reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja dalej nie pije wcale. Od poczatku ciszy odrzucili mnie i dalej trzyma. Kilka dni temu zrobiłam i dwa lyki i tyle stala i wystygla. Przed ciaza pikam 3 na dzien

Hej mysmy mieli aktywny weekend w sobote bylismy na grillu u lubego rodziny a w niedziele tesciowa u nas byla z odwiedzinami na kawie
Co do ruchow ja czuje w okolicy pepka i nizej mala jest caly czas glowkowo ulozona i jakos specjalnie sie nie przemieszcza zawsze tak samo ja czuje spokojna po mamusi to nie szaleje w brzuchu
Cisnienie mam lepsze niz przed ciaza pije jedna kawe z kapsulki dziennie jak mam jeszcze ochote to pije inke z syropem waniliowym i mlekiem

Ja tak z synem mialam. Odrzucilo mnie od kawy na dwa lata. Potem wróciłam do dwoch dziennie i teraz musze jedną bo umieram. Raz ze mi sie tak strasznie chce a dwa ze jestem strasznie slaba i boli mnie glowa jak nie wypije.

Synek odwieziony do przedszkola jade teraz do diabetologa. Jak co dwa tyg. Wszsytko mi sie pokonczylo i musze recepty wziasc. Np za paski na receptę nie place nic. Wszystko kasa chorych pokrywa a jak nie to jedno opakowanie 30 euro kosztuje. Tak samk insulina bez 40 na receptę 5. Dodatkowo nie moge ostatnio cukrow opanowac. Cały czas powyzej 140mam i nie wiem co sie dzieje. Zwiększam insu i dalej to samo[emoji16]

reklama
Ja tak z synem mialam. Odrzucilo mnie od kawy na dwa lata. Potem wróciłam do dwoch dziennie i teraz musze jedną bo umieram. Raz ze mi sie tak strasznie chce a dwa ze jestem strasznie slaba i boli mnie glowa jak nie wypije.

Synek odwieziony do przedszkola jade teraz do diabetologa. Jak co dwa tyg. Wszsytko mi sie pokonczylo i musze recepty wziasc. Np za paski na receptę nie place nic. Wszystko kasa chorych pokrywa a jak nie to jedno opakowanie 30 euro kosztuje. Tak samk insulina bez 40 na receptę 5. Dodatkowo nie moge ostatnio cukrow opanowac. Cały czas powyzej 140mam i nie wiem co sie dzieje. Zwiększam insu i dalej to samo[emoji16]

moje po jedzieniu sa okolo 115-119, na czczo roznie, raz 90, raz 75, uff a tez se lubie pojesc slodkie

Do góry