reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja w łazience będę kapac w wanience tam tez przewijak będzie. W sypialni nie potrzebuje przewijaka mam lóżko 220*220 to chyba sie zmieści żeby przewinac:)

reklama
co do kapieli malego, bede kapac w malym pokoju lub u nas w duzym i hop na przewijjak nalozony na lozeczko :)

No wlasnie ja tez rozważam taka opcje, bo jakbym miała upchnąć do łazienki przewijak i wanienkę i jeszcze we dwojke na pewno na początku bedziemy to z mezem ogarniać to sie ledwo w tym tłoku polapiemy i pomieścimy ze wszystkim.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie ja tez rozważam taka opcje, bo jakbym miała upchnąć do łazienki przewijak i wanienkę i jeszcze we dwojke na pewno na początku bedziemy to z mezem ogarniać to sie ledwo w tym tłoku polapiemy i pomieścimy ze wszystkim.

lazienke mam duza jak na blok, ale jakos tak se nie wyobrazam tam malego ubierac itp

Dla mnie noszenie wannienki z woda do pokoju to wieksza sztuka. Z synem tak nosilam bo mieszkaliśmy w bloku. W końcu sobie kupiłam bardzo mala wanienke i to bylo cos i naprawde starczyla na dlugi a taka nimi byla

Ja od początku miałam zamiar kupić mała wanienkę. Wydaje mi sie, ze łatwiej bedzie w niej Mikosia ogarnąć niż gubić go w takiej wielkiej [emoji846] akurat wanienka to na tyle mały wydatek, ze można sobie ja zmieniać jak dziecko rośnie [emoji846]

Ja od początku miałam zamiar kupić mała wanienkę. Wydaje mi sie, ze łatwiej bedzie w niej Mikosia ogarnąć niż gubić go w takiej wielkiej [emoji846] akurat wanienka to na tyle mały wydatek, ze można sobie ja zmieniać jak dziecko rośnie [emoji846]

Dokladni a naprawde jak nosic do innego pokoju to tylko mala (mini) Poreczniej i lzej niż te standardowe waniennki

Ps tylko to pisze osoba co ogarniała kąpiele sama bez pomocy M bo jak syn sie urodził M bym za granica. Potem ogarniała dwójkę sama a teraz będę kapac 3 sama

reklama
Ja mam z pokoju malej do lazienki drzwi w drzwi może metr i myślę, że wanienka będzie albo w łazience albo u małej a przewijak bedzie na łóżeczku. W sumie to chyba wyjdzie w praktyce. Raczej zawsze będzie prawie maz ze mną wiec jakby co to da rade nosić wanienke :) a jak nie to w recznieczek i z łazienki na przewijak na rączkach :) wiecie co.. ja juz się nie mogę doczekać... [emoji134][emoji134][emoji134]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry