cytrusowa85
Fanka BB :)
Ja w łazience będę kapac w wanience tam tez przewijak będzie. W sypialni nie potrzebuje przewijaka mam lóżko 220*220 to chyba sie zmieści żeby przewinac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do kapieli malego, bede kapac w malym pokoju lub u nas w duzym i hop na przewijjak nalozony na lozeczko
lazienke mam duza jak na blok, ale jakos tak se nie wyobrazam tam malego ubierac itpNo wlasnie ja tez rozważam taka opcje, bo jakbym miała upchnąć do łazienki przewijak i wanienkę i jeszcze we dwojke na pewno na początku bedziemy to z mezem ogarniać to sie ledwo w tym tłoku polapiemy i pomieścimy ze wszystkim.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
lazienke mam duza jak na blok, ale jakos tak se nie wyobrazam tam malego ubierac itp
Dla mnie noszenie wannienki z woda do pokoju to wieksza sztuka. Z synem tak nosilam bo mieszkaliśmy w bloku. W końcu sobie kupiłam bardzo mala wanienke i to bylo cos i naprawde starczyla na dlugi a taka nimi byla
no ja tak pewnie bede nosic, ale chyba ogarniemy tematDla mnie noszenie wannienki z woda do pokoju to wieksza sztuka. Z synem tak nosilam bo mieszkaliśmy w bloku. W końcu sobie kupiłam bardzo mala wanienke i to bylo cos i naprawde starczyla na dlugi a taka nimi byla
lazienke mam duza jak na blok, ale jakos tak se nie wyobrazam tam malego ubierac itp
Ja od początku miałam zamiar kupić mała wanienkę. Wydaje mi sie, ze łatwiej bedzie w niej Mikosia ogarnąć niż gubić go w takiej wielkiej [emoji846] akurat wanienka to na tyle mały wydatek, ze można sobie ja zmieniać jak dziecko rośnie [emoji846]
ja kupilam ten na lozeczko, oby sie sprawdzilNo wlasnie mi tez najbardziej o to ubieranie chodzi i nie chce kupować drugiego przewijaka specjalnie skoro mam jeden fajny duży w komodzie z ikei.