reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Sylwka w tym roku wszystkie będziemy miały szampańskiego :p ale tak na poważnie z nowym członkiem rodziny na pewno będzie piękny i jedyny w swoim rodzaju :)

Lola współczuję:( a na podejście rodziców to szkoda słów..

Przy sexie pęka, przy badaniu ginekologicznym też....

Rodzice wparowali do pokoju i z tekstem do mojego męża : " no na co jeszcze czekasz, wieź ja do szpitala bo przecież taka umierająca jest"....

Macie rację lepiej to bez komentarza zostawić bo żal...

Całkowity brak empatii... zapomniał wół jak cielęciem był...

Mnie dzis odwiedzili rodzice to przywieźli zapas obiadów na cały tydzień, wiec gotowanie mam z głowy [emoji4] zmienili mi pościel, bo te kołdrę 200x220 to juz mi ciezko samej nawlec... i powyrzucali kartony po zakupach internetowych i śmieci [emoji846] ale najważniejsze, ze dotrzymali towarzystwa, bo juz ta samotność bez męża daje mi sie mocno we znaki... ale jeszcze 2,5 tygodnia i bedzie w domku [emoji4][emoji177]

Zaczęłam dzis przygodę z masażem krocza, znalazłam nawet filmik instruktażowy [emoji16] tylko używam oliwy z oliwek, bo akurat mam w domu cała butle i zeby specjalnie nie kupować (olejku migdałowego szukałam w 3 aptekach i nigdzie nie mieli, ale wszędzie piszą, ze oliwa z oliwek jak najbardziej moze byc [emoji6])

Link do filmiku jakby któraś chciała podpatrzeć:
Link do: Masaż krocza przed porodem | wideo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry