reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A moj ma foch maz wredny. Jakos tak boje sie uprawiac seks w tej ciazy. Te plamienia itd mnie nerwowo wykanczaja. No ale jak wy to piszecie od czasu do czasu sie mizialismy:D no a teraz juz drugi tydz zasypia odwrocony tylkiem i mowi ze jak nie chcę to nie :D no trudno przeżyje to jakoś.

Tak z ciekawości od którego tyg w Polsce robią ktg?

Nie tylko Twój :p

Mój standardowo dużo mówi o tym zbok. Ja też zresztą. Ale wieczorem jestem zmęczona i zwykle szybki numerek lub mizianie.

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja tez bym pochlaniala wszystko .uwielbiam bulki z maslem I pomidorem .no niby nic ale pycha!
Paczka mi sie dalej chce! Kuzwa jak bede w Pl to nazrem sie ich jak swinia [emoji23]
Caly czas mi sie cos chce!

Ja ktg mialam ostatnio na wizycie [emoji7][emoji7][emoji7] słyszałam serduszko moje malutkie dobre 15 minut. Jestem w 21 tygodniu.

W Polsce chyba po 24 tyg robia. Nie pamietam dokladnie.

Bylam z Filipem polazic po galleriach handlowych! Poczynialam pierwsze zakupy dla dzidzi. BOZE jaka radosc mial Filip az babki w sklepie lapaly sie za serca na jego widok, ze tak starszy braciszek moze cieszyc sie z zakupow dla dzidzi.

Oczywiscie nie wzielam nic dziewczynskiego. No jakos sie nie moglam przemoc. Wzielismy unisex rzeczy I doslownie kilka sztuk na przecenach. Ale ilez radosci mielismy.

Odezwala sie do mnie Magwa. U niej wszystko bardzo dobrze.i uwaga kolejnY grudniowy chlopczyk o imieniu ALEK moze zostac dopisany do listy .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

a ja bede chciala byc tylko ja Natan i Tomek :) na gosci przyjdzie czas, ale i tak moja mama bedzie na pierwsze kapieli przyjezdzac, musze ja ladnie poprosic :)
Wiesz co, obcych to ja też nie za bardzo, ale mój D, moja mama, czy teściowa to jak najbardziej.
Wzięłam rozdarlam materac, wyjęłam podkład kokosowy, cieniutki. I na balkonie zdrapywalam gryke... No w łeb sobie strzelić tylko posypało jak wiórki kokosowe na torcie. Zdrapac było ciężko, troszeczkę zostało. Na szczęście bez robaków, bez pleśni, została sama pianka.
I wiatr zawial i całe łupiny gryki wlecialy mi do domu... Ile ja się naodkurzalam.... Szok

Wczoraj z mężem próbowaliśmy się pokochać po 6 tyg. No i nic z tego nie wyszło, skończyło się śmiechem :p taka Sucha jestem, że palca nie wcisniesz :p dziewica aż szok.
Można na mnie spokojnie mówić:
"Sucha pi*da" hehehehe
Ale zachodu z tym materacem. Mnie by się nie chciało, kupiłabym nowy. :-p
My też jakoś słabo w tych sprawach, jak jest co tydzień, to dobrze. Od trzech dni planujemy, ale albo jedno, albo drugie zasypia wcześniej, bo padnięte. A mnie teraz jeszcze ten kręgosłup boli, więc też ciężko. Ech...

O dziwo apetytu dużego jakoś nie mam. najgorzej było na początku, a teraz zjem troszkę i już mi się cofa, albo żołądek boli, bo ściśnięty.

Ja tez bym pochlaniala wszystko .uwielbiam bulki z maslem I pomidorem .no niby nic ale pycha!
Paczka mi sie dalej chce! Kuzwa jak bede w Pl to nazrem sie ich jak swinia [emoji23]
Caly czas mi sie cos chce!

Ja ktg mialam ostatnio na wizycie [emoji7][emoji7][emoji7] słyszałam serduszko moje malutkie dobre 15 minut. Jestem w 21 tygodniu.

W Polsce chyba po 24 tyg robia. Nie pamietam dokladnie.

Bylam z Filipem polazic po galleriach handlowych! Poczynialam pierwsze zakupy dla dzidzi. BOZE jaka radosc mial Filip az babki w sklepie lapaly sie za serca na jego widok, ze tak starszy braciszek moze cieszyc sie z zakupow dla dzidzi.

Oczywiscie nie wzielam nic dziewczynskiego. No jakos sie nie moglam przemoc. Wzielismy unisex rzeczy I doslownie kilka sztuk na przecenach. Ale ilez radosci mielismy.

Odezwala sie do mnie Magwa. U niej wszystko bardzo dobrze.i uwaga kolejnY grudniowy chlopczyk o imieniu ALEK moze zostac dopisany do listy .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No to mamy podobne menu. Kanapeczka, duuzo masełka i pomidorek mailnowy. Mozna posypać odrobiną cebulki. Mmmmmhmmmm....
I jeden pączek dziennie pęka :p Gumki w spodniach zresztą też.

reklama
Do góry