zuzanna8704
Fanka BB :)
Lux codzinnie jestem na bierzaco :-) nie.zawsze tylko pisze :-)super, ze napisalas,dawno Cie nie bylo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lux codzinnie jestem na bierzaco :-) nie.zawsze tylko pisze :-)super, ze napisalas,dawno Cie nie bylo
no bo Cie dawno nie widzialam i myslalam o TobieLux codzinnie jestem na bierzaco :-) nie.zawsze tylko pisze :-)
Skarga i pismo wysłane do ZUS.Boze drogi szok i co dalej chcesz poczac? dzialasz u prawnika jakiegos darmowego rzecz jasna?
Skarga i pismo wysłane do ZUS.
Dodatkowo lokalna gazeta wizytowala u mojej szefowej w piątek ( redaktor naczelny to dobry kumpel mojego teścia ), mam nadzieję że coś z działają, głównie w sprawie kiepskich warunków jakie mają dzieci, bo to one są tak naprawdę najważniejsze.
Tydzień temu wysłałam druk ZAS 53, dzięki któremu powinnam dostać zasiłek, ale... Oni go nie otrzymali!!! Powinnam to poleconym wysłać kurcze... Jutro ponownie wysle już za potwierdzeniem odbioru i liczę na Pieniążki.
Ten miesiąc był tragiczny wszystko wyzarte z zamrażarki i szpitalnych zapasów ( już wcześniej kupiłam kaszki, konserwy, pakowany chleb by mieć coś na poród) ale trzeba mieć dupe twarda i nie załamywać się!!! Znów będzie dobrze.
Pamiętaj ze jak teraz jest pod gorke to.zaraz bedzie z gorki. My tak mielismy jak przeszlam na L4 ,cale 2 mies mial przusowe wolne, a ja przeszlam na.l4 od 2 dnia miesiaca. Ja glupia. I czekalismy i czekalismy a pieniedzy brak. Po czym sie okazalo, ze w ostatniej chcwili poszlam do.zus, bo musialam uregulowac oplate ubezp.za ten 1 dzien i od tego dnia dopiero po 29 dniach dostalam wplate wiec trwalo to okolo 2 i pol miesiaca. Wiec wi co czujesz , a wtedy jak na zlosc najwiecej wydatkowSkarga i pismo wysłane do ZUS.
Dodatkowo lokalna gazeta wizytowala u mojej szefowej w piątek ( redaktor naczelny to dobry kumpel mojego teścia ), mam nadzieję że coś z działają, głównie w sprawie kiepskich warunków jakie mają dzieci, bo to one są tak naprawdę najważniejsze.
Tydzień temu wysłałam druk ZAS 53, dzięki któremu powinnam dostać zasiłek, ale... Oni go nie otrzymali!!! Powinnam to poleconym wysłać kurcze... Jutro ponownie wysle już za potwierdzeniem odbioru i liczę na Pieniążki.
Ten miesiąc był tragiczny wszystko wyzarte z zamrażarki i szpitalnych zapasów ( już wcześniej kupiłam kaszki, konserwy, pakowany chleb by mieć coś na poród) ale trzeba mieć dupe twarda i nie załamywać się!!! Znów będzie dobrze.
Boze drogi!!! jak bym ta babe dorwala to...pamietaj, ze karma wraca!!!! jak mozna byc takim czlowiekiem?Skarga i pismo wysłane do ZUS.
Milo :-) nie zawsze przy tym moim malym zbóju mam możliwość pisać :-)no bo Cie dawno nie widzialam i myslalam o Tobie
a jak tam synus sie ma?Milo :-) nie zawsze przy tym moim malym zbóju mam możliwość pisać :-)
Czekaj. Wysłałaś pismo do zusu zwykłym listem? *facepalm*Skarga i pismo wysłane do ZUS.
Rozumiem, ze ten poza brzuszkiem :-) ? Poki co jakoś próbujemy przetrwać czekając na miejsce na oddziale alergologicznym. Mam nadzieje, ze zalapiemy sie jeszcze przed porodem .a jak tam synus sie ma?