Chyba planując dzieci nikt się 500+ nie sugeruje, przynajmniej nikt trzeźwo myślący. Środki się kończą, kampania wymień 500+ na obligacje jest żałosna. Niby z myślą o przyszłości dziecka. Taaaaa. Za chwilę 500 zniknie, budżet wyczerpany, emerytom nie zabiorą, bo nie mają z czego.
reklama
no ja mowie, ze co rok prorok tfu tfu, marzy mi sie drugie, ale nie tak szybko ja jak planowalam to nawet tego 500+ nie bylo...Lux zawsze mozesz sobie drugie machnac haha
A tak szczerze mysmy planowali Emilke jeszcze przed wyborami i nigdy nie liczylam na jakies 500+ ...
dokladnie! ja zlozyc zloze wniosek, moze jakims cudem sie zalapie, ale...w cuda nie wierzeChyba planując dzieci nikt się 500+ nie sugeruje, przynajmniej nikt trzeźwo myślący. Środki się kończą, kampania wymień 500+ na obligacje jest żałosna. Niby z myślą o przyszłości dziecka. Taaaaa. Za chwilę 500 zniknie, budżet wyczerpany, emerytom nie zabiorą, bo nie mają z czego.
Ostatnia edycja:
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
To trzymaj sie jeszcze troche w dwupaku zdrówkaBóle brzucha skurcze i skrócona szyjka.
Ale bóle ustąpiły skurcze są ale już nie takie bolesne a szyjka...dłuższą już nie będzie [emoji2]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mi sie juz sex po nocach sni [emoji23][emoji23]Ja niestety mam zakaz, ale jak wroce ze szpitala to raz sie odwaze, bo ciezko juz... [emoji12] [emoji12] [emoji12]
A ja sie chyba od córki zaraziłam bo mi strasznie niedobrze :/ boje sie ze jak mnie dopadna wymioty i biegunka to od napinania tych wszystkich miesnj zacznie sie porod
xXxIzuLQaxXx
Za pare groszy na allegro kupisz filc i zrób samaWpadłam w zachwyt. Wiecie gdzie w Polsce można kupić, albo kto koże zrobić podobny cud?
Jadę do domu jupiiiiiTo trzymaj sie jeszcze troche w dwupaku zdrówka
Muszę zwolnić tempo i dużo odpoczywać.
Nie dam się tak łatwo
Dzięki za wsparcie [emoji9]
Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app
no to staraj sie odpoczywac (jakokolwiek to brzmi przy dzieciach)Jadę do domu jupiiiii
Muszę zwolnić tempo i dużo odpoczywać.
Nie dam się tak łatwo
Dzięki za wsparcie [emoji9]
Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app
cytrusowa85
Fanka BB :)
Ja u Was z zasypianiem? Czy tylko u mnie taki "koszmare" no mecze sie przeokrutnie. brzuch ciągnie. na lewym boku fatalnie mi sie usypia. na plecach to juz sie nie pomoże nawet chwila bo przygnieciona jestem musze miec poduchę pod plecami żeby na pól siedząco. Szklankę wody wypijam przed bo mnie suszy . I tak usypiam 2-3nad ranem.
Czy tez tam lipnie u Was ? Jest na to sposob. ?
Czy tez tam lipnie u Was ? Jest na to sposob. ?
reklama
K
Krasnal77
Gość
Wpadłam w zachwyt. Wiecie gdzie w Polsce można kupić, albo kto koże zrobić podobny cud?
Karuzela nad łóżeczko, mobil filcowy
Link do: Karuzela nad łóżeczko, mobil filcowy
Ja zamówiłam u tej Pani. Jeszcze nie przyszło, ale zamowilam sobie owieczki czarno-biale, a zamiast gwiazd i księżyca czerwone figury geometryczne. Za 40 zl moge zaryzykować tym bardziej, że w tej cenie jest cały komplet razem z pałąkiem podobno
Moge dac znac jak dotrze)
Jeszcze widziałam takie ogłoszenie z sowami:
Karuzela nad łóżeczko - sówki WZÓR
Link do: Karuzela nad łóżeczko - sówki WZÓR