reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie słońce, ale sporo chmur.
Dzień dzisiaj kiepski, awantury z rodziną. Szkoda gadać .
Ja miałam nadzieję rodzić w szpitalu 25 km ode mnie.
Zobaczymy po glukozie gdzie mnie wywieje

Jak samopoczucie?

reklama
No ja urodziłam w zdrojach i jestem bardzo niezadowolona, wszystkich traktują taśmowo. Fakt szpital piękny i zadbany, ale opieka pań od noworodków tragiczna. Mnie szczególnie zle traktowali bo nie pochodziła ze Szczecina.
często brzydka porodówka i niewygodne łóżko nie zrobi takiej krzywdy rodzącej niż personel.

No ja też sama. Dobrze, że mąż pójdzie ze mną. Jeszcze dodatkowo to że nie wiem jak się dogadam, czasem spotykam takich ludzi, że już na początku sobie odpuszczam próbę zrozumienia. Muszę liczyć na siebie i swoją intuicję.

Dziewczyny moje kochane! Jestem .mialam goraca linie w domu , tesciowa, mama , trzy bratowe, patryk syn moj ukochany pierworodny, bratowa meza I prztjaciolka z pl.kazdy od 10 Musial wszystko wiedziec teraz juz! Wiec nie mialam jak I kiedy napisac.swoja Droga to bardzo mile .choc czesc z nich to nie tyle co z troski jak z ciekawosci. [emoji23] Ale dobre I tyle. Zaraz opisze na wizytowym.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co polecacie do spania dla noworodka? Rożek, śpiworek? Cos pod główkę czy jednak nie? Spotkałam sie juz z milionem teorii i w koncu nie wiem co wybrać...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry