reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ot spryciula! Jaka matka taka córka Hehehe obie owiną tatę wokół palca [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chlop ma przerabane [emoji14] biedny nie wiedzial na co sie pisze haha

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Anio, jeden kop to też ruch. Ja np mam zaznaczyc 10 ruchow licząc od godz 9 do 21 Ale że mój Franio jest strasznym kreciolkiem to 10 ruchow mam okolo godz 12 i to podaje z zapasem czasowym. Lekarz powiedział że rzeczywiście ruchliwy :) z tym ze cala seria ruchów bez przerw ma być liczone jako jeden. Tak mi lekarz mówił.

Dziewczyny na ostatniej wizycie dostałam skierowanie na mocz i paciorkowca. Kolejna wizyte mam dopiero 15 listopada, zawsze badania robilam kilka dni przed wizyta a teraz nie wiem co zrobić. Co będzie jakbym urodzila do tej pory i nie zdaze zrobic tego badania?

@grama w ogole zabije Cie!!! [emoji1] takiej ochoty mi narobilas na tarte z jablkami i cynamonem, ze nie czekajac na Twoj przepis, znalazlam pierwszy lepszy i musialam zjesc, ah ta ciaza... Musze sie ogarnac ze slodyczami, bo w koncu bede wygladala jak slonica, co prawda mam dopiero plus cztery kilo, ale mam chyba jakas obsesje :) nie odchudzam sie oczywiscie, ale slodyczami to sobie dogadzam az za bardzo

@grama w ogole zabije Cie!!! [emoji1] takiej ochoty mi narobilas na tarte z jablkami i cynamonem, ze nie czekajac na Twoj przepis, znalazlam pierwszy lepszy i musialam zjesc, ah ta ciaza... Musze sie ogarnac ze slodyczami, bo w koncu bede wygladala jak slonica, co prawda mam dopiero plus cztery kilo, ale mam chyba jakas obsesje :) nie odchudzam sie oczywiscie, ale slodyczami to sobie dogadzam az za bardzo
a wystarczyloby kilka minut cierpliwosci - wlasnie wstawilam przepis na watku kuchennym:)))) smacznego

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Dziewczyny na ostatniej wizycie dostałam skierowanie na mocz i paciorkowca. Kolejna wizyte mam dopiero 15 listopada, zawsze badania robilam kilka dni przed wizyta a teraz nie wiem co zrobić. Co będzie jakbym urodzila do tej pory i nie zdaze zrobic tego badania?
jak nie zdarzysz to ci najwyzej dadza antybiotyk przy porodzie "na zas". mam racje mamusie?:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Do góry