reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A próbowaliście mleko na zgagę to mój złoty środek:) a co do temperatury to u mnie coś ok 23 w domu a na podwórku chyba z 19 nie więcej. Zimno strasznie i rozważam odpalenie centralnego ogrzewania bo ja już zamarzam
Ja nienawidzę mleka ;o.
U mnie może być nawet 19 i dla mnie w sam raz [emoji3] [emoji2]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Omg ogrzrwanie? Powaznie?
A my z basenu wrocilismy [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja swojego syna urodzilam w wieku 19 lat. Kolejnego za 8 lat. A teraz trzecie po kolejnych 7 latach.
Nie zaluje! Syn starszy ma teraz 15 lat . Opiekuje sie mlodszym. Choc lac tez sie leja [emoji23][emoji41]
Za to to trzecie bedzie mialo mega ochrone [emoji41]
Pierworodny juz teraz mowi ze o ile wyjdzie ta corcia to ona szybko chlopaka nie bedzie miala [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bo wielki brat bedzie odstraszal amantow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ale ile mi chlopaki pomoga
Starszy na spacery wozkiem bedzie latal jak matka w garach bedzie stala.
Mowi ze dziewczyny bedzie wyrywal bo tu kolezanka w wózek zagladnie tam Druga zagada [emoji41] LATWIZNA mowi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No to faktycznie będzie ochrona pełną parą, Wielki Brat będzie miał co robić :D No i starszy syn już znalazł sobie sposób na dziewczyny, całkiem skuteczny zapewne :p no ta pomoc od dziecka starszego w miarę możliwości też jest fajna i nie jest już też takie absorbujące jak np 3-latek także jak widać taka różnica wieku też ma swoje plusy :)

U mnie znowu ZGAGA!!!!!!
Nic zjeść nie mogę. Bo mi sie odbija i niedobrze mi piecze. Bleeeeee
Temperatura dla mnie na dworze odpowiednia. Na chodzie od rana po ciemno inaczej z dwojka dzieci się nie da. Musza jeść wyjść miec zabawe towarzystwo zajęcia.
Mleko i migdały nie pomagają ci na zgagę? U mnie zgaga często, od samego początku, ale dość łagodna.

Ja między innymi z powodu marzeń o czwórce chcę spróbować urodzić naturalnie. Inaczej skończy się na 3 cc

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja porzegnalam juz te marzenia , ja nie miałabym odwagi podejść do porodu sn .
No chyba, ze trzecia ciaza to beda blizniaki i marzenie sie spelni :-)

A co tu taka cisza dzis? :)

Znowu miałam sen ze jestem u gina i robi mi badanie usg. Pytam go w tym snie jeszcze raz o płeć bo chce robic wyprawke a on mnie pyta jak to co pani ma? Oczywiscie ze chlopiec i pokazuje mi na monitorze takiego dyndajacego siusiaka:D :D no ciekawe czy sie za 1.5 tyg nie okaze ze Benjamin zamiast Rosalie bedzie :D

A co tu taka cisza dzis? :)

Znowu miałam sen ze jestem u gina i robi mi badanie usg. Pytam go w tym snie jeszcze raz o płeć bo chce robic wyprawke a on mnie pyta jak to co pani ma? Oczywiscie ze chlopiec i pokazuje mi na monitorze takiego dyndajacego siusiaka:D :D no ciekawe czy sie za 1.5 tyg nie okaze ze Benjamin zamiast Rosalie bedzie :D

Mi się marzył mały Dariusz ale na marzeniach się skończyło, bo będzie Zuzanna ;) ale nigdy nic nie wiadomo także powodzenia ;)

Dobry, Dziewczęta. Jak tam mija dzień? Ja musiałam dziś odpuścić sobie pójście do pracy, bo zrobiłam sobie krzywde w palec u nogi i nawet buta nie założę. I tak sobie kuśtykam po domu bez celu.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry, Dziewczęta. Jak tam mija dzień? Ja musiałam dziś odpuścić sobie pójście do pracy, bo zrobiłam sobie krzywde w palec u nogi i nawet buta nie założę. I tak sobie kuśtykam po domu bez celu.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie z miasta wróciłam gotuje szybko zupke i jadę brata pilnować :)

reklama
Izabella ja na szczęście z praniem spokój mam dziś ;) muszę tylko płaszczyk wyprać chociaż nie wiem czy dopne się jesienią w niego i czy jest sens prać;) się okaże

Do góry