reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam nowa mamę :)
Mamy zbliżone terminy i mój syn też ma mieć na imię Mikołaj, ale jeszcze na 100% nie zdecydowaliśmy.

Sancia ja nie wiem o co chodzi, Dorian piękne imię, znam nawet jednego Doriana, okazało się że nowy chłopak mojej koleżanki ma na imię Dorian :)
I dobre masz podejście, nazywaj dzieci jak chcesz, twoje dzieci i Twoja decyzja.

Ja pamiętam jak dałam na imię Kacper to wszyscy twierdzili że głupie imię i skrzywdxilam tym dziecko. Pffff nie mieli wyjścia i się przyzwyczaili :)
przeciez Kacper to ladne imie!!

reklama
Tez myslalam o Kacprze, ale mojemu mężowi nie przypadło do gustu i padło na Mikołaja Piotra [emoji846]

Moje pierwsze dziecko, 27 lat i pewnie będę do was często zaglądać, bo mój maz właśnie wyjechał służbowo na 3 miesiace w delegacje za granice [emoji17] ma wrócić na 3 tygodnie przed porodem wiec nam nadzieje, ze sie wyrobi, a ja nie urodzę przed czasem [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez myslalam o Kacprze, ale mojemu mężowi nie przypadło do gustu i padło na Mikołaja Piotra [emoji846]

Moje pierwsze dziecko, 27 lat i pewnie będę do was często zaglądać, bo mój maz właśnie wyjechał służbowo na 3 miesiace w delegacje za granice [emoji17] ma wrócić na 3 tygodnie przed porodem wiec nam nadzieje, ze sie wyrobi, a ja nie urodzę przed czasem [emoji6]

O losie to tam trzymaj się do powrotu męża ;)

oj to dlugo go nie bedzie, pewnie juz bardzo tesknisz co?

reklama
czesc laski:)
witam nową mamę

ja wczoraj przeżyłam szok ,bo mama mi powiedziała,że jej koleżanka przez 2 lata nie mogła się przyzwyczaić, że jej wnuczek ma na imię Alan - nie pasowało jej to, głośno wyrażała swoje niezadowolenie i ZABRONIŁA wręcz nadania takiego imienia, prawie zerwała kontakty z córką itd- a teraz zdziwiona, że dziewczyna nie chce do niej przyjeżdżać z wnukiem i bardzo żałuje, ze tak się zachowywała (córka oczywiście postawiła na swoim)

nadawanie imion dzieciom- temat rzeka i aż dziwota bierze ile ludzi ma coś w tej kwestii do powiedzenia i wtrącenia się.
Dlatego Sancia- dawaj Dorian i na nikogo się nie patrz

Lux- współczuję wymiotów. Ostatnio jak myłam kibel to sobie przypomniałam te "piękne chwile" kiedy to wisiałam nad sedesem całe wieczory. Ale za to nigdy nie miałam takiego błysku w łazience jak wtedy :p

Do góry