mamaNadii2
Fanka BB :)
Ja mam liczne bakterie i wlasnie zajadam zurawine a leukocyty mialam przy Nadii podwyzszone 10-20 I mialam jakies lekarstwo na to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no czekam co dzis powie, pewnie jakies leki daU mnie były i leuko i erytro i lekarze się nie doczepili. To pewnie zależy od ilości. @Luxuorius daj w poniedziałek znać co mówił lekarz. Pij rumianek, dosypuj żurawinkę
Jeszcze nie widziałam tej umowy, więc nie wiem jak dokładnie to wygląda, ale powiedziała mi, że płacę dopiero po porodzie, więc podejrzewam, że jak zacznę rodzić w innej miejscowości, nie będzie miejsc w szpitalu lub babeczka nie dojedzie, to zwyczajnie nie płacę. Tak mi się wydaje, ale dziś wieczorem będę wiedziała więcej, to mogę dać znać[emoji4]Wlasnie, jak to jest z ta umowa? Rozumiem, ze do porodu. A co jesli nie zdazy dojechac? Moge zapytac jak to wyglada u Ciebie? Jesli nie chcesz to nie odpowiadaj
no ja walcze z tymi leukocytami od poczatku ciazyJa mam liczne bakterie i wlasnie zajadam zurawine a leukocyty mialam przy Nadii podwyzszone 10-20 I mialam jakies lekarstwo na to
Z bakteriami na początku ciąży miałam podobnie. Posiew ujemny, a w ogólnym były.Z tymi bakteriami to się nie przejmuj tak bardzo... Też mi wychodziły i sie przestraszyłam. Lekarz powiedział, że bakterie mogą być z różnych źródeł. Zrobiłam posiew i wyszedł bakteriologicznie ujemny (choć w badaniu ogólnym bakterie były dość liczne). Ważne są leukocyty i tu faktycznie masz ich za dużo.
Jak masz 1-3 albo 3-5 to sie nie doczepi ale jak np 30-50 to juz za duuuuzo i musisz z tym zrobic porzadekU mnie były i leuko i erytro i lekarze się nie doczepili. To pewnie zależy od ilości. @Luxuorius daj w poniedziałek znać co mówił lekarz. Pij rumianek, dosypuj żurawinkę
A ile kosztuje taka usluga?U mnie na przykład za taka usługę płaci się przy wyjściu ze szpitala... Więc jeśli nie skorzystasz- nie dojedzie to poprostu nie płacisz
Looo, no to sie cenia....Jeszcze nie widziałam tej umowy, więc nie wiem jak dokładnie to wygląda, ale powiedziała mi, że płacę dopiero po porodzie, więc podejrzewam, że jak zacznę rodzić w innej miejscowości, nie będzie miejsc w szpitalu lub babeczka nie dojedzie, to zwyczajnie nie płacę. Tak mi się wydaje, ale dziś wieczorem będę wiedziała więcej, to mogę dać znać[emoji4]
A jeśli o cenę, to zależy jaka położna ceny tak od 2000 do 3000zł.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom