reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja mam z babyono podkłady 90x60 cm takie mi się sprawdzily przy Nadii i takie mam teraz. Wody raczej nie chlustają jak na filmach bardzo rzadko sa takie przypadki jednak są.Ja nic nie rozkładam na łóżko - myślę ze nie będę jedna z nich.Przeważnie wody sa przebijane lub odchodzą same w I fazie porodu.

reklama
Dobry wam wszystkim.
Niewyspana ale w dobrym.humorze w sumie.
Mąż pojechał na rozprawę w sądzie, będzie jako świadek kradzieży sprzętu z budowy. Ma na 13, ale pewnie dopiero o 15 go zawolaja na salę.
I pewnie będą go maglowac, bo to on odkrył oszustwo, bo w fakturach materiał i sprzęt się nie zgadzal. Na fakturze był sprzęt, ale na budowie go nie było.... Jeden majster budowy brał faktury, a sprzęt sprzedawał na lewo... Ehhh jakie to czasy przyszły.
Tak więc mąż mnie podrzucił do rodziców o 8 rano, muszę jechać po przesyłkę na pocztę.
Dobrze że chociaż ładna pogoda i słonko teraz świeci, ale w nocy przymrozek był.

Mikoś w brzuch od wczoraj mega spokojny, jakieś opóźnione ruchy ma, a przedwczoraj to tańczył zumbe i stepowal.
Przynajmniej młody daje mi spokój w brzuchu hehehe.
Wizyta w poniedziałek więc sobie poogladam małego i może tym razem uda się 4d.

Dobry wam wszystkim.
Niewyspana ale w dobrym.humorze w sumie.
Mąż pojechał na rozprawę w sądzie, będzie jako świadek kradzieży sprzętu z budowy. Ma na 13, ale pewnie dopiero o 15 go zawolaja na salę.
I pewnie będą go maglowac, bo to on odkrył oszustwo, bo w fakturach materiał i sprzęt się nie zgadzal. Na fakturze był sprzęt, ale na budowie go nie było.... Jeden majster budowy brał faktury, a sprzęt sprzedawał na lewo... Ehhh jakie to czasy przyszły.
Tak więc mąż mnie podrzucił do rodziców o 8 rano, muszę jechać po przesyłkę na pocztę.
Dobrze że chociaż ładna pogoda i słonko teraz świeci, ale w nocy przymrozek był.

Mikoś w brzuch od wczoraj mega spokojny, jakieś opóźnione ruchy ma, a przedwczoraj to tańczył zumbe i stepowal.
Przynajmniej młody daje mi spokój w brzuchu hehehe.
Wizyta w poniedziałek więc sobie poogladam małego i może tym razem uda się 4d.
Oby szybko mezowi poszlo w sadzie, a moj Natan cisza od rana, cos tam smyrnal, ale jem dopiero i juz zaczyna sie ruszac, pewnie sie ruszy po jedzeniu na calego :) w nocy wariowal, spac nie moglam

Antiope gratki niani do synka. Fajnie ze znasz i blisko jest. A z ubrankami tez super sprawa. Bedziesz miala z glowy. Ja z moimi nie stalam ale sobie deskę znizylam i siedziałam na kanapie ;)

A u mnie z tymi uszami to zawsze tak jest. Od paru lat mam ciagle zapalenia. W Polsce wciskali mi antybiotyk za antybiotykiem i po tyg wracalo. Dopiero tutaj wymyslili lepszy sposob. Mam maść na opatrunku w srodku wlozona na 24 godz i ona mi pomaga. Moj lekarz uwaza ze mam poprostu zapalenie skory tam w srodku. Alergia na szampon albo odzywke do wlosow. I chyba cos w tym jest bo z dnia na dzień zaczyna mnie swedziec mocno.ucho drapie sie przez sen i wtedy robi mi sie stan zapalny. Zaden antybiotyk mi nie pomaga niestety.

reklama
nablonki plaskie 5-7
krwinki biale L 50-70
krwinki czerwone E 2-5
no i znow bakterie, ale nic nie piecze, nie boli, nie wiem o co chodzi
Infekcja jakaś siedzi, bo rzeczywiście leukocytów masz sporo.
Często jest tak, że nic nie czuć a jakieś cholerstwo się rozwija.
Dzisiaj masz wizyte to coś Ci lekarz poradzi, głową do góry :)

Do góry