zgaga to cholerstwo, nie zycze jej nikomuJa o dziwno jeszcze nigdy nie mialam zgagi, pewnie niedlugo sie zacznie [emoji15]
reklama
mamaNadii2
Fanka BB :)
lux - przejdzie jak urodzisz hehe wtedy wszystko przechodzi
elifit
Moderatorka
Gaviscon?mi juz nawet mleko nie pomaga nic mi juz nie pomaga
mamaNadii2
majka23- niekoniecznie ja w pierwszej ciąży w ogóle nie miałam zgagi
on juz mi sie konczy dopiero po trzech lyzeczkach wczoraj lekka ulga przyszla, ale lekkaGaviscon?
Królowa zgaga jest i u nas :/ Niestety. Migdały na szczęście na mnie działają, mięta też pomaga.
W domu dziś armagedon, kończymy przedpokój, montujemy pawlacz, nowe lustro itd. Sprzątanie przede mną. Pozbywam się z domu rzeczy, co chwila ktoś przychodzi pod klatkę, a to po odbiór albumów, po stare lustro... Oczyszczam przestrzeń
W domu dziś armagedon, kończymy przedpokój, montujemy pawlacz, nowe lustro itd. Sprzątanie przede mną. Pozbywam się z domu rzeczy, co chwila ktoś przychodzi pod klatkę, a to po odbiór albumów, po stare lustro... Oczyszczam przestrzeń
LisiaMama
Podobno na zgage pomaga łyżeczka sody oczyszczonej rozpuczona w wodzie
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tego używam przy stanach zapalnych gardła albo zębów [emoji12] płukanie woda z soda i nie ma lepszego sposobu [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
migdaly mi nic nie daja, ja sie wykoncze kuzwa, jedynie jak sie gazowanego napije i bekne jak facet to mam jakas ulgeKrólowa zgaga jest i u nas :/ Niestety. Migdały na szczęście na mnie działają, mięta też pomaga.
Nonkatoja
Ja też nigdy nie miałam zgagi. U mnie to mąż przechodzi wszystkie dolegliwości ciazowe: tycie, zgaga, brzuch, bóle kręgosłupa i jeszcze ostatnio na coś narzekał, ale nie pamiętam już na co[emoji23]Ja o dziwno jeszcze nigdy nie mialam zgagi, pewnie niedlugo sie zacznie [emoji15]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nonkatoja
Fajnie, lubię tak od czasu do czasu coś wyrzucić, ale zaraz coś kupuje na miejsce starego i tyle z mojego oczyszczania przestrzeni.Królowa zgaga jest i u nas :/ Niestety. Migdały na szczęście na mnie działają, mięta też pomaga.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom