reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Lepiej teraz niż później ;) ważne że się zdecydowałaś i dzidziuś jest ;)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie to niestety nie chodziło o zdecydowanie się, bo to nastąpiło jeszcze przed 30tką. Nasz maluszek jest długo wyczekiwanym dzieckiem, nie było łatwo niestety. I pewnie dlatego będzie ze mnie matka-wariatka :p

reklama
No u mnie to niestety nie chodziło o zdecydowanie się, bo to nastąpiło jeszcze przed 30tką. Nasz maluszek jest długo wyczekiwanym dzieckiem, nie było łatwo niestety. I pewnie dlatego będzie ze mnie matka-wariatka :p
Bedzie [emoji23][emoji23]
Ja choc urodzilam w wieku 19 lat obie ciaze z mega komplikacjami I porodami przedwczesnymi tez jestem wariatka.
Moj mi mowi ze moje synowe beda mialy ze mna przerabane[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mała to wpadka ale nie powiem oczekiwana ;) na pewno będzie dobrze ja podchodzę na luzie chcemy ją wychować tak jak my byliśmy :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi: I prawdę mówiąc WCALE mi to nie przeszkadza!

Już bym chciała ześwirować, biegać, skakać, fruwać po górach, lepić ludki z plasteliny i sklejać samoloty!!! I piec ciastka w kształcie czołgów! :p

reklama
Do góry