Ja mam białe płytki w polysku w kuchni uparlam się na biała podłogę ale mój mąż i tak gdy tylko zniknelam na chwilę w czasie remontu to wybrał szarą fuge bo przecież biała i tak się zrobi szara... Ale byłam wściekła. Ogólnie no pięknie to wygląda ale utrzymanie rzeczywiście trudne non stop mam smugi wystarczy że woda mi gdzieś kupnie i już plama no pasowało by ciągle ja myć a nawet po myciu smugi :-) ale ogólnie pięknie wygląda a ja staram się nie zwracać uwagi aż tak heheDziewczyny pomozcie prosze jestesmy na etapie wybierania plytek na podlogi do kuchni i lazienki i strasznie podobaja mi sie biale w polysku ale troche bohe sie czy sie nie zajade z ich czystoscia. Macie jakies doswiadczenie z takimi. Moze doradzicie czy lepiej miec matowe czy z polyskiem?
reklama
a jadlas cos?mi jest jakos niedobrze dzis cos podobnego do mdlosci
jadlam? ja od rana zre, dwie kanapki rano o 8, teraz dwa krokietya jadlas cos?
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
A ja mam w kuchni panele i stukali w czoło, ze tak mam. Ze płytki lepsze. A ja się cieszę, ze nie uległym presji.
anio0
Fanka BB :)
Dzień dobry Ależ płodzicie tych stron... a ja dzisiaj w Zosinym pokoju planuję posiadówkę. Muszę wreszcie wszystko poukładać, poprać, poprasować... przygotować łóżeczko i je umyć przede wszystkim. W końcu to już 32 tydzień nam leci! Ale to zleciało błyskawicznie.
Powiedzcie mi, czy Wasze dzieciaczki są już przekręcone, czy wciąż się wiercą i układają raz główkowo a raz poprzecznie? Mojego dzikuska co chwila gdzie indziej czuję i tak się zaczęłam zastanawiać czy zdąży na czas się przekręcić odpowiednio, skoro tak szaleje
Powiedzcie mi, czy Wasze dzieciaczki są już przekręcone, czy wciąż się wiercą i układają raz główkowo a raz poprzecznie? Mojego dzikuska co chwila gdzie indziej czuję i tak się zaczęłam zastanawiać czy zdąży na czas się przekręcić odpowiednio, skoro tak szaleje
U nas cała łazienka biała prawie z czystością nie ma problemów, łazienka wygląda super fakt- podłoga jednak biała ale z meksykańskim wzorem, więc zachowanie czystości prostrze.Dziewczyny pomozcie prosze jestesmy na etapie wybierania plytek na podlogi do kuchni i lazienki i strasznie podobaja mi sie biale w polysku ale troche bohe sie czy sie nie zajade z ich czystoscia. Macie jakies doswiadczenie z takimi. Moze doradzicie czy lepiej miec matowe czy z polyskiem?
Ostatnia edycja:
no wczoraj rano zaliczylam rzygankoDzieki dziewczyny za opinie, chyba pojde w polysk ale szary z maziajami i powinno byc ciut mniej widoczne wszystko.
Lux ja ostatnio tak mialam w przeciagu minuty tak mnie zmulilo ze bez wizyty w wc sie nie obylo
reklama
elifit
Moderatorka
A ja leżę bo mi brzuch twardnieje i czuję się jak na okres. Idę nospe wezmę