reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Chyba mnie dopadła jakaś depresja przedporodowa. Autentycznie nic mi się nie chce ani na nic nie mam siły. Piękny dzień, mąż pojechał z córką do babci, normalnie bym biegała, sprzątała, dopakowywała i robiła co tam jeszcze jest do zrobienia a mi się kompletnie teraz nie chce. Zmuszam się żeby włączyć pralkę albo posprzątać papier który przed wyjazdem córka pocięła na kawałeczki. Jeść też mi się nie chce, kupiłam sobie jakieś pierogi ale jeszcze nie wstawiałam. Nie wiem jak się ogarnąć. nawet kawy mi się nie chce zrobić.
Depresja jesienna.
Mnie głowa boli i dziś u nas rządzą tv i tablet. Czekam na męża do 18.
Matka ciężarna dziś nie w dyspozycji:/

reklama
Gabinia bo gdzies mi umknelo, co sie stalo ze trafilas do spzitala ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Bóle brzucha skurcze i skrócona szyjka.
Ale bóle ustąpiły skurcze są ale już nie takie bolesne a szyjka...dłuższą już nie będzie [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny od ktorego tygodnia masujecie/bedziecie masowac krocze? Ja chyba musze wyruszyc do apteki po jakis olejek z wiesiolka, bo w rossmanie chyba nie ma takich cudow? I w poniedzialek za tydzien jak wroce ze szpitala chyba zaczne :) no i wypadaloby miesnie kegla pocwiczyc

Mi sie nad ranem snilo, se jade na porodowke a torba nie spakowana . tak ze pogonilam dzieciaki do pozadkow, przepakowalam i po segregowalam rzeczy Malej. Tak ze dla niej wszystko gotowe w torbie, moje prawie wszystko.. dokupie jeszcze szczoteczke do wlosow dla niej i dodatkowa paczke pampersow.. Mezowi sie nie chcialo dais do pracy to powynosil co zbedne do piwnicy, smieci itd. To co ja juz nie robilam.. Tak se sobota mine la i w koncu moge odetchnac.

Hej ja tez mało przytomna chodze. Maz dzis pokazywal samochód potencjalnym nabywcom :D jejku co za ludzie niektorzy sa. Za darmo im najlepiej samochod oddać. Zeszlo mu do popoludnia a ja sama z Julkiem. Musialam go pare razy podnosic i rozbolal mnie brzuch.

Gadalam z teściową. Jak wczesniej nie urodze to przyjedzie okolo 15.11 ciesze sie bo to będzie dwa tyg przed terminem. Czulabym sie bezpiecZniej jak by tu była:)

Dziewczyny od ktorego tygodnia masujecie/bedziecie masowac krocze? Ja chyba musze wyruszyc do apteki po jakis olejek z wiesiolka, bo w rossmanie chyba nie ma takich cudow? I w poniedzialek za tydzien jak wroce ze szpitala chyba zaczne :) no i wypadaloby miesnie kegla pocwiczyc
Ja już to robię.

Olej z wiesiołka to Oeparol w.aptece znajdziesz

Hej dziewczynki. Rzadko ostatnio się udzielam bo choróbska nas męczyły, a teraz jesteśmy na weekend u teściów, jutro wracamy do domku. Choróbska prawie odpuściły, mnie tylko jeszcze męczy katar..

Nie nadrobię niestety wszystkiego, ale widzę, że pisałyście na temat fb. Mnie osobiście nie przeszkadza jak ktoś ma dużo zdjęć, jego sprawa, byle nie nagie zdjęcia dzieci, bo to już niebezpieczne, taki mamy świat teraz, że jednak trzeba uważać..

Moja malutka dzisiaj siedzi sobie pod żebrami, a ja nie mogę przez to usiedzieć spokojnie na tyłku:p

Aneta to fajnie że pomoc będzie :)

Kurcze potańczyłabym sobie.

Ej mam zabawne pytanie? Jakie macie plany na Sylwka? Ha ha ha [emoji23] [emoji1] [emoji23]
Na Sylwka? Usypianie, przytulanie, przewijanie, karmienie i sylwester z polsatem, a Ty? :)

Eli, to jest oeparol w kapsulkach czy jak? Kurcze, a jak Ci idzie ten masaz? Jakos ciezko mi to sobie wyobrazic, malo przyjemna sprawa. Powiedz, jak czesto masujesz? W necie pisza, ze raz dziennie, najlepiej po kapieli 5-10 minut. A do miesni kegla zabieram sie juz chyba setny raz, ale jakos ciagle o tym zapominam, chyba sobie na ekranie glownym telefonu przypomnienie zrobie, to za kazdym razem jak dotkne telefonu pare razy je napne :)

reklama
Na Sylwka? Usypianie, przytulanie, przewijanie, karmienie i sylwester z polsatem, a Ty? :)

Eli, to jest oeparol w kapsulkach czy jak? Kurcze, a jak Ci idzie ten masaz? Jakos ciezko mi to sobie wyobrazic, malo przyjemna sprawa. Powiedz, jak czesto masujesz? W necie pisza, ze raz dziennie, najlepiej po kapieli 5-10 minut. A do miesni kegla zabieram sie juz chyba setny raz, ale jakos ciagle o tym zapominam, chyba sobie na ekranie glownym telefonu przypomnienie zrobie, to za kazdym razem jak dotkne telefonu pare razy je napne :)

W kapsułkach.
Masaż idzie jakoś. Nie wiem czy dobrze wykonuje hehe ;) ale robię. Masuje raz dziennie po kąpieli właśnie.

A na mięśnie kegla dobry jest seks :)

Do góry