aneta_ck
Fanka BB :)
Ja raz mam odlozone a raz nie. Planuje wydatki co miesiac. Co gdzie i za ile kupic itd. Z tym ze jak mam luz z gotowka to czesto gesto cos sie wydarzy. Zepsuje sie samochód czy zmywarka pralka czy padnie odkurzacz. Zawsze sa wydatki. Mialam takie sytuacje ze nie sie nie przelewalo czy za brakło wiec rozumiem. ZresZtą nie mnie oceniac czy kyos odkłada czy nie. Kazdy zyje jak sie da najlepiej wiec nie uogolniajmy. Lola mam nadzieję ze niedługo dostaniesz wyrownanie i sie u Was polepszy.
Joshi jak po wizycie?
U mnie byla ciocia przyniosla mi pare rzeczy. Mała dzis szaleje po prostu. Man wrażenie ze wyskoczy mi z brzucha jak tak będzie kopać. Moze reaguje na moj stres bo zamartwiam sie o synka i zeby nie urodzic tak wczesnie.
Leze w ogole na ginekologii i oddziale po porodowym. Cały czas placza te małe istotki. Takie slodziaki tu wszędzie widze ze sie rozplywam tak te hormony ciazowe na mnie działają
Joshi jak po wizycie?
U mnie byla ciocia przyniosla mi pare rzeczy. Mała dzis szaleje po prostu. Man wrażenie ze wyskoczy mi z brzucha jak tak będzie kopać. Moze reaguje na moj stres bo zamartwiam sie o synka i zeby nie urodzic tak wczesnie.
Leze w ogole na ginekologii i oddziale po porodowym. Cały czas placza te małe istotki. Takie slodziaki tu wszędzie widze ze sie rozplywam tak te hormony ciazowe na mnie działają