reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

A próbowaliście mleko na zgagę to mój złoty środek:) a co do temperatury to u mnie coś ok 23 w domu a na podwórku chyba z 19 nie więcej. Zimno strasznie i rozważam odpalenie centralnego ogrzewania bo ja już zamarzam
Ja nienawidzę mleka ;o.
U mnie może być nawet 19 i dla mnie w sam raz [emoji3] [emoji2]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Omg ogrzrwanie? Powaznie?
A my z basenu wrocilismy [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja swojego syna urodzilam w wieku 19 lat. Kolejnego za 8 lat. A teraz trzecie po kolejnych 7 latach.
Nie zaluje! Syn starszy ma teraz 15 lat . Opiekuje sie mlodszym. Choc lac tez sie leja [emoji23][emoji41]
Za to to trzecie bedzie mialo mega ochrone [emoji41]
Pierworodny juz teraz mowi ze o ile wyjdzie ta corcia to ona szybko chlopaka nie bedzie miala [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bo wielki brat bedzie odstraszal amantow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ale ile mi chlopaki pomoga
Starszy na spacery wozkiem bedzie latal jak matka w garach bedzie stala.
Mowi ze dziewczyny bedzie wyrywal bo tu kolezanka w wózek zagladnie tam Druga zagada [emoji41] LATWIZNA mowi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No to faktycznie będzie ochrona pełną parą, Wielki Brat będzie miał co robić :D No i starszy syn już znalazł sobie sposób na dziewczyny, całkiem skuteczny zapewne :p no ta pomoc od dziecka starszego w miarę możliwości też jest fajna i nie jest już też takie absorbujące jak np 3-latek także jak widać taka różnica wieku też ma swoje plusy :)

U mnie znowu ZGAGA!!!!!!
Nic zjeść nie mogę. Bo mi sie odbija i niedobrze mi piecze. Bleeeeee
Temperatura dla mnie na dworze odpowiednia. Na chodzie od rana po ciemno inaczej z dwojka dzieci się nie da. Musza jeść wyjść miec zabawe towarzystwo zajęcia.
Mleko i migdały nie pomagają ci na zgagę? U mnie zgaga często, od samego początku, ale dość łagodna.

Ja między innymi z powodu marzeń o czwórce chcę spróbować urodzić naturalnie. Inaczej skończy się na 3 cc

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja porzegnalam juz te marzenia , ja nie miałabym odwagi podejść do porodu sn .
No chyba, ze trzecia ciaza to beda blizniaki i marzenie sie spelni :-)

A co tu taka cisza dzis? :)

Znowu miałam sen ze jestem u gina i robi mi badanie usg. Pytam go w tym snie jeszcze raz o płeć bo chce robic wyprawke a on mnie pyta jak to co pani ma? Oczywiscie ze chlopiec i pokazuje mi na monitorze takiego dyndajacego siusiaka:D :D no ciekawe czy sie za 1.5 tyg nie okaze ze Benjamin zamiast Rosalie bedzie :D

A co tu taka cisza dzis? :)

Znowu miałam sen ze jestem u gina i robi mi badanie usg. Pytam go w tym snie jeszcze raz o płeć bo chce robic wyprawke a on mnie pyta jak to co pani ma? Oczywiscie ze chlopiec i pokazuje mi na monitorze takiego dyndajacego siusiaka:D :D no ciekawe czy sie za 1.5 tyg nie okaze ze Benjamin zamiast Rosalie bedzie :D

Mi się marzył mały Dariusz ale na marzeniach się skończyło, bo będzie Zuzanna ;) ale nigdy nic nie wiadomo także powodzenia ;)

Dobry, Dziewczęta. Jak tam mija dzień? Ja musiałam dziś odpuścić sobie pójście do pracy, bo zrobiłam sobie krzywde w palec u nogi i nawet buta nie założę. I tak sobie kuśtykam po domu bez celu.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry, Dziewczęta. Jak tam mija dzień? Ja musiałam dziś odpuścić sobie pójście do pracy, bo zrobiłam sobie krzywde w palec u nogi i nawet buta nie założę. I tak sobie kuśtykam po domu bez celu.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie z miasta wróciłam gotuje szybko zupke i jadę brata pilnować :)

reklama
Izabella ja na szczęście z praniem spokój mam dziś ;) muszę tylko płaszczyk wyprać chociaż nie wiem czy dopne się jesienią w niego i czy jest sens prać;) się okaże

Do góry