reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja raz mam odlozone a raz nie. Planuje wydatki co miesiac. Co gdzie i za ile kupic itd. Z tym ze jak mam luz z gotowka to czesto gesto cos sie wydarzy. Zepsuje sie samochód czy zmywarka pralka czy padnie odkurzacz. Zawsze sa wydatki. Mialam takie sytuacje ze nie sie nie przelewalo czy za brakło wiec rozumiem. ZresZtą nie mnie oceniac czy kyos odkłada czy nie. Kazdy zyje jak sie da najlepiej wiec nie uogolniajmy. Lola mam nadzieję ze niedługo dostaniesz wyrownanie i sie u Was polepszy.

Joshi jak po wizycie?

U mnie byla ciocia przyniosla mi pare rzeczy. Mała dzis szaleje po prostu. Man wrażenie ze wyskoczy mi z brzucha jak tak będzie kopać. Moze reaguje na moj stres bo zamartwiam sie o synka i zeby nie urodzic tak wczesnie.

Leze w ogole na ginekologii i oddziale po porodowym. Cały czas placza te małe istotki. Takie slodziaki tu wszędzie widze ze sie rozplywam:D tak te hormony ciazowe na mnie działają

reklama
Cześć dziewczyny, ja dziś miałam wizytę u położnej, wszystko ok, tylko ciśnienie trochę niskie, ale czuję się dobrze. Tak czytam o tych waszych szyjkach i zastanawiam się jakiej długości jest moja, bo ja to nawet badania ginekologicznego nie miałam. Następne spotkanie będzie już z nową położna, ciekawe czy fajna kobieta z niej. Trzymam kciuki za Anete i Ize, dacie radę, dziewczyny.
Co do tej szefowej to się zastanawiam czemu niektóre baby to takie ch.je

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja raz mam odlozone a raz nie. Planuje wydatki co miesiac. Co gdzie i za ile kupic itd. Z tym ze jak mam luz z gotowka to czesto gesto cos sie wydarzy. Zepsuje sie samochód czy zmywarka pralka czy padnie odkurzacz. Zawsze sa wydatki. Mialam takie sytuacje ze nie sie nie przelewalo czy za brakło wiec rozumiem. ZresZtą nie mnie oceniac czy kyos odkłada czy nie. Kazdy zyje jak sie da najlepiej wiec nie uogolniajmy. Lola mam nadzieję ze niedługo dostaniesz wyrownanie i sie u Was polepszy.

Joshi jak po wizycie?

U mnie byla ciocia przyniosla mi pare rzeczy. Mała dzis szaleje po prostu. Man wrażenie ze wyskoczy mi z brzucha jak tak będzie kopać. Moze reaguje na moj stres bo zamartwiam sie o synka i zeby nie urodzic tak wczesnie.

Leze w ogole na ginekologii i oddziale po porodowym. Cały czas placza te małe istotki. Takie slodziaki tu wszędzie widze ze sie rozplywam:D tak te hormony ciazowe na mnie działają

Oczywiście tu macie racje, zwłaszcza ze wiadomo jak jest w naszym kraju. Zazwyczaj dobrze z zarobkami jest tylko w dużych miastach, a zawsze cos niespodziewanego wychodzi. Chodziło mi raczej o to, ze ja to mam słaba psyche i jakbym została w takiej sytuacji to nie wyobrażam sobie co bym zrobiła.

Moi rodzice zawsze żyli tak z miesiąca na miesiąc i jak juz sie usamodzielnilan to nigdy nie chciałam tego powtarzać bo odbija sie to rownież na dzieciach niestety... Wszystko co w życiu osiągnęłam to tylko i wyłącznie własna ciężka praca...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi jak po wizycie?

no ja jak do lab jezdze to widuje te mordki malutkie i mysle dzizas zaraz bede takiego miec i tulic :)

Izabella mi w ciąży prowadzonej w uk z synem nikt szyjki nie badal.

Ja mam wrażenie ze od kiedy sa dzieci to dużo trudniej sie odklada.
I dużo kasy idzie na leki. Raz mieliśmy sezon ze od października do marca 5tys posxlo. Raz jedno raz drugie sxpital razy 3 wizyty prywatne I leki. Ale kazdy sezon jesienno zimowy to wydatki eksta.

Jakby to bylo nasze pierwsze dziecko to allla la nie wiedzualabym co z Ta kasa robic I na co wydawac
Tylko ze to nie dla mnie
Moje dzieci to moja sila a moj sens zycia to rodzina.

Moje dzieci to moja siła a mój sens życia to rodzina.

Mój tak samo. Kiedyś jeszcze przed dziećmi myślałam inaczej. Ważna dla mnie była kariera, podróże, wygody.
Pojawił się syn i zapragnęłam by z mojego domu nigdy nie znikał śmiech.
Jedno drugie trzecie a ja w głębi serca marzę o czwartym. :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Mój tak samo. Kiedyś jeszcze przed dziećmi myślałam inaczej. Ważna dla mnie była kariera, podróże, wygody.
Pojawił się syn i zapragnęłam by z mojego domu nigdy nie znikał śmiech.
Jedno drugie trzecie a ja w głębi serca marzę o czwartym. :)

cb7wugpju04jz4q8.png
bo dzieci to CUD, ja jak teraz czuje synka to sie ciesze, ze kopie, ze jest, ze jest MOJ ♥

reklama
Do góry