reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Izabella ja na szczęście z praniem spokój mam dziś ;) muszę tylko płaszczyk wyprać chociaż nie wiem czy dopne się jesienią w niego i czy jest sens prać;) się okaże

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja własnie nie wiem czy kupować nowy jakiś, czy pożyczyć od siostry, bo w swój to sie raczej nie dopnę. A chciałabym jakiś ciepły, bo tu wszystko wiatrem podszyte ... Chyba będę musiała drugą siostrę poprosić żeby mi w Polsce kupiła i wysłała, bo i tak bedzie robic paczkę z lekami.

reklama
Ufff, nadrobiłam od wczoraj posty.

Witamy nowe Mamy. Jak tak przeczytałam ile macie lat, to nagle poczułam się mega staro :( Dobrze, że jest na grudniówkach przeciwstawna grupa +30! :) Przynajmniej jest równowaga!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, że tak pozwolę sobie zażartować :)

Elifit z chęcią wstawilabym zdjęcie, ale co wstawie to nikt tego nie może zobaczyć....

Chcę założyć nowego Facebook specjalnie dla tego forum. Więc jak ktoś może niech udezy do mnie na priv i poda nazwę grupy.
Nie podam swojego prywatnego fejsa, bo 2 lata temu też byłam na forum ciazowym tylko na innej stronie i miałam stalkera.
Jakaś psychiczna dziewczyna przez rok mnie prześladował, wypisywala dziwne rzeczy do moich znajomych, chciała do mojego domu przyjechać, Masakra.
Nie chcę tego przeżywać na nowo, dopiero co się z tego wyrwałam. Nie wiem czemu akurat mnie wybrała.
Czuję że są tutaj na maxa normalne dziewuchy, ale wolę się zabezpieczyć, mam nadzieję że nie macie mi tego za złe...

I będę wrzucać t zdjęcia moich prac, brzuszka, więc jeżeli jestem akceptowana z chęcią dołączę do grupy na facebook'u.

No ja własnie nie wiem czy kupować nowy jakiś, czy pożyczyć od siostry, bo w swój to sie raczej nie dopnę. A chciałabym jakiś ciepły, bo tu wszystko wiatrem podszyte ... Chyba będę musiała drugą siostrę poprosić żeby mi w Polsce kupiła i wysłała, bo i tak bedzie robic paczkę z lekami.
Ja nie kupuje mój polarowy w miarę elastyczny także powinnam wejść ;p

Nie no pewnie, ale przy Waszych 20-tkach, moje 33 lata to sporo. I pierwsze dziecko. Chociaż w wieku 20 lat nie było mi w głowie ani małżeństwo, ani dzieci. Widać pisane mi było poczekać na mojego M ;) No i na Maluszka w brzuszku ;)

A co tu taka cisza dzis? :)

Znowu miałam sen ze jestem u gina i robi mi badanie usg. Pytam go w tym snie jeszcze raz o płeć bo chce robic wyprawke a on mnie pyta jak to co pani ma? Oczywiscie ze chlopiec i pokazuje mi na monitorze takiego dyndajacego siusiaka:D :D no ciekawe czy sie za 1.5 tyg nie okaze ze Benjamin zamiast Rosalie bedzie :D

Mnie te przeczucie nie opuszcza od poczatku ze zamiast Leny jest Fabian.
W poniedzialek poogladac bedziemy
Tylko czy to mi wystarczy I uwierze?
Jakos po histori z Patrykiem chyba mam uraz hahahaha

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no pewnie, ale przy Waszych 20-tkach, moje 33 lata to sporo. I pierwsze dziecko. Chociaż w wieku 20 lat nie było mi w głowie ani małżeństwo, ani dzieci. Widać pisane mi było poczekać na mojego M ;) No i na Maluszka w brzuszku ;)

Lepiej teraz niż później ;) ważne że się zdecydowałaś i dzidziuś jest ;)

Ufff, nadrobiłam od wczoraj posty.

Witamy nowe Mamy. Jak tak przeczytałam ile macie lat, to nagle poczułam się mega staro :( Dobrze, że jest na grudniówkach przeciwstawna grupa +30! :) Przynajmniej jest równowaga!
Nie gadaj, ze staro, stare zaczniemy być dopiero coś około 100 urodzin. Ja zawsze mówiłam, że nigdy nie będę miała dziecka przed 30stka, ale poznałam mężczyznę mojego życia i wszystko się zmieniło.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry, że tak pozwolę sobie zażartować :)

Elifit z chęcią wstawilabym zdjęcie, ale co wstawie to nikt tego nie może zobaczyć....

Chcę założyć nowego Facebook specjalnie dla tego forum. Więc jak ktoś może niech udezy do mnie na priv i poda nazwę grupy.
Nie podam swojego prywatnego fejsa, bo 2 lata temu też byłam na forum ciazowym tylko na innej stronie i miałam stalkera.
Jakaś psychiczna dziewczyna przez rok mnie prześladował, wypisywala dziwne rzeczy do moich znajomych, chciała do mojego domu przyjechać, Masakra.
Nie chcę tego przeżywać na nowo, dopiero co się z tego wyrwałam. Nie wiem czemu akurat mnie wybrała.
Czuję że są tutaj na maxa normalne dziewuchy, ale wolę się zabezpieczyć, mam nadzieję że nie macie mi tego za złe...

I będę wrzucać t zdjęcia moich prac, brzuszka, więc jeżeli jestem akceptowana z chęcią dołączę do grupy na facebook'u.
Toz to jakas psychopatka!
Ja bym sie osrala ze strachu.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry