reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Haha [emoji16] Jestem, jestem ale troche brak mi weny ;-) Z pokoikiem nam idzie mozolnie, bo co sie za niego zabieramy to cos innego wychodzi. A to w pracy elektryka siadla i popoludniowa awaria, a to znajomy zadzwonil, ze mu sie auto zepsulo na autostradzie. W weekend bylismy poza domem praktycznie i tak o. Dzisiaj po pracy jest ambitny plan skrecenia lozeczka i wstepnego rozstawienia. Materacyk ma byc w piatek wiec swiatelko w tunelu jest [emoji14] Jak juz skonczymy to sie pochwale na wyprawkowym :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
No koniecznie się pochwal jak skończycie! :) Biedna się jeszcze w robocie męczysz... Daj już sobie spokój i relaksuj się póki możesz ;) A pozostałe części wyprawki macie już ogarnięte?

reklama
Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki też tak szaleja? Ostatnio czytałam ze w tym okresie dziecko przesyłka okolo 15 godz na dobe mój Franio chyba o tym nie wie bo harcuje całe dnie. Siedziec nie moge bo wpycha mi swoje konczynki pod zebra. No szalony chłopiec, zero litości dla matki

heeej nie ogarniam wszystkiego co piszecie....
jak znosicie upaly?
ja ręce mam spuchniete na maxa az paznokcie mnie bolą :/ i nogi odmawiaja posłuszeństwa. .. nie moge chodzic ... a jazda samochodem... lepiej nie mówić :(

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki też tak szaleja? Ostatnio czytałam ze w tym okresie dziecko przesyłka okolo 15 godz na dobe mój Franio chyba o tym nie wie bo harcuje całe dnie. Siedziec nie moge bo wpycha mi swoje konczynki pod zebra. No szalony chłopiec, zero litości dla matki
Hej dziewczyny ! :)

Wczoraj miałam to samo, co usiadłam to szaleństwo w brzuchu, aż zaczęłam zastanawiać sie czy wszystko w porządku ;)

Też to czytałam... brednie ;)

Mnie
Dziewczyny super artykuł Panny Anny odnośnie tego jak wszyscy dookoła maja swoje porady i pozjadali juz wszystkie rozumy odnośnie dzieci [emoji6] nie wiem jak wy, ale ja ciagle słyszę gdzieś dookoła jakieś super rady wszystkich juz super doświadczonych (czasem nawet nie mających dzieci, ale je uwielbiających wiec wiedza najlepiej - myśle tu o mojej przyjaciółce [emoji6]) nawet kiedy o nie nie prosze i czasem wyprowadza mnie to z równowagi - moze przez hormony [emoji51]

Link do: Nie radź mi proszę, jak być lepszą mamą - Panna Anna Biega

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pouczal kuzyn meza, chodzaca zyciowa porazka, ale na dzieciach znal sie najlepiej ha ha. Jak wieczorem czytalam synowi przed snem bajeczki to bezczelnie wchodzil do pokoju i go rozsmieszal bo on i tak nie zasnie bo nie jest spiacy itd, bo on sie na tym zna...

rano pisalam, ze jest za spokojny jak na niego, cofam te slowa, wlasnie robi fikolki, pepkiem mi zaraz wyjdzie :D

Mnie

pouczal kuzyn meza, chodzaca zyciowa porazka, ale na dzieciach znal sie najlepiej ha ha. Jak wieczorem czytalam synowi przed snem bajeczki to bezczelnie wchodzil do pokoju i go rozsmieszal bo on i tak nie zasnie bo nie jest spiacy itd, bo on sie na tym zna...
Hitem jest moja bezdzietna siostra, która mi ostatnio powiedziała, że po co mi mniejsze ciuszki, skoro i tak się później rękawy i nogawki zagina.. i nawet jak kupię ubranka na.... i tutaj uwaga, uwaga... werble, proszę... 80 cm! to i tak bez problemu dziecko w tym mogę wozić, a będzie na dłużej :p

reklama
Hitem jest moja bezdzietna siostra, która mi ostatnio powiedziała, że po co mi mniejsze ciuszki, skoro i tak się później rękawy i nogawki zagina.. i nawet jak kupię ubranka na.... i tutaj uwaga, uwaga... werble, proszę... 80 cm! to i tak bez problemu dziecko w tym mogę wozić, a będzie na dłużej :p
Ty teraz zartujesz?!

Do góry