dziecko to skarb!! najwiekszy!Po tym co przeżyła moja rodzina i ja to jest największy i najpiękniejszy prezent od życia
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
elifit
Moderatorka
Dzień dobry wariatki
Na punkcie dzieci się wariuje o tak. Ja sama kupuję synowi lego taa synowi sobie prędzej [emoji14] córce domki dla lalek taaa córce prędzej sobie [emoji14]
Ktoś powiedział że stając się rodzicem ponownie zamieniasz się w dziecko i to jest CUDOWNE
Ja w domu już siedzę więc nie będzie mnie tak dużo na forum przynajmniej nie rano. A i męża nie chcę wkurzać więc ograniczam.
Na obiad dziś zupka jakaś
Miłego dnia
Na punkcie dzieci się wariuje o tak. Ja sama kupuję synowi lego taa synowi sobie prędzej [emoji14] córce domki dla lalek taaa córce prędzej sobie [emoji14]
Ktoś powiedział że stając się rodzicem ponownie zamieniasz się w dziecko i to jest CUDOWNE
Ja w domu już siedzę więc nie będzie mnie tak dużo na forum przynajmniej nie rano. A i męża nie chcę wkurzać więc ograniczam.
Na obiad dziś zupka jakaś
Miłego dnia
słoneczko94
Zaciekawiona BB
aneta_ck
Fanka BB :)
Ja tez taka nie ufna jestem a nie wiem dlaczego. Tzn domyslam sie ze w głębi serducha chcialabym corke i boje sie nastawic. Oczywiscie synka drugiego bede kochać nad zycie ale fajnie by bylo miec córeczkę juz nawet sukienusie takie piękne oglądałam ale twardo czekam do 29 na wizyte i potwierdzenie jak mi 3 raz powiedza ze dziewczynka to biore sie za kupowanie chociaz i tak sporo rzeczy bede miec uniwersalnych po synku.Mnie te przeczucie nie opuszcza od poczatku ze zamiast Leny jest Fabian.
W poniedzialek poogladac bedziemy
Tylko czy to mi wystarczy I uwierze?
Jakos po histori z Patrykiem chyba mam uraz hahahaha
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chce mi sie tyłka ruszyc. Bylam na spacerze i kupilam sobie znowu sukienusie namiotowa na wyprzedaży dzis robie potrawke z ryżu i miesa mielonego z warzywami. Oczywiscie jak sie podniose a z tym ciężko
LisiaMama
Dziewczyny zastanawiam sie jak z butami... Czy zakładacie jeszcze szpili czasem? Myśle czy tylko na sam slub nie iść w szpilkach, to cywilny wiec 20 minut i po sprawie i potem zmienić sobie na baleriny po prostu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka wszystkim. U mnie dziś pogoda nawe nawet bo nie pada. Ja co prawda już dawno po śniadanku i zdążyłam w miedzy czasie od teściowej cukinie podkraść do zapiekanki to dziś zapiekanka z cukinia makaronem i pomidorami Co doo wiary w co urodzę jakoś od początku miałam pewność że to będzie dziewczynka no i chyba to było przeczucie bo mam w brzuszku małą Franie Na ostatnim usg lekarka najpierw nie mogła się dopatrzyć co to ale po duższej walce z moją uparta córka w końcu udało się zobaczyć i w zasadzie kamień spadł mi z serca bo jakoś nie mogłam zmienić myśli że może to być syn
Ja na wesele idę 3 września do kościoła szpilki a na sale będę miała balerinki bo kregoosłupa mi szkoda bo niestety już czasami boli :<Dziewczyny zastanawiam sie jak z butami... Czy zakładacie jeszcze szpili czasem? Myśle czy tylko na sam slub nie iść w szpilkach, to cywilny wiec 20 minut i po sprawie i potem zmienić sobie na baleriny po prostu
cytrusowa85
Ja między innymi z powodu marzeń o czwórce chcę spróbować urodzić naturalnie. Inaczej skończy się na 3 cc
Jak to jest elifit od strony prawnej? Po dwóch cc masz wybór czy chcesz cc czy sn? Czy jeszcze inaczej
cytrusowa85
Ja jestem bardzo zadowolona ze swojego zycia wyborów dzieci. Pierwsze mialam 26lat drugie 30trzecie 35. Dla naszej rodziny to idealnie nic bym nie zmienila. My na 3ce skończymy( przede wszystkim ze względów finansowych). Ale tak widzimy nasza rodzine . to my plus 3
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Czy Was tez tak boli w spojeniu lonowym ? Jezu mnie od paru dni boli i w spojeniu lonowym i pachwiny, jak siedze jest ok, ale jak mam wstac to masakra.. okropnie mnie boli. I jak chodze to tez boli.. [emoji20]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom