elifit
Moderatorka
Sylwester taki jak u ciebie hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co ja bede robic w Sylwka? pewnie bal, jakas impreza, kupie fajna kiecke, wypije....ah zapomnialam, zem w ciazy no to w takim razie ja nie mam SylwkaAneta to fajnie że pomoc będzie
Kurcze potańczyłabym sobie.
Ej mam zabawne pytanie? Jakie macie plany na Sylwka? Ha ha ha [emoji23] [emoji1] [emoji23]
Ja niestety mam zakaz, ale jak wroce ze szpitala to raz sie odwaze, bo ciezko juz... [emoji12] [emoji12] [emoji12]W kapsułkach.
Masaż idzie jakoś. Nie wiem czy dobrze wykonuje hehe ale robię. Masuje raz dziennie po kąpieli właśnie.
A na mięśnie kegla dobry jest seks
Przytulam! Dlaczego uwazasz, ze i tak peknie?Ja krocza nie masuje bo i tak pęknie...
Dopiero jestem w stanie coś napisać.
Od 16 dostałam znów boli, kłucie milionami igieł w podbrzuszu, plakalam, krzyczałam i jeczalam jak do porodu. Masakra.
Dwie godziny tak mnie zmeczyly, że jak ból lekko odpuścił to zasnelam ze zmęczenia.
Radio grało, syn krzyczał i skakal po łóżku a ja padlam i spałam 30 minut. Nicc mi nie przeszkadzało.
Rodzice wściekli że mam bóle i znów w domu nic nie porobie.
Najgorsze to że nie mogę jechać na IP..
Byłam z tymi bólami to nic mi w szpitalu nie dawali. Mam się do bólu przyzwyczaić i już..........
Chyba brzuch mi opadł...
[emoji53] [emoji46] [emoji45]Rodzice wściekli że mam bóle i znów w domu nic nie porobie.
..
[emoji1]co ja bede robic w Sylwka? pewnie bal, jakas impreza, kupie fajna kiecke, wypije....ah zapomnialam, zem w ciazy no to w takim razie ja nie mam Sylwka