Lux Uśmiechasz mnie. Lubię tą Twoją szczerość!migdaly mi nic nie daja, ja sie wykoncze kuzwa, jedynie jak sie gazowanego napije i bekne jak facet to mam jakas ulge
reklama
elifit
Moderatorka
no i sie wykanczam kuzwa powoliI dlatego masz takie jazdy :/
a co, mam koloryzowac? ja nazywam rzeczy po imieniuLux Uśmiechasz mnie. Lubię tą Twoją szczerość!
Nonkatoja
Fanka BB :)
Artystyczne dusze[emoji4] Jak coś nie jest zniszczone, to też chętnie oddajemy.No właśnie, ja wolę oddać za uśmiech albo za 1zl Mąż i ja niestety artyści fotograficy, więc w domu stosy foto albumów. Często zdublowane. Ktoś będzie miał radochę jak dostanie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Lola Lolitta
Jezuuuuuuunie wierzę w to co czytam Masakra jakaś!!!Trytytka nie wiem wiem tylko, ze matka ciagle jej powtarza zobaczysz juz teraz nie bedziesz dostawala takich prezentow jak do tej pory ! Mloda sama mi to mowila ... Brak slow na ta kobiete najgorsze, ze mloda to przezywa bo przeciez to dziecko i generalnie dzieci maja to do siebie, ze wierza matce a ta jej czasami takie bzdury gada, ze szok
Przykladowo mloda chciala z nami zamieszkac w grudniu ja juz chcialam przerwac starania o dziecko i je odlozyc juz mielismy skladac pozew do sadu o opieke nad mala i wiecie co jej matka jej powiedziala ? Ze jak mloda zezna w sadzie, ze chce z nami mieszkac to ja (matke) zamkna w wiezieniu a jej siostra trafi do domu dziecka !!!
Dzieciak tak sie wystraszyl, ze po nocach nie chciala mi spac jak byla u nas a luby mial na nocki w koncu zapytalam o co chodzi czy ona sie boi czegos no i w koncu mloda powiedziala, ze ona nie chce zeby mama trafila do wiezienia i nie chce z nami mieszkac
No to skoro tak to nie bylo sensu isc do sadu debila z siebie robic ....
aneta_ck
Wreszcie mam chwile czasu. Siedze w autobusie i jade po małego. Mam nadzieję ze dziś bedzie bez przygod.
Dzis dzien wypłaty wiec trzeba bylo po wieksze zakupy jechac okulary syna odebrac bo szkła mu wymienili i obiad wcześniej zrobić. W efekcie dopiero w autobusie usiadlam.
Dzis fajny zestaw w drigerii znalazlam. Snoczek zawiesKa do smoczka butelka i pudeleczko na smoczek za 6 euro. Zestawu butelek nie kupuje bo nie mam zamiaru mm karmic. Jedna butelka niech bedzie w razie wu.
Fajne macie przygody z poznaniem facetow. U nas bez rewelacji. Chodzilismy razem do jednej klasy. Od pierwszej ogolniaka jestesmy ze soba
Lux spróbuj z ta soda na zgage. Mnie bardzo bolało i piekło w przełyku i po tym mi ustapilo. No i po wodzie gazowanej. Mam ekstra jedna butelke przy lozku nie pamietam co u kogo bylo wiecej sorki
Dzis dzien wypłaty wiec trzeba bylo po wieksze zakupy jechac okulary syna odebrac bo szkła mu wymienili i obiad wcześniej zrobić. W efekcie dopiero w autobusie usiadlam.
Dzis fajny zestaw w drigerii znalazlam. Snoczek zawiesKa do smoczka butelka i pudeleczko na smoczek za 6 euro. Zestawu butelek nie kupuje bo nie mam zamiaru mm karmic. Jedna butelka niech bedzie w razie wu.
Fajne macie przygody z poznaniem facetow. U nas bez rewelacji. Chodzilismy razem do jednej klasy. Od pierwszej ogolniaka jestesmy ze soba
Lux spróbuj z ta soda na zgage. Mnie bardzo bolało i piekło w przełyku i po tym mi ustapilo. No i po wodzie gazowanej. Mam ekstra jedna butelke przy lozku nie pamietam co u kogo bylo wiecej sorki
dzieki, moze sprobuje tej sody, bo juz nie wiem jak sobie pomocWreszcie mam chwile czasu. Siedze w autobusie i jade po małego. Mam nadzieję ze dziś bedzie bez przygod.
mamaNadii2
Jeeest przyszły wyniki toxo ujemne uhhh i hemoglobina mi nie spadla dalej 11.6
reklama
Lola Lolitta
Ja z mężem poznaliśmy się głupio bo przez neta, ja założyłam konto na fotka.pl by pośmiać się z koleżankami z mojego kumpla ze studiów, bo to bajerant z tanim tekstem byl.
I tak jakoś mój przyszly mąż zagadał, ja nie chciał się spotykać bo nigdy chłopaka nie miałam, ogólnie to taka chlopczyca ze mnie była. 21 lat mialam a w głowie nauka i książki. No ale w końcu się spotkaliśmy, pierwsza randka, kolejnego dnia pierwszy pocałunek ( moj pierwszy ) i już wiedzieliśmy że będziemy razem. 1,5 roku później zaręczyny, a po roku od zaręczyn ślub. Pół roku po ślubie pierwsza ciąża
Ot tak się potoczyło
I tak jakoś mój przyszly mąż zagadał, ja nie chciał się spotykać bo nigdy chłopaka nie miałam, ogólnie to taka chlopczyca ze mnie była. 21 lat mialam a w głowie nauka i książki. No ale w końcu się spotkaliśmy, pierwsza randka, kolejnego dnia pierwszy pocałunek ( moj pierwszy ) i już wiedzieliśmy że będziemy razem. 1,5 roku później zaręczyny, a po roku od zaręczyn ślub. Pół roku po ślubie pierwsza ciąża
Ot tak się potoczyło