reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A my się poznaliśmy domładnie 6 grudnia... Moze i bobas wypadnie 4 lata póżniej w ten sam dzień;)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
A tak pisząc już. Wiecie jakie jaja hehe. Czytam dzis o imieniu Dorian a tam ze najlepiej naZywać tak dzieci urodZone marzec i grudzien. Smialam sie bo w marcu splodzony a grudzień termin. Malo tego liczba dla Doriana to 7 a 7 grudnia mam date cesarki. Cos w tym jest. Kazdy mi mowi boze jak Ty chcesz nazwac ,a ja mam w dupie mój syn i juz tak bylam zla ze mowie weźcie sobie robcie swoje dzieci i nazywajcie jak chcecie od moich sie odpierdolcie.

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was dziewczyny po wekendzie. Nie mialam nawet jak popisac z Wami bo znowu zaliczylam mega kłótnie z mężem. Zobaczyny jak dzis będzie. Podnosze sie z lozka bo z malyn jadę na kontrole oczek. Zobaczymy jak po pol roku noszenia okularow reaguje jego wada. Pod warunkiem ze bedzie mial ochote dac sobie zmierzyc oczy a z tym roznie bywa. Ostatnio walczylismy dwa lata :D milego dnia

hejo
Anetko ja z moim ostatnio klotni malo, za to tesciowa mnie wczoraj wkurzyla i musialam odpyskowac :D trudno, bywa i tak :D przezyla
szamam amciu ipora do pracy, pogoda piekna sie zapowiada

Dzień dobry

Aneta powodzenia u oku.

Ja mam termin na dzień przed Mikołajkami, ale na pewno nie wyceluję, tylko 5 % kobiet rodzi w terminie. który na dodatek u mnie jest z usg. Prędzej urodzę koło połowy grudnia.

A w ogóle bardzo pozytywnie nastrajam sie do porodu, rozmawiam sobie z dziewczyną która właśnie rodzi tam gdzie ja chcę i mega pozytywne nastawienie lekarzy, a to daje siłę moc :D

Miłego pn
Nie chciało mi się wstać do pracy :p

Dzień dobry

Aneta powodzenia u oku.

Ja mam termin na dzień przed Mikołajkami, ale na pewno nie wyceluję, tylko 5 % kobiet rodzi w terminie. który na dodatek u mnie jest z usg. Prędzej urodzę koło połowy grudnia.

A w ogóle bardzo pozytywnie nastrajam sie do porodu, rozmawiam sobie z dziewczyną która właśnie rodzi tam gdzie ja chcę i mega pozytywne nastawienie lekarzy, a to daje siłę moc :D

Miłego pn
Nie chciało mi się wstać do pracy :p
ja wstalam o 6-40 i o dziwo chcialo mi sie, heheh, potem pewnie bede ziewajaca, bo zle spalam w nocy

Czesc dziewczyny, właśnie dołączyłam do forum [emoji846] termin na 09/12/2016 chłopak Mikołaj [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowa mamę :)
Mamy zbliżone terminy i mój syn też ma mieć na imię Mikołaj, ale jeszcze na 100% nie zdecydowaliśmy.
Opowiedz coś o sobie, to Twoje pierwsze dziecko?

Sancia ja nie wiem o co chodzi, Dorian piękne imię, znam nawet jednego Doriana, okazało się że nowy chłopak mojej koleżanki ma na imię Dorian :)
I dobre masz podejście, nazywaj dzieci jak chcesz, twoje dzieci i Twoja decyzja.

Ja pamiętam jak dałam na imię Kacper to wszyscy twierdzili że głupie imię i skrzywdxilam tym dziecko. Pffff nie mieli wyjścia i się przyzwyczaili :)

reklama
Do góry