K
Krasnal77
Gość
A my się poznaliśmy domładnie 6 grudnia... Moze i bobas wypadnie 4 lata póżniej w ten sam dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Mikołajki :-) :-) :-) .Ja 6 grudnia pójdę do szpitala i bd czekać az mnie pokroja i synek bd z nami [emoji12]A my się poznaliśmy domładnie 6 grudnia... Moze i bobas wypadnie 4 lata póżniej w ten sam dzień
ja wstalam o 6-40 i o dziwo chcialo mi sie, heheh, potem pewnie bede ziewajaca, bo zle spalam w nocyDzień dobry
Aneta powodzenia u oku.
Ja mam termin na dzień przed Mikołajkami, ale na pewno nie wyceluję, tylko 5 % kobiet rodzi w terminie. który na dodatek u mnie jest z usg. Prędzej urodzę koło połowy grudnia.
A w ogóle bardzo pozytywnie nastrajam sie do porodu, rozmawiam sobie z dziewczyną która właśnie rodzi tam gdzie ja chcę i mega pozytywne nastawienie lekarzy, a to daje siłę moc
Miłego pn
Nie chciało mi się wstać do pracy
Czesc dziewczyny, właśnie dołączyłam do forum [emoji846] termin na 09/12/2016 chłopak Mikołaj [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom