reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja w łazience będę kapac w wanience tam tez przewijak będzie. W sypialni nie potrzebuje przewijaka mam lóżko 220*220 to chyba sie zmieści żeby przewinac:)

reklama
co do kapieli malego, bede kapac w malym pokoju lub u nas w duzym i hop na przewijjak nalozony na lozeczko :)

No wlasnie ja tez rozważam taka opcje, bo jakbym miała upchnąć do łazienki przewijak i wanienkę i jeszcze we dwojke na pewno na początku bedziemy to z mezem ogarniać to sie ledwo w tym tłoku polapiemy i pomieścimy ze wszystkim.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie ja tez rozważam taka opcje, bo jakbym miała upchnąć do łazienki przewijak i wanienkę i jeszcze we dwojke na pewno na początku bedziemy to z mezem ogarniać to sie ledwo w tym tłoku polapiemy i pomieścimy ze wszystkim.

lazienke mam duza jak na blok, ale jakos tak se nie wyobrazam tam malego ubierac itp

Dla mnie noszenie wannienki z woda do pokoju to wieksza sztuka. Z synem tak nosilam bo mieszkaliśmy w bloku. W końcu sobie kupiłam bardzo mala wanienke i to bylo cos i naprawde starczyla na dlugi a taka nimi byla

Ja od początku miałam zamiar kupić mała wanienkę. Wydaje mi sie, ze łatwiej bedzie w niej Mikosia ogarnąć niż gubić go w takiej wielkiej [emoji846] akurat wanienka to na tyle mały wydatek, ze można sobie ja zmieniać jak dziecko rośnie [emoji846]

Ja od początku miałam zamiar kupić mała wanienkę. Wydaje mi sie, ze łatwiej bedzie w niej Mikosia ogarnąć niż gubić go w takiej wielkiej [emoji846] akurat wanienka to na tyle mały wydatek, ze można sobie ja zmieniać jak dziecko rośnie [emoji846]

Dokladni a naprawde jak nosic do innego pokoju to tylko mala (mini) Poreczniej i lzej niż te standardowe waniennki

Ps tylko to pisze osoba co ogarniała kąpiele sama bez pomocy M bo jak syn sie urodził M bym za granica. Potem ogarniała dwójkę sama a teraz będę kapac 3 sama

reklama
Ja mam z pokoju malej do lazienki drzwi w drzwi może metr i myślę, że wanienka będzie albo w łazience albo u małej a przewijak bedzie na łóżeczku. W sumie to chyba wyjdzie w praktyce. Raczej zawsze będzie prawie maz ze mną wiec jakby co to da rade nosić wanienke :) a jak nie to w recznieczek i z łazienki na przewijak na rączkach :) wiecie co.. ja juz się nie mogę doczekać... [emoji134][emoji134][emoji134]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry