reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry wariatki

Na punkcie dzieci się wariuje o tak. Ja sama kupuję synowi lego taa synowi sobie prędzej [emoji14] córce domki dla lalek taaa córce prędzej sobie [emoji14]
Ktoś powiedział że stając się rodzicem ponownie zamieniasz się w dziecko i to jest CUDOWNE :)

Ja w domu już siedzę więc nie będzie mnie tak dużo na forum przynajmniej nie rano. A i męża nie chcę wkurzać więc ograniczam.

Na obiad dziś zupka jakaś

Miłego dnia

cb7wugpju04jz4q8.png

Mnie te przeczucie nie opuszcza od poczatku ze zamiast Leny jest Fabian.
W poniedzialek poogladac bedziemy
Tylko czy to mi wystarczy I uwierze?
Jakos po histori z Patrykiem chyba mam uraz hahahaha

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez taka nie ufna jestem a nie wiem dlaczego. Tzn domyslam sie ze w głębi serducha chcialabym corke i boje sie nastawic. Oczywiscie synka drugiego bede kochać nad zycie ale fajnie by bylo miec córeczkę:) juz nawet sukienusie takie piękne oglądałam ale twardo czekam do 29 na wizyte i potwierdzenie :) jak mi 3 raz powiedza ze dziewczynka to biore sie za kupowanie chociaz i tak sporo rzeczy bede miec uniwersalnych po synku.

Nie chce mi sie tyłka ruszyc. Bylam na spacerze i kupilam sobie znowu sukienusie namiotowa na wyprzedaży:) dzis robie potrawke z ryżu i miesa mielonego z warzywami. Oczywiscie jak sie podniose a z tym ciężko

Dziewczyny zastanawiam sie jak z butami... Czy zakładacie jeszcze szpili czasem? Myśle czy tylko na sam slub nie iść w szpilkach, to cywilny wiec 20 minut i po sprawie i potem zmienić sobie na baleriny po prostu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka wszystkim. U mnie dziś pogoda nawe nawet bo nie pada. Ja co prawda już dawno po śniadanku i zdążyłam w miedzy czasie od teściowej cukinie podkraść do zapiekanki to dziś zapiekanka z cukinia makaronem i pomidorami :D Co doo wiary w co urodzę jakoś od początku miałam pewność że to będzie dziewczynka no i chyba to było przeczucie bo mam w brzuszku małą Franie:) Na ostatnim usg lekarka najpierw nie mogła się dopatrzyć co to ale po duższej walce z moją uparta córka w końcu udało się zobaczyć i w zasadzie kamień spadł mi z serca bo jakoś nie mogłam zmienić myśli że może to być syn

Dziewczyny zastanawiam sie jak z butami... Czy zakładacie jeszcze szpili czasem? Myśle czy tylko na sam slub nie iść w szpilkach, to cywilny wiec 20 minut i po sprawie i potem zmienić sobie na baleriny po prostu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na wesele idę 3 września do kościoła szpilki a na sale będę miała balerinki bo kregoosłupa mi szkoda bo niestety już czasami boli :<

Ja jestem bardzo zadowolona ze swojego zycia wyborów dzieci. Pierwsze mialam 26lat drugie 30trzecie 35. Dla naszej rodziny to idealnie nic bym nie zmienila. My na 3ce skończymy( przede wszystkim ze względów finansowych). Ale tak widzimy nasza rodzine . to my plus 3

reklama
Czy Was tez tak boli w spojeniu lonowym ? Jezu mnie od paru dni boli i w spojeniu lonowym i pachwiny, jak siedze jest ok, ale jak mam wstac to masakra.. okropnie mnie boli. I jak chodze to tez boli.. [emoji20]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry