reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ej to tylko ja taka cnotka niewy*** jestem?
Nawet nie mam co wspominać.
Czasami się zastanawiam, że przez książki i naukę straciłam życie nastolatki...
Ciuchy, plotki, pogaduchy...
I co mi te książki dały i nauka? Ze mam umowę o dzieło z uczelnią na parę godzin w roku i pracuje w przedszkolu/żłobku za najniższą krajową?

Mogłam się dobrze bawić i korzystać z życia :(
Nie zawsze rodzice mają rację ....
witaj w klubie :( mam to samo

reklama
Zazdroszczę ja ogarniam wszystko sama i najgorzej bd jak urodze bo mama i tata są za granicą będę musiała z synami jakoś dac radę

Kochana, nie oglądaj się wstecz :) Cały czas możesz się dobrze bawić i korzystać z życia. Wszystko w Twoich rękach przecież. Mi znajomi jęczą, że jak pojawi się dziecko to skończą się nasze podróże. Taaaaa
Mi też tak mówią, ale tylko Młody będzie dobrze znosił podróże to ruszamy w podróż [emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie przyszły moje wyniki i wychodzi na to, ze mam anemię wiec wprowadzam żelazo w ampułkach do diety

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jaki masz wynik hemoglobiny? Ja pije żelazo w płynie z witaminami, herbatkę z pokrzywy i czasami sok z buraków i trochę mi się podniosły wyniki.

ja mieszkam z rodzicami w jednym domu wiec mi zostają z Nadia a nawet bardzo chcą.Pierwszy raz się wybrałam na dyskotekę bo mamy w sumie kolo domu blisko jak Nadia miała 3 m-ce (już wtedy nie karmiłam piersią ) a Nadia przesypiala cala noc budzila się nad ranem.Do teraz czy jak chcemy wyjść do kina, czy na dyskotekę do znajomych to z nia zostają.Ona spi cala noc to nie mamy z tym problemu.
Zazdroszczę, my będziemy mieli dziadków daleko więc trochę ciężko będzie z kinem czy imprezą, ale w inne miejsca damy radę. Będzie przylepa jak ja, bo mama zbierała mnie wszędzie że sobą.

A jaki masz wynik hemoglobiny? Ja pije żelazo w płynie z witaminami, herbatkę z pokrzywy i czasami sok z buraków i trochę mi się podniosły wyniki.

Hemoglobina i erytrocyty w dolnej granicy normy na styk, ale jest juz znaczek Low przy wyniku

Żelazo mam takie w ampułkach na receptę

1475239672-f0ddcn.jpeg

Hemoglobina i erytrocyty w dolnej granicy normy na styk, ale jest juz znaczek Low przy wyniku

Żelazo mam takie w ampułkach na receptę

1475239672-f0ddcn.jpeg

Ja mam floradix (bez recepty) w płynie jest też tam witamina C. Czasem czuje się jak emerytka z tymi wszystkimi witaminami.

Ja mam floradix (bez recepty) w płynie jest też tam witamina C. Czasem czuje się jak emerytka z tymi wszystkimi witaminami.

Bo witamina c zakwasza organizm i ułatwia wchłanianie żelaza. Ja biorę od razu osobno witaminę C 3 x dziennie bo to działa profilaktycznie na infekcje bakteryjne. W środowisku kwaskowym bakterie sie nie rozwijają [emoji846]

reklama
Do góry