reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Aneta to fajnie że pomoc będzie :)

Kurcze potańczyłabym sobie.

Ej mam zabawne pytanie? Jakie macie plany na Sylwka? Ha ha ha [emoji23] [emoji1] [emoji23]

W sumie dobre pytanie:) Ostatnie 2x Sylwestra spędzaliśmy w domu moich rodziców, generalnie akurat fanami świętowania na siłę sylwestra nie jesteśmy, więc była dobra wymówka, cisza, spokój, dziecko mogło się normalnie wyspać. No ale teraz nie będziemy jechać 200km na święta więc na sylwka też nie i chyba będziemy musieli go jakoś przeżyć w domu w hałasie. Niestety na naszym osiedlu jest taka akustyka że jak będzie choćby jedna impreza na drugim końcu osiedla to się będzie niosło echem do nas.

Grama, ależ możesz je zobaczyć nawet już! :) Na mojej foto stronie. Dla mnie ciało jest narzędziem wykorzystywanym najczęściej.
serio? zajrze w wolnej chwili (mam odrzut od fb po akcji z pasierbem). A ja myslalam ze was zszokuje jak napisze ze chce na koniec sesji brzuszkowej wskoczyc do wanny i strzelic sobie w niej fotke. chwalilam sie juz jakie sobie wybralam miejsce? Link do: Kamienica Muzyków - Idealny apartament na nocleg w Lublinie. apropo's jak zrobic mleczna wode w wannie?
Aneta to fajnie że pomoc będzie :)

Kurcze potańczyłabym sobie.

Ej mam zabawne pytanie? Jakie macie plany na Sylwka? Ha ha ha [emoji23] [emoji1] [emoji23]
ja mysle ze mozemy sie umowic na impreze sylwestrowa na forum:))) ja od 16 rok u zycia tylko raz 4 lata temu mialam cichy domowy sylwester i byl piekny, spedzilismy go we dwoje z mezem w lozku z lampka szampana a 4roletni wowczas pasierb spal za sciana. wtedy postanowilismy sie pobrac... no to nie spodziewam sie ze w tym roku bedzie gorzej:)
Kobitki, macie może do polecenia jakieś tanie łóżeczko turystyczne? Tanie tzn. do 200 zł. Szukam i szukam i znaleźć nie mogę, a zależy mi na tym, żeby było dwupoziomowe :) Jakieś wskazówki?
olx:) kupisz nawet za 100-150. turystyczne chyba nie maja jakiejs skali jakosci:) tylko pamietaj platnosc przy odbiorze albo najlepiej odbior osobisty.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Wlasnie mialam Wam pisac czy macie tak ze z jednej strony chcecie juz urodzic a z drugiej wiecie ze to jeszcze za wczesnie... Nie mam juz sily tak chodzic. Ruszam sie tylko dlatego ze musze bo caly czas wizytu przedszkole itd. Gdyby nie to to maz musiałby mnie dzwigiem podnosic z kanaUpy. I humor mam caly czas do d... Biedny synek nie ma ze mnie pozytku a do tego nerwowa jestem strasznie. No i tak jak Lola zyje z bolem od miesiecy. Malutka tak mnie cisnie główką na dole gdzies od 23 tyg. A wcześniej bole jak na miesiaczke i krwawienie. Mam nadzieje ze niedlugo wyjdzie z brzuszka silna i zdrowa a ja jakos dojde do siebie. Tak ze no nie jestescie same dziewczyny. Koncowka ciazy zawsze jest ciezka.

Niestety od powrotu ze szpitala.
Już chce wrócić i wracam jutro.

W niedzielę za tydz muszę przyjechać by małego zostawić w poniedziałek bo wizytę u gina mam i na dwa dni bo groby mam tylko w Wałczu.

Lenam... Ja chyba z bólu głupoty gadam. Już nie mam sił
Kochana, wiem, że ci ciężko, ale dasz radę! Już nie raz dałaś. Przykro, że nie mogę pomóc:/ Oby bóle minęły. Otoczeniem się nie przejmuj, skup się na sobie i brzuszku. Ściski.

serio? zajrze w wolnej chwili (mam odrzut od fb po akcji z pasierbem). A ja myslalam ze was zszokuje jak napisze ze chce na koniec sesji brzuszkowej wskoczyc do wanny i strzelic sobie w niej fotke. chwalilam sie juz jakie sobie wybralam miejsce? Link do: Kamienica Muzyków - Idealny apartament na nocleg w Lublinie. apropo's jak zrobic mleczna wode w wannie?

ja mysle ze mozemy sie umowic na impreze sylwestrowa na forum:))) ja od 16 rok u zycia tylko raz 4 lata temu mialam cichy domowy sylwester i byl piekny, spedzilismy go we dwoje z mezem w lozku z lampka szampana a 4roletni wowczas pasierb spal za sciana. wtedy postanowilismy sie pobrac... no to nie spodziewam sie ze w tym roku bedzie gorzej:)

olx:) kupisz nawet za 100-150. turystyczne chyba nie maja jakiejs skali jakosci:) tylko pamietaj platnosc przy odbiorze albo najlepiej odbior osobisty.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Gramma mnie nic nie zszokuje chyba ;) zdjęcie ciążowe w wannie mojego frendsa: Link do: Wet altars

yh mialam o tym pisac rano, ale w polowie posta braklo mi motywacji i poszlam sobie poplakac. Strasznie wisielcze nastawienie mam od paru dni. Przebrnelam przez przeziebienie, wczoraj bylo lepiej a dzisiaj od rana jakas masakra. Placze bez powodu, do niczego sie nie moge zmotywowac i cholera wie o co mi chodzi. Brrr... Generalnie te ostatnie tygodnie przechodze dziwnie. Pod wzgledem psychicznym i fizycznym. Nie poznaje sie i tym dodatkowo sie irytuje. Caly czas sobie powtarzam, ze to zaraz minie. Oby bo jak nie to serio, psychiatra.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ja też mam nadzieję że minie i nie przerodzi się w depresję poporodową. Może to tylko jesień połączona z hormonami tak działa. Mam nadzieję.

Ja dla odmiany mam super nastrój, mąż ugotował zupę z brukselką, zrobił pizzę. Wypróbowałam wreszcie kalosze, które rok przeleżały w szafie, bo zbyt duże kupiłam, a w ciąży okazały się idealne. Złamałam cukrzycową dietę słodyczami bez wyrzutów sumienia (cud!) Takie drobiazgi budują pozytywny nastrój.

reklama
Do góry