elifit
Moderatorka
Powiększą się na pewnoAna no wlasnie. A u mnie cycki bez zmian jak były małe tak są male i weź tu teraz bądź madra i kup sobie stanik do karmienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiększą się na pewnoAna no wlasnie. A u mnie cycki bez zmian jak były małe tak są male i weź tu teraz bądź madra i kup sobie stanik do karmienia
Ja tak bardzo bym chciała, żeby moje już nie rosły... jaki to później problem, żeby sobie stanik dobrać! A tych tanich do karmienia też w moim rozmiarze nie ma oczywiście...Ana no wlasnie. A u mnie cycki bez zmian jak były małe tak są male i weź tu teraz bądź madra i kup sobie stanik do karmienia
Kochana, ja na oko wszystko składniki: dynia, korzeń imbiru, wyciskany sok pomarańczowy, na końcu łyżka śmietany i gotowe pestki dyni prażymy, wrzucamy - smacznego.Przepis na grudniowki w kuchni poprosze
Ktos ma jeszcze faze na syrop malinowy ? Ja ostatnio jakas masakre mam herbata z sokiem malinowym teraz budyniu mi sie zachcialo z syropem malinowym nie wiem co jest grane...
Ja litrami piję mleko od kilku dni za toKtos ma jeszcze faze na syrop malinowy ? Ja ostatnio jakas masakre mam herbata z sokiem malinowym teraz budyniu mi sie zachcialo z syropem malinowym nie wiem co jest grane...
Trzymamy! &&&Aaa dziewczyny zapomnialabym... Już nie raz pokazalyscie że macie moc. Trzymajcie proszę jutro kciuki za mojego meza, ma obrone. Biedny, bardzo się stresuje bo w komisji będzie ten patafian u którego ostatnio zdawal egzamin.