reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja ja ja ja i ja !

Albo nie zasypiam albo się budzę koło 3 i do 6 albo tel albo tv albo dwa w jednym ;)

Oooo, to jest nas więcej ;P

Ja właśnie pokręcilam biodrami w rytm Enrique i realnie mi się Lilka obniżyła :) czad!

Ja dzisiaj miałam na zajęciach ćwiczenia do porodu, po których maluch ma się już wcisnąć w kanal rodny. I tez krecilam dupcia wisząc na rekach na drabince :)

Ana no wlasnie. A u mnie cycki bez zmian jak były małe tak są male i weź tu teraz bądź madra i kup sobie stanik do karmienia

Też się nad tym zastanawiam jak to rozwiazac. Bo jakoś nie wyobrażam sobie mojego M w sklepie ze stanikami do karmienia... Kciuki za Twojego M!

reklama
Anioł ja gdzieś od 3 tyg Mam straszna ochotę na mleko. Codziennie muszę chociaż do jednego posiłku mieć mleko

Ja za to potrzebuje owoców! Soku wyciskanego z pomaranczy to bym mogla z 5 litrow dziennie wypic. Dzis zjadlam banana, dwie gruszki, jablko... gdyby bylo cos jeszcze to tez bym chyba wyczyscila!![emoji33][emoji33][emoji33]

a8doqqmz725nh9h0.png

A mnie nosi na sok jabłkowy domowy wyciskany mętny. Aż się trzęsę...
Ale muszę wytrzymać i nie pić bo cukry skoczą... A zjedzenie jablka to nie to samo.

Poprasowalam i...leżę, a torba stoi patrzy na mnie i mnie pogania...

Co do staników to miałam ale się nie sprawdzały, zwykły zsówam i Bach karmię.
Cyce po pierwszym dziecku mam wyciągnięte i wyglądają jak u starej samicy orangutana, no ale co zrobić ;)

Z dnia na dzień robię się coraz bardziej leniwa. Odpoczyam bo potem nie dam rady nie będzie kiedy, dlatego doceniam uroki leżakowania i gnicia w łóżku o ile rodzinką pozwala ;)

Nadrobilam ;)

U okulisty jakos poszło. Julek byl grzeczny tylko tym jedzą z recwpcji2 przeszkadzalo ze sie glosno smial i uwagę mu zwrocila. No k...a mialam sie z nia poklocic ale sobie mysle cholera tyle tu jechałam to juz wytrzymam. Ale wkurzylo minę to okropnie. Ciekawe czy wolałaby zeby sie darl jak ostatnio. Grunt ze dal sobie oczka zmierzyc. Wada sie nie poglebila szkla zostaja takie same i kontrola za 3 miesiace. Podroz znioslam calkiem dobrze. Zero bólu brzucha skurczy nic. Całkiem sprawna sie na koniec ciazy zrobilam. Teraz pewnie przenoszę:D :D a meza nie mam jak wykorzystać bo mi sie ra torbiel zrobila w pochwie i boli :/ ze tez ja zawsze muszę miec coś nie tak. Nie wiem czemu tak sie dzieje. W życiu czegos takiego tam nie mialam.

Ja mam laktator ręczny. Nue byl mi potrzebny dopóki mi sie zastoj nie zrobil i nie dalo sie tego ręcznie zrobic ani syn nie mogl sciagnac chociaz go w roznych pozycjach przystawialam. Jezu ten bol i goraczka i dreszcze. Straszne to było. A najgorsze że u nas apteki do 18 dwie na miasto pelnia dyzur oczywiscie pare km ode mnie a maz na noc w pracy. Tak ze lezy sobie grzecznie i czeka. Muszę teraz tylko sobie na elektryczny skombinowac bo tym recznym to maks 60ml dalam rade a potem odciski mialam :D

Pieluszek tetrowych mam okolo 30. Jak cos to dokupie jeszcze. Do wszystkiego ich uzywalam. Jak mały ulewał, po kąpieli, pod glowke jak sie slinil, zeby wozek zaslonic. Cały czas w ruchu byly.

Wkładki do stanika mam z nuka. Sa duze i chlonne. Jakos sie mi najbardziej spodobały. Bluzki zawsze czyste mialam, no chyba że syn na mnie ulal to nie ;)

Oooo, to jest nas więcej ;P

Ja dzisiaj miałam na zajęciach ćwiczenia do porodu, po których maluch ma się już wcisnąć w kanal rodny. I tez krecilam dupcia wisząc na rekach na drabince :)

Też się nad tym zastanawiam jak to rozwiazac. Bo jakoś nie wyobrażam sobie mojego M w sklepie ze stanikami do karmienia... Kciuki za Twojego M!
Ja mojemu w hm pokazalam gdzie sa i jakie chce. Gdybym kupic nie zdazyla czy cos. Jest przygotowany :D

A mnie nosi na sok jabłkowy domowy wyciskany mętny. Aż się trzęsę...
Ale muszę wytrzymać i nie pić bo cukry skoczą... A zjedzenie jablka to nie to samo.

Poprasowalam i...leżę, a torba stoi patrzy na mnie i mnie pogania...

Co do staników to miałam ale się nie sprawdzały, zwykły zsówam i Bach karmię.
Cyce po pierwszym dziecku mam wyciągnięte i wyglądają jak u starej samicy orangutana, no ale co zrobić ;)

Z dnia na dzień robię się coraz bardziej leniwa. Odpoczyam bo potem nie dam rady nie będzie kiedy, dlatego doceniam uroki leżakowania i gnicia w łóżku o ile rodzinką pozwala ;)
korzystajmy poki mozemy, bo od grudnia dodatkowe obowiazki :)

Kurczę w ogole nie mam apetytu. Przez większość ciąży nie miałam żadnych zachcianek i jadłam tyle co przed, a teraz muszę sie zmuszać do jedzenia... na słodycze w ogole patrzeć nie moge. Jedynie owoce wcinam chętnie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę w ogole nie mam apetytu. Przez większość ciąży nie miałam żadnych zachcianek i jadłam tyle co przed, a teraz muszę sie zmuszać do jedzenia... na słodycze w ogole patrzeć nie moge. Jedynie owoce wcinam chętnie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam faze na zolty ser, a nie moglam go jesc ostatnio

Do góry