reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ana no wlasnie. A u mnie cycki bez zmian jak były małe tak są male i weź tu teraz bądź madra i kup sobie stanik do karmienia
Ja tak bardzo bym chciała, żeby moje już nie rosły... :( jaki to później problem, żeby sobie stanik dobrać! A tych tanich do karmienia też w moim rozmiarze nie ma oczywiście...

Przepis na grudniowki w kuchni poprosze ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
Kochana, ja na oko wszystko;) składniki: dynia, korzeń imbiru, wyciskany sok pomarańczowy, na końcu łyżka śmietany i gotowe;) pestki dyni prażymy, wrzucamy - smacznego.

Ktos ma jeszcze faze na syrop malinowy ? Ja ostatnio jakas masakre mam herbata z sokiem malinowym teraz budyniu mi sie zachcialo z syropem malinowym nie wiem co jest grane...

thgfflw1k3inkyc3.png

Dziewczyny u mnie w miescie poród wygląda jak za króla świeczka, nie można ogarnąć swojej położnej nie ma znieczulenia Ale dzisiaj mój maz masowal kobitke i tak od słowa do slowa powiedział że żona niedługo rodzi a ona myk wykonała tel do kolezanki położnej z tego szpitala w którym chce rodzic dała nam do niej nr i kazała skontaktować się miesiac przed porodem. Czyli udało sie, są ogromne szanse na to że będę miała swoja polozna, jaką ulga. Ufff

reklama
Do góry