reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ana no wlasnie. A u mnie cycki bez zmian jak były małe tak są male i weź tu teraz bądź madra i kup sobie stanik do karmienia
Ja tak bardzo bym chciała, żeby moje już nie rosły... :( jaki to później problem, żeby sobie stanik dobrać! A tych tanich do karmienia też w moim rozmiarze nie ma oczywiście...

Przepis na grudniowki w kuchni poprosze ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
Kochana, ja na oko wszystko;) składniki: dynia, korzeń imbiru, wyciskany sok pomarańczowy, na końcu łyżka śmietany i gotowe;) pestki dyni prażymy, wrzucamy - smacznego.

Ktos ma jeszcze faze na syrop malinowy ? Ja ostatnio jakas masakre mam herbata z sokiem malinowym teraz budyniu mi sie zachcialo z syropem malinowym nie wiem co jest grane...

thgfflw1k3inkyc3.png

Dziewczyny u mnie w miescie poród wygląda jak za króla świeczka, nie można ogarnąć swojej położnej nie ma znieczulenia Ale dzisiaj mój maz masowal kobitke i tak od słowa do slowa powiedział że żona niedługo rodzi a ona myk wykonała tel do kolezanki położnej z tego szpitala w którym chce rodzic dała nam do niej nr i kazała skontaktować się miesiac przed porodem. Czyli udało sie, są ogromne szanse na to że będę miała swoja polozna, jaką ulga. Ufff

reklama
Do góry