reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

piersi mi zaraz odpadna, nogi napuchniete, oj co to bedzie na koncowce?
Będzie chłodniej ;) odpoczywaj póki możesz :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
piersi mi zaraz odpadna, nogi napuchniete, oj co to bedzie na koncowce?
Kurcze Ty to masz problem z tymi piersiami :/ u mnie totalnie nic, nawet nie są jakieś wrażliwe...
Ale za to mam wrażenie, że mój żołądek nie ma dna, non stop coś jem, co chwilę zmieniam smaki, wczoraj ogorki kiszone na zmianę z delicjami ;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ale sierpniowych małżeństw huhuhu... :)

Ja miałam 3 rocznicę ślubu 15 czerwca.

A 11 grudnia stuknie nam 6 lat razem!!!

I 11 grudnia mam termin porodu :D
Fajnie by się złożyło :) taki rocznicowy prezent :)
Data idealna ;) mi się marzy poród w Mikołajki. Oczywiście, nie będę się zwijać z rozpaczy na podłodze jeśli Mała wybierze sobie inny dzień, ale jakoś tak by pasowała do rodziny ;) ja jestem z Dnia Babci. Mój brat z Dnia Dziadka, a siostra z Dnia Dziecka. Dzień Świętego Mikołaja to najbliżej przypadające daty porodu święto :D

Kurcze Ty to masz problem z tymi piersiami :/ u mnie totalnie nic, nawet nie są jakieś wrażliwe...
Ale za to mam wrażenie, że mój żołądek nie ma dna, non stop coś jem, co chwilę zmieniam smaki, wczoraj ogorki kiszone na zmianę z delicjami ;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
no moje bola jak porabane, az sczypia, apetyt raz mam, raz nie

Data idealna ;) mi się marzy poród w Mikołajki. Oczywiście, nie będę się zwijać z rozpaczy na podłodze jeśli Mała wybierze sobie inny dzień, ale jakoś tak by pasowała do rodziny ;) ja jestem z Dnia Babci. Mój brat z Dnia Dziadka, a siostra z Dnia Dziecka. Dzień Świętego Mikołaja to najbliżej przypadające daty porodu święto :D

no urodziny w "zwykły dzień" przy takich datach to faktycznie nieteges ;-) heheh -nieźle
życzę Ci tego mikołajkowego porodu
u nas się wszyscy śmieją, że starzy w październiku przy pierwszych chłodach musieli się ostro dogrzewać bo mam 3 rodzeństwa i wszyscy jesteśmy z lipca:D

malowałyście sobie może paznokcie u stóp?;) dla mnie to wyzwanie niczym godzina fitnessu- umęczyłam się nieziemsko z takim brzuszkiem!

no urodziny w "zwykły dzień" przy takich datach to faktycznie nieteges ;-) heheh -nieźle
u nas się wszyscy śmieją, że starzy w październiku przy pierwszych chłodach musieli się ostro dogrzewać bo mam 3 rodzeństwa i wszyscy jesteśmy z lipca:D

malowałyście sobie może paznokcie u stóp?;) dla mnie to wyzwanie niczym godzina fitnessu- umęczyłam się nieziemsko z takim brzuszkiem!
heheh, sie nasmialam :D

reklama

Mi mąż musiał buty wiązać dzisiaj... ;P paznokcie u stóp mam pomalowane od miesiąca prawie. Zmyć ich nie daję rady, ha ha.

Do góry