reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Ja dalej nie pije wcale. Od poczatku ciszy odrzucili mnie i dalej trzyma. Kilka dni temu zrobiłam i dwa lyki i tyle stala i wystygla. Przed ciaza pikam 3 na dzien
mi zaczela w ciazy herbata smakowacJa dalej nie pije wcale. Od poczatku ciszy odrzucili mnie i dalej trzyma. Kilka dni temu zrobiłam i dwa lyki i tyle stala i wystygla. Przed ciaza pikam 3 na dzien
creativo
Hej mysmy mieli aktywny weekend w sobote bylismy na grillu u lubego rodziny a w niedziele tesciowa u nas byla z odwiedzinami na kawie
Co do ruchow ja czuje w okolicy pepka i nizej mala jest caly czas glowkowo ulozona i jakos specjalnie sie nie przemieszcza zawsze tak samo ja czuje spokojna po mamusi to nie szaleje w brzuchu
Cisnienie mam lepsze niz przed ciaza pije jedna kawe z kapsulki dziennie jak mam jeszcze ochote to pije inke z syropem waniliowym i mlekiem
Co do ruchow ja czuje w okolicy pepka i nizej mala jest caly czas glowkowo ulozona i jakos specjalnie sie nie przemieszcza zawsze tak samo ja czuje spokojna po mamusi to nie szaleje w brzuchu
Cisnienie mam lepsze niz przed ciaza pije jedna kawe z kapsulki dziennie jak mam jeszcze ochote to pije inke z syropem waniliowym i mlekiem
U mnie obiad ciocia robi. Przyjedzie na działkę z gotowym. Wczoraj pulpety w sosie grzybowym i pomidorowym zrobiła. Dwa dni nie muszę gotować.co macie na obiad? ja zrobie kotlety drobiowe, bo nie mam weny na gotowanie dzis
Dziś wracamy do domu. Już się nie mogę doczekać.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Ja tak z synem mialam. Odrzucilo mnie od kawy na dwa lata. Potem wróciłam do dwoch dziennie i teraz musze jedną bo umieram. Raz ze mi sie tak strasznie chce a dwa ze jestem strasznie slaba i boli mnie glowa jak nie wypije.
Synek odwieziony do przedszkola jade teraz do diabetologa. Jak co dwa tyg. Wszsytko mi sie pokonczylo i musze recepty wziasc. Np za paski na receptę nie place nic. Wszystko kasa chorych pokrywa a jak nie to jedno opakowanie 30 euro kosztuje. Tak samk insulina bez 40 na receptę 5. Dodatkowo nie moge ostatnio cukrow opanowac. Cały czas powyzej 140mam i nie wiem co sie dzieje. Zwiększam insu i dalej to samo[emoji16]
Synek odwieziony do przedszkola jade teraz do diabetologa. Jak co dwa tyg. Wszsytko mi sie pokonczylo i musze recepty wziasc. Np za paski na receptę nie place nic. Wszystko kasa chorych pokrywa a jak nie to jedno opakowanie 30 euro kosztuje. Tak samk insulina bez 40 na receptę 5. Dodatkowo nie moge ostatnio cukrow opanowac. Cały czas powyzej 140mam i nie wiem co sie dzieje. Zwiększam insu i dalej to samo[emoji16]
ja wlasnie kroje ziemniaki na talarki, potem ubije kotlety, surowke mam w lodowceU mnie obiad ciocia robi. Przyjedzie na działkę z gotowym. Wczoraj pulpety w sosie grzybowym i pomidorowym zrobiła. Dwa dni nie muszę gotować.
Dziś wracamy do domu. Już się nie mogę doczekać.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
moje po jedzieniu sa okolo 115-119, na czczo roznie, raz 90, raz 75, uff a tez se lubie pojesc slodkieJa tak z synem mialam. Odrzucilo mnie od kawy na dwa lata. Potem wróciłam do dwoch dziennie i teraz musze jedną bo umieram. Raz ze mi sie tak strasznie chce a dwa ze jestem strasznie slaba i boli mnie glowa jak nie wypije.