reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam[emoji4]

Mam nadzieję, że u Was Kobitki noc dobra. Nie licząc chrapania męża, wycieczek do łazienki i problemu z znalezieniem pozycji to noc całkiem całkiem[emoji14]

Dziś jadę po pracy podpisać umowę z położoną, a później do kina na odmózdzającą komedię. Ciekawe czy tam wysiedzę?? Hmm....

Miłego dnia[emoji9]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antiope gratki niani do synka. Fajnie ze znasz i blisko jest. A z ubrankami tez super sprawa. Bedziesz miala z glowy. Ja z moimi nie stalam ale sobie deskę znizylam i siedziałam na kanapie ;)

A u mnie z tymi uszami to zawsze tak jest. Od paru lat mam ciagle zapalenia. W Polsce wciskali mi antybiotyk za antybiotykiem i po tyg wracalo. Dopiero tutaj wymyslili lepszy sposob. Mam maść na opatrunku w srodku wlozona na 24 godz i ona mi pomaga. Moj lekarz uwaza ze mam poprostu zapalenie skory tam w srodku. Alergia na szampon albo odzywke do wlosow. I chyba cos w tym jest bo z dnia na dzień zaczyna mnie swedziec mocno.ucho drapie sie przez sen i wtedy robi mi sie stan zapalny. Zaden antybiotyk mi nie pomaga niestety.

Słuchaj a spróbuj szamponu dla dzieci.
Ja miałam straszne strupy na głowie i ciągle się drapalam i za uszami skóra mi schodziła.
Koleżanka poradziła mi szampon dla dzieci, kupiłam jakiś arbuzowy i po kilku razach przeszło, dziecięce szampony mają mniej środków uczulających a włosy są fajne i mięciutkie :)

Witam[emoji4]

Mam nadzieję, że u Was Kobitki noc dobra. Nie licząc chrapania męża, wycieczek do łazienki i problemu z znalezieniem pozycji to noc całkiem całkiem[emoji14]

Dziś jadę po pracy podpisać umowę z położoną, a później do kina na odmózdzającą komedię. Ciekawe czy tam wysiedzę?? Hmm....

Miłego dnia[emoji9]

No to fajnie dzień się zapowiada, ja to w poprzedniej ciąży w kinie nie dałam rady wysiedzieć bo moc głośników na małego mocno działała i szalal jak najety ;)

No to fajnie dzień się zapowiada, ja to w poprzedniej ciąży w kinie nie dałam rady wysiedzieć bo moc głośników na małego mocno działała i szalal jak najety ;)
Mój chyba przyzwyczajony do hałasu kinowego, bo co jakiś czas chodzimy do kina. Tylko jak tydzień temu byliśmy to pod koniec ciężko było mi wysiedziec i dobrać pozycję. Najwyżej wyjdę w trakcie. No trudno...

Witam[emoji4]

Miłego dnia[emoji9]

Matko ooo moj tez dzisiaj chrapal.
Chyba ze trzy razy go budzilam. Masakra ze sam sie nie budzil od tego dzwieku to ja niewiem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam[emoji4]

Miłego dnia[emoji9]

Wlasnie, jak to jest z ta umowa? Rozumiem, ze do porodu. A co jesli nie zdazy dojechac? Moge zapytac jak to wyglada u Ciebie? Jesli nie chcesz to nie odpowiadaj :)

reklama
nablonki plaskie 5-7
krwinki biale L 50-70
krwinki czerwone E 2-5
no i znow bakterie, ale nic nie piecze, nie boli, nie wiem o co chodzi
Z tymi bakteriami to się nie przejmuj tak bardzo... Też mi wychodziły i sie przestraszyłam. Lekarz powiedział, że bakterie mogą być z różnych źródeł. Zrobiłam posiew i wyszedł bakteriologicznie ujemny (choć w badaniu ogólnym bakterie były dość liczne). Ważne są leukocyty i tu faktycznie masz ich za dużo.

Do góry