować. I pokoik skończyć... ciekawe ile z tego uda mi się faktycznie zrobić.
U mnie wizyta niewiele mniej bo 160. Ale w tym już USG, więc chociaż tyle. Te genetyczne były drożśze bo chyba 270 zł. No ale lekarz ma u znajomych (nawet tych mega wybrednych ą i ę) świetne recenzje więc mu zaufałam. I płacę. Dla Mlaucha wszystko!
Mój chyba jeszcze nie zauważył, że gdzieś tam można głowę wsadzić
Za to od dwóch dni mam MEGA problemy żeby spokojnie oddychać. Jestem na "pół-dechu". Czyżby to maluch się tak na przeponie rozłozył?
Otulcie się cieplutko dzisiaj, bo bakterie fruwają w powietrzu!
Ja dziś nie idę na groby. U nas na cmentarzu we wszystkich świętych zawsze potworne tłumy i dojechać się pod sam cmentarz nie da samochodem. nawet moja mama mi powiedziała, żebym sobie odpuściła, bo babcia by nie chciała, żebym się narażała w takiej sytuacji, bo wiadomo w takim tłumie to zawsze ktoś może trącić, popchnąć. Pojadę za kilka dni jak już się największe tłumy przewalą.
Jadwiga orłowska
A ja miałam dziś stracha. Zasnęłam bez majtek a rano tak jakoś mokro poczułam w kroczu. Podparłem się żeby wstać a pod pupa prześcieradło mokre. Na szczęście tylko okrągła plamka tak na 10 cm. Do tej pory zawsze było sucho. Ale ponoć od 36 może być częstsze uczucie mokra.
Ale się wystraszyłam, już myślałam, ze to koniec.
Tuiles
Dzień dobry
Ale tu dziś pusto.
Ja płacę 100 zł za wizytę z usg. Normalnie w tym gabinecie jest cennik gdzie usg jest osobno, ale moja pani doktor nigdy mi nie liczy dodatkowo za usg. No i jestem z niej bardzo zadowolona jako z lekarza i jej podejścia do pacjentek. U wielu ginekologów byłam w życiu i żaden mi do tej pory jakoś nie spasował. Do tej lekarki trafiłam z polecenia w pierwszej ciąży i już się jej zamierzam trzymać.
Ja jakoś nie mogę się przekonać do ginekologów-kobiet. Nie wiem czemu.
Na groby też się dzisiaj nie ruszam. Kicham, prycham, katar z nosa leci, stan podgorączkowy, nie chcę się rozłożyć...
A ja miałam dziś stracha. Zasnęłam bez majtek a rano tak jakoś mokro poczułam w kroczu. Podparłem się żeby wstać a pod pupa prześcieradło mokre. Na szczęście tylko okrągła plamka tak na 10 cm. Do tej pory zawsze było sucho. Ale ponoć od 36 może być częstsze uczucie mokra.
Nie koniec. Początek Dobrze, że wszystko dobrze
ja wlasnie tak malo tyje i az sie martwie czy nie za maloJa nawet nie wchodzę na wagę...
reklama
Prosze podaj na kuchennym przepis na ten makaron z cukinia. mam dostac w czwartek dostawe warzyw.No to tak halloweenowo U mnie jak u reszty Dziewczyn - rosołek. I makaronik z cukinią w sosie serowo- śmietanowym. A na deser szarlotka. Koniecznie jeszcze ciepła
ja zawsze tylko ginekologow mezczyzn wybieralam (pierwsza gin do ktorej poszlam byla kobieta i mnie zrazila) ale po pierwszym poronieniu poszlabym nawet do diabla jakby to dalo gwarancje ze urodze zdrowe dziecko. aktualnie chodze do kobiety.Ja jakoś nie mogę się przekonać do ginekologów-kobiet. Nie wiem czemu.
Na groby też się dzisiaj nie ruszam. Kicham, prycham, katar z nosa leci, stan podgorączkowy, nie chcę się rozłożyć...
Nie koniec. Początek Dobrze, że wszystko dobrze
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!