reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny pomozcie prosze jestesmy na etapie wybierania plytek na podlogi do kuchni i lazienki i strasznie podobaja mi sie biale w polysku ale troche bohe sie czy sie nie zajade z ich czystoscia. Macie jakies doswiadczenie z takimi. Moze doradzicie czy lepiej miec matowe czy z polyskiem?
Ja mam białe płytki w polysku w kuchni uparlam się na biała podłogę ale mój mąż i tak gdy tylko zniknelam na chwilę w czasie remontu to wybrał szarą fuge bo przecież biała i tak się zrobi szara... Ale byłam wściekła. Ogólnie no pięknie to wygląda ale utrzymanie rzeczywiście trudne non stop mam smugi wystarczy że woda mi gdzieś kupnie i już plama no pasowało by ciągle ja myć a nawet po myciu smugi :-) ale ogólnie pięknie wygląda a ja staram się nie zwracać uwagi aż tak hehe

reklama
Dzieki dziewczyny za opinie, chyba pojde w polysk ale szary z maziajami i powinno byc ciut mniej widoczne wszystko.
Lux ja ostatnio tak mialam w przeciagu minuty tak mnie zmulilo ze bez wizyty w wc sie nie obylo

Dzień dobry :) Ależ płodzicie tych stron... a ja dzisiaj w Zosinym pokoju planuję posiadówkę. Muszę wreszcie wszystko poukładać, poprać, poprasować... przygotować łóżeczko i je umyć przede wszystkim. W końcu to już 32 tydzień nam leci! :D Ale to zleciało błyskawicznie.

Powiedzcie mi, czy Wasze dzieciaczki są już przekręcone, czy wciąż się wiercą i układają raz główkowo a raz poprzecznie? Mojego dzikuska co chwila gdzie indziej czuję i tak się zaczęłam zastanawiać czy zdąży na czas się przekręcić odpowiednio, skoro tak szaleje ;)

Ania moj siedzi glowka w dol bo takmi kopie po zebrach ze ciezko nie steknac z bolu dzieciaczki maja jeszzcze ttoszke czasu na obricenie sie tak wiec badz spokojna

Dziewczyny pomozcie prosze jestesmy na etapie wybierania plytek na podlogi do kuchni i lazienki i strasznie podobaja mi sie biale w polysku ale troche bohe sie czy sie nie zajade z ich czystoscia. Macie jakies doswiadczenie z takimi. Moze doradzicie czy lepiej miec matowe czy z polyskiem?
U nas cała łazienka biała prawie :) z czystością nie ma problemów, łazienka wygląda super :) fakt- podłoga jednak biała ale z meksykańskim wzorem, więc zachowanie czystości prostrze.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja leżę bo mi brzuch twardnieje i czuję się jak na okres. Idę nospe wezmę

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry