tak o Natanielka pytam a co sie dzieje zlego?Rozumiem, ze ten poza brzuszkiem :-) ? Poki co jakoś próbujemy przetrwać czekając na miejsce na oddziale alergologicznym. Mam nadzieje, ze zalapiemy sie jeszcze przed porodem .
Ale przynajmniej zachowanie sie poprawilo, wyciszyl sie co mnie bardzo cieszy :-)
Przytulanka mamusi :-)
reklama
zuzanna8704
Fanka BB :)
Borykamy sie z alergia pokarmowa na bialko mleka krowiego.
ło matko i to od urodzin rozumiem?Borykamy sie z alergia pokarmowa na bialko mleka krowiego.
cytrusowa85
Rozcoagliwa gumka? Nie gniota Cie? Mam jedne z pepco genialne i nic nie gniota ale wczoraj akurat sie dzierka na tylko zrobila :/
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gumka luz. Mam chyba z 6par. Dupa nie prześwituje a to dla mnie ważne.
nie czaje. ja zawsze mam oszczednosci na czarna godzine. nawet jak zarabiam 1200 zl brutto to odkladalam chociaz po 50 zl miesiecznie a im wiecej zarabialam tym bardziej dbalam o to zeby jakis zapas gotowki miec. ja wynioslam to z domu. moi rodzice maja 1600 zl emerytury i przez 10 lat odlozyla sobie ponad 20 000 zl i normalnie prowadza zycie. oszczednie ale nie bieduja. nauczylam tez mojego meza ze trzeba troche odkladac. nie dalabym rady nerowowo zeby miec dzieci i meza i zyc z miesiac na miesiac i sie bac czy starczy do pierwszego. zylam tak przez pierwsze 3 lata jak poszlam na swoje i juz nigdy nie chce.Czaicie? Mam taką biede w domu, że jem Kisiel wiśniowy na obiad.
Dla syna gotuje ostatnia torebkę ryżu a mąż dostanie barszcz Winiary.
Tak źle jeszcze nigdy nie było.
Mąż wyblagal u szefa zaliczkę, więc dzięki Bogu będzie dzisiaj w domu chleb!
Wczoraj z resztek mąki ciasto upieklam.
A wszystko przez moją pieprzona szefowa która zasiłek już 2 miesiące mi wstrzymuje!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Hej. Ja tylko przelotem. WItam nowe mamy, za dziewczyny w szpitalu trzymam kciuki, wszystko będzie ok! Wizytującym dzisiaj i w najbliższym czasie powodzenia.
Ja przeżywam armagedon, jestem chora, narzeczony zapelenie płuc, pies od 3 dni nic nie je i nie pije, dopiero dzisiaj coś w niego wmusiłam.Serce mi się kraja, bo jest taki osowiały... Dawno taki nie był, z 1.5 roku... Do tego syf w domu, ja w pracy... Mała kopie niemiłosiernie. Muszę to wszystko jakoś ogarnąć..
Ja przeżywam armagedon, jestem chora, narzeczony zapelenie płuc, pies od 3 dni nic nie je i nie pije, dopiero dzisiaj coś w niego wmusiłam.Serce mi się kraja, bo jest taki osowiały... Dawno taki nie był, z 1.5 roku... Do tego syf w domu, ja w pracy... Mała kopie niemiłosiernie. Muszę to wszystko jakoś ogarnąć..
elifit
Moderatorka
Kleo trzymaj się i zdrówka dla was!Hej. Ja tylko przelotem. WItam nowe mamy, za dziewczyny w szpitalu trzymam kciuki, wszystko będzie ok! Wizytującym dzisiaj i w najbliższym czasie powodzenia.
LisiaMama
nie czaje. ja zawsze mam oszczednosci na czarna godzine. nawet jak zarabiam 1200 zl brutto to odkladalam chociaz po 50 zl miesiecznie a im wiecej zarabialam tym bardziej dbalam o to zeby jakis zapas gotowki miec. ja wynioslam to z domu. moi rodzice maja 1600 zl emerytury i przez 10 lat odlozyla sobie ponad 20 000 zl i normalnie prowadza zycie. oszczednie ale nie bieduja. nauczylam tez mojego meza ze trzeba troche odkladac. nie dalabym rady nerowowo zeby miec dzieci i meza i zyc z miesiac na miesiac i sie bac czy starczy do pierwszego. zylam tak przez pierwsze 3 lata jak poszlam na swoje i juz nigdy nie chce.
Ja tak samo, bez oszczednosci bym chyba zwariowała z braku poczucia bezpieczeństwa. Staram sie zawsze miec odłożone tyle, zeby nawet w razie utraty pracy miec bufor finansowy na poł roku życia i spokojne znalezienie kolejnej.
Podobnie jeśli chodzi o planowanie rodziny. Zanim zdecydowaliśmy sie na dziecko odłożyliśmy sporo kasy, zeby potem na spokojnie skompletować cała wyprawkę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Wiecie czasem jest ciężko coś odłożyć nie uogólniajmy.
Ja też mam zaskórniaki bo nie wyobrażam sobie zostać bez grosza z trójką dzieci. A bank poczeka ale nie za długo. .
Ja też mam zaskórniaki bo nie wyobrażam sobie zostać bez grosza z trójką dzieci. A bank poczeka ale nie za długo. .
reklama
no ja tez odkladam, ale czasami ta kasa sie rozplywa w moment, ale jakas spokojna jestem wtedy gdy cos mam, w lipcu sie rozplynely oszczednosci, musze zbierac od nowa ehhnie czaje. ja zawsze mam oszczednosci na czarna godzine. nawet jak zarabiam 1200 zl brutto to odkladalam chociaz po 50 zl miesiecznie a im wiecej zarabialam tym bardziej dbalam o to zeby jakis zapas gotowki miec. ja wynioslam to z domu. moi rodzice maja 1600 zl emerytury i przez 10 lat odlozyla sobie ponad 20 000 zl i normalnie prowadza zycie. oszczednie ale nie bieduja. nauczylam tez mojego meza ze trzeba troche odkladac. nie dalabym rady nerowowo zeby miec dzieci i meza i zyc z miesiac na miesiac i sie bac czy starczy do pierwszego. zylam tak przez pierwsze 3 lata jak poszlam na swoje i juz nigdy nie chce.