reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
tak choruje na reflux
I dlatego masz takie jazdy :/

cb7wugpju04jz4q8.png

Trytytka nie wiem wiem tylko, ze matka ciagle jej powtarza zobaczysz juz teraz nie bedziesz dostawala takich prezentow jak do tej pory ! Mloda sama mi to mowila ... Brak slow na ta kobiete najgorsze, ze mloda to przezywa bo przeciez to dziecko i generalnie dzieci maja to do siebie, ze wierza matce a ta jej czasami takie bzdury gada, ze szok

Przykladowo mloda chciala z nami zamieszkac w grudniu ja juz chcialam przerwac starania o dziecko i je odlozyc juz mielismy skladac pozew do sadu o opieke nad mala i wiecie co jej matka jej powiedziala ? Ze jak mloda zezna w sadzie, ze chce z nami mieszkac to ja (matke) zamkna w wiezieniu a jej siostra trafi do domu dziecka !!!
Dzieciak tak sie wystraszyl, ze po nocach nie chciala mi spac jak byla u nas a luby mial na nocki w koncu zapytalam o co chodzi czy ona sie boi czegos no i w koncu mloda powiedziala, ze ona nie chce zeby mama trafila do wiezienia i nie chce z nami mieszkac
No to skoro tak to nie bylo sensu isc do sadu debila z siebie robic ....

Jezuuuuuuunie wierzę w to co czytam Masakra jakaś!!!

Wreszcie mam chwile czasu. Siedze w autobusie i jade po małego. Mam nadzieję ze dziś bedzie bez przygod.

Dzis dzien wypłaty wiec trzeba bylo po wieksze zakupy jechac okulary syna odebrac bo szkła mu wymienili i obiad wcześniej zrobić. W efekcie dopiero w autobusie usiadlam.

Dzis fajny zestaw w drigerii znalazlam. Snoczek zawiesKa do smoczka butelka i pudeleczko na smoczek za 6 euro. Zestawu butelek nie kupuje bo nie mam zamiaru mm karmic. Jedna butelka niech bedzie w razie wu.

Fajne macie przygody z poznaniem facetow. U nas bez rewelacji. Chodzilismy razem do jednej klasy. Od pierwszej ogolniaka jestesmy ze soba :D

Lux spróbuj z ta soda na zgage. Mnie bardzo bolało i piekło w przełyku i po tym mi ustapilo. No i po wodzie gazowanej. Mam ekstra jedna butelke przy lozku:) nie pamietam co u kogo bylo wiecej sorki :)

Wreszcie mam chwile czasu. Siedze w autobusie i jade po małego. Mam nadzieję ze dziś bedzie bez przygod.

Dzis dzien wypłaty wiec trzeba bylo po wieksze zakupy jechac okulary syna odebrac bo szkła mu wymienili i obiad wcześniej zrobić. W efekcie dopiero w autobusie usiadlam.

Dzis fajny zestaw w drigerii znalazlam. Snoczek zawiesKa do smoczka butelka i pudeleczko na smoczek za 6 euro. Zestawu butelek nie kupuje bo nie mam zamiaru mm karmic. Jedna butelka niech bedzie w razie wu.

Fajne macie przygody z poznaniem facetow. U nas bez rewelacji. Chodzilismy razem do jednej klasy. Od pierwszej ogolniaka jestesmy ze soba :D

Lux spróbuj z ta soda na zgage. Mnie bardzo bolało i piekło w przełyku i po tym mi ustapilo. No i po wodzie gazowanej. Mam ekstra jedna butelke przy lozku:) nie pamietam co u kogo bylo wiecej sorki :)

dzieki, moze sprobuje tej sody, bo juz nie wiem jak sobie pomoc

reklama
Ja z mężem poznaliśmy się głupio bo przez neta, ja założyłam konto na fotka.pl by pośmiać się z koleżankami z mojego kumpla ze studiów, bo to bajerant z tanim tekstem byl.
I tak jakoś mój przyszly mąż zagadał, ja nie chciał się spotykać bo nigdy chłopaka nie miałam, ogólnie to taka chlopczyca ze mnie była. 21 lat mialam a w głowie nauka i książki. No ale w końcu się spotkaliśmy, pierwsza randka, kolejnego dnia pierwszy pocałunek ( moj pierwszy :p ) i już wiedzieliśmy że będziemy razem. 1,5 roku później zaręczyny, a po roku od zaręczyn ślub. Pół roku po ślubie pierwsza ciąża :)
Ot tak się potoczyło :)

Do góry