kalana
Fanka BB :)
Ja piłam rozpuszczalną dwie na dzień a teraz w ciąży nie pijęJa dalej nie pije wcale. Od poczatku ciszy odrzucili mnie i dalej trzyma. Kilka dni temu zrobiłam i dwa lyki i tyle stala i wystygla. Przed ciaza pikam 3 na dzien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja piłam rozpuszczalną dwie na dzień a teraz w ciąży nie pijęJa dalej nie pije wcale. Od poczatku ciszy odrzucili mnie i dalej trzyma. Kilka dni temu zrobiłam i dwa lyki i tyle stala i wystygla. Przed ciaza pikam 3 na dzien
Hehe a kto nie lubi? ja w ogole nie jem a cukier rosnie jak glupi. Jedyne co to raz dziennie slodze kawe 1.5 lyzeczki i zawsze pije ja na spacerze zeby od razu spalic weglowodany ciekawe co mi dziś powie jak zobaczy moja ksiazeczkemoje po jedzieniu sa okolo 115-119, na czczo roznie, raz 90, raz 75, uff a tez se lubie pojesc slodkie
ja bede musiala oddac glokometr, bo mam pozyczony, ehh, ale spokojna jestem, ze mi cukry nie skacza, tez staram sie duzo ruszac zeby spalic wszystko
miesko ubite, talarki w misce, pora powiesic reczniki, i prac prac, w koncu slonce wyszlo!!!!!
Kochana u mnie organizm reaguje inaczej. Zupelnie nie moge ryżu i makaronu i zadnych klusek. Łyżeczka ziemniaków ewentulanie kasza i mieso plus salatki. Wlasnie to jestw tej chorobie perfidne ze każdy reaguje inaczej. Niestety w wiekszosci trzeba metoda prob i bledow. Mecze sie z nia juz 3 raz i mniej wiecej mam wyprobowane.Z ziemniaków zrezygnuj. Skaczą cukry tez po makaronie kluskach chlebie pizza.
mm pysznosci!U mnie leje deszcz [emoji17] a na gotowanie mój maz ma wenę juz drugi dzien [emoji16] wczoraj zrobił pizzę, a dzis zapowiedział kotlety mielone po prowansalsku z suszonymi pomidorami [emoji4] rano dostałam tez naleśniki na sniadanie [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, o której zazwyczaj mierzycie poranne cukry? Ja ok 8.30 mam 84-86. Zmuszanie się do śniadania.... Ble. Dziś idę na wesele przyjaciółki, więc mała dyspensa będzie. Zmieściłam się w kieckę - sukces! Miłego dnia mamusie.