O tak! Kremy pycha. Ostatnio robiłam krem z dyni z imbirem i pomarańczą+ prażone pestki. Chyba powtórzę, ochota mnie naszłaCały dzien poza domem! Padam na lisi pyszczek! Zupa łososiowa to nie ja niestety, u mnie to raczej kremy z dyni albo pomidorów [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Grun
Fanka BB :)
Ja ja ja ja i ja !aha, ktora sie budzi w nocy i dwaie godziny gapi sie w sufit? tylko ja?
Albo nie zasypiam albo się budzę koło 3 i do 6 albo tel albo tv albo dwa w jednym
creativo
Przepis na grudniowki w kuchni poproszeO tak! Kremy pycha. Ostatnio robiłam krem z dyni z imbirem i pomarańczą+ prażone pestki. Chyba powtórzę, ochota mnie naszła
Grun
Ja odkupilam od znajomej ledwo użyty Avent elektryczny bo wierzę że mleko z tych moich mini wymion poleci a na maj już na imprezę się umowilam na babska impre taneczna bo mamy z kol 30stki a zatem ten tego.... mezus nakarmi.Kobity, zaopatrujecie się w laktator przed porodem? Położna mnie dziś nastraszyła nawałem pokarmu, a i pamiętam zwierzenia psiapsióły jak jej mąż z jednego cycka odciągał mleko, a mama z drugiego, bo tak ją wzięło nagle i musieli laktatora szukać po nocy na gwałt
Damy radę do maja zrzucić z 10 kg ?
Grun
Masz zaj...ista teściowa; )!!!Jak już przy tetrach jesteśmy... moja teściowa (tak, tak, szykujcie się psychicznie) mówiła, że zimą trzeba biust ogrzewać i najlepiej sobie wkładać tetrę w stanik, żeby za zimno nie było. Czy któraś z Was słyszała kiedyś podobne rady?
Zaznaczyć pragnę, że ów teściowa latem mi kazała brzuch zakrywać jak z M. oglądaliśmy ruchy, a ja się chciałam jakoś schłodzić, bo... przecież dziecko przeziębię jeszcze ale jestem ciekawa skąd takie pomysły, więc może coś wiecie
moze w razie czego wlasnie tetrowka oslonisz?A coś na szyjkę macie kupionego? Nie wiem czy te wszystkie kombinezony rzeczywiście będą odpowiednio chronić maluszka przy spacerach albo chociażby na wyjściu ze szpitala... jakieś szaliczki macie może?
rozwalilas mnie! smialismy sie z mezem 10 min! rulez))Nie niemowlak nie ma szyi
mi powiedzala dzis na wizycie ze do 36-37 tygodnia. w 36 odstawiam aspiryne. clexane i eutyrox do koncaWłaściwie to już kazała mi odstawić, ale, że zostało mi jeszcze kilka to powiedziała żeby wziąć do końca i na tym koniec z luteiną
popieram przedmowce - wrzyc przepis. sorry za posadzenie o lososiowa. ja jeszcze dopadne ta co sie chwalila ta zupa!!!))Cały dzien poza domem! Padam na lisi pyszczek! Zupa łososiowa to nie ja niestety, u mnie to raczej kremy z dyni albo pomidorów [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja odkupilam od znajomej ledwo użyty Avent elektryczny bo wierzę że mleko z tych moich mini wymion poleci a na maj już na imprezę się umowilam na babska impre taneczna bo mamy z kol 30stki a zatem ten tego.... mezus nakarmi.
Damy radę do maja zrzucić z 10 kg ?
jasne ze zrzucimy. ja nawet wiecej niz 10! dzis mnie pani doktor pochwalila ze wagi pilnuje. 9 kg mam na plusie i 10 licze ze nie przekrocze. jak ktoras chce na koniec troche wystopowac z przybieraniem bez szkody dla dzidziusia to polecam calkowicie odstawic cukier. dziala super. dziecko nie potrzebuje cukru. tylko trzeba na prawde odstawic i bardzo uwazac ma sklad produktow bo cukier ukryty jest prawie we wszystkim. ale da sie mocno go zminimalizowac. tylko bez slodzikow i innych pomyslow!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
elifit
Moderatorka
Ja właśnie pokręcilam biodrami w rytm Enrique i realnie mi się Lilka obniżyła czad!
anio0
Enrique dobry na wszystko, mówisz? położna na odległośćJa właśnie pokręcilam biodrami w rytm Enrique i realnie mi się Lilka obniżyła czad!
reklama
creativo
Luby ostatnio do mnie taki zazenowany a mialy ci cycki urosnac a one co ! Hahaha sie usmialam [emoji14]Ana no wlasnie. A u mnie cycki bez zmian jak były małe tak są male i weź tu teraz bądź madra i kup sobie stanik do karmienia
Staniki do karmienia widzialam ostatnio w rossmanie chyba po 30zl przy tych rzeczach dla kobiet w ciazy
Ja kupilam sobie na poczatek takie zwykle do karmienia w lidlu jak juz bede karmic i mi moze urosna to wtedy pomysle o jakis ladnych drozszych