reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja chyba osram sie do jutra po pachy!!!!
No juz sie wizyty doczekac nie moge.
Wczoraj o niczym innym nie myslalam czy synek czy corcia. Choc obstawiam ze to Fabiś mnie tam bombarduje od srodka.
A Dzis kurde zaczelam zdawac sobie sprawe ze to polowkowe bedzie a jak jakas wade wynajdzie. No juz se wkrecam. Durna.
Omg miesiac czasu dziadzia nie widzialam [emoji7] pierwszy raz w tej ciazy tyle musialam czekac.dlugoooooo.
Wczesniej co dwa tyg usg ze wzgledu na plamienia. A teraz tak dlugo .
Ehhh.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

aneta_ck: Ty to bidulko się po tych lekarzach nachodzisz za wszystkie czasy! Zdrówka i oby nieprzyjemności szybko minęły!
Nadrobiłam 2 dni nieobecności (ufff) i wychodzi na to, że tylko ja planuję twardo pracować sobie tyle, ile tylko wytrzymam. Większość ucieka od 1 września. A ja nie wyobrażam sobie siedzieć w domu. Jeszcze się nasiedze z maluszkiem ;)
Zapisałam sie dzisiaj do szkoły rodzenia ;) 6 spotkań 1 x tyg. Sporo. Zobaczymy jak mojemu M będą szły ćwiczenia z zakładania kaftaników :p

Dzieki dziewczyny za wsparcie :) u mnie niestety nie chodzi tak o hemoroidy tylko ja mam tam dosc sporą ranke po porodzie . podobno od długiego parcia i ona co ja zalecze to po jakims czasie znowu sie rozchodzi i krwwawi i cholernie boli :( dobra dosc o mojej pupie:D zrobię chlopakom obiad i spadam tam bo jeszcze musze znaleźć gdzie to jest bo sie przeprowadzili :)

Dzieki dziewczyny za wsparcie :) u mnie niestety nie chodzi tak o hemoroidy tylko ja mam tam dosc sporą ranke po porodzie . podobno od długiego parcia i ona co ja zalecze to po jakims czasie znowu sie rozchodzi i krwwawi i cholernie boli :( dobra dosc o mojej pupie:D zrobię chlopakom obiad i spadam tam bo jeszcze musze znaleźć gdzie to jest bo sie przeprowadzili :)

Ehhh czyli tez bol przy rozchodzacej sie szczelinie bo tak to chyba sie nazywa.
Biedna ty.
Ale dobrze ze idziesz moze zalecza bo co bedzie przy porodzie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

aneta_ck: Ty to bidulko się po tych lekarzach nachodzisz za wszystkie czasy! Zdrówka i oby nieprzyjemności szybko minęły!
Nadrobiłam 2 dni nieobecności (ufff) i wychodzi na to, że tylko ja planuję twardo pracować sobie tyle, ile tylko wytrzymam. Większość ucieka od 1 września. A ja nie wyobrażam sobie siedzieć w domu. Jeszcze się nasiedze z maluszkiem ;)
Zapisałam sie dzisiaj do szkoły rodzenia ;) 6 spotkań 1 x tyg. Sporo. Zobaczymy jak mojemu M będą szły ćwiczenia z zakładania kaftaników :p
Kochana, zwolnienie nie oznacza siedzenia w domu i nudów! Ja wreszcie będę miała czas dokończyć swoje projekty, pomóc mężowi z wystawą, zebrać dok. do dalszej nauki i wiadomo.... Zbudować Jasiowi miejsce do życia jak już wyskoczy z brzucha :)

Kochana, zwolnienie nie oznacza siedzenia w domu i nudów! Ja wreszcie będę miała czas dokończyć swoje projekty, pomóc mężowi z wystawą, zebrać dok. do dalszej nauki i wiadomo.... Zbudować Jasiowi miejsce do życia jak już wyskoczy z brzucha :)

Dokładnie, jak to mówią: inteligentny człowiek nie nudzi sie nigdy [emoji6] zawsze znajdzie sie milion ciekawych rzeczy do zrobienia. Praca w życiu to nie wszystko, trzeba sie rozwijać wszechstronnie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nie no jasna sprawa, że to nie fotel i tv. U mnie jednak zwolnienie z pracy to tym by się pewnie skończyło. Może ze 2 tygodnie miałabym zajęcie typu zakupy, wyprawki etc. Ale brakowałoby mi kontaktu z ludźmi, wyjścia, porządnego ubrania się, umalowania etc. Bo jak się siedzi w dmu (przynajmniej ja) to trochę "kocurzeję" :p

Do góry