reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
mi juz nawet mleko nie pomaga :( nic mi juz nie pomaga
Gaviscon?

cb7wugpju04jz4q8.png

Królowa zgaga jest i u nas :/ Niestety. Migdały na szczęście na mnie działają, mięta też pomaga.

W domu dziś armagedon, kończymy przedpokój, montujemy pawlacz, nowe lustro itd. Sprzątanie przede mną. Pozbywam się z domu rzeczy, co chwila ktoś przychodzi pod klatkę, a to po odbiór albumów, po stare lustro... Oczyszczam przestrzeń ;)

Królowa zgaga jest i u nas :/ Niestety. Migdały na szczęście na mnie działają, mięta też pomaga.

W domu dziś armagedon, kończymy przedpokój, montujemy pawlacz, nowe lustro itd. Sprzątanie przede mną. Pozbywam się z domu rzeczy, co chwila ktoś przychodzi pod klatkę, a to po odbiór albumów, po stare lustro... Oczyszczam przestrzeń ;)
migdaly mi nic nie daja, ja sie wykoncze kuzwa, jedynie jak sie gazowanego napije i bekne jak facet to mam jakas ulge

reklama

Fajnie, lubię tak od czasu do czasu coś wyrzucić, ale zaraz coś kupuje na miejsce starego i tyle z mojego oczyszczania przestrzeni.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry