reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny które mialy cc czy byl ktorym tatus przy was? O ile wyjdzie u mnie kolejna cesarka maz tutaj ma mozliwosc I przede wszystkim chce byc ze mna na sali. Wiecie moze jak to wyglada?

No I ostatnio widzialam filmik z "naturalnej cesarki" co o tym myslicie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny które mialy cc czy byl ktorym tatus przy was? O ile wyjdzie u mnie kolejna cesarka maz tutaj ma mozliwosc I przede wszystkim chce byc ze mna na sali. Wiecie moze jak to wyglada?

No I ostatnio widzialam filmik z "naturalnej cesarki" co o tym myslicie?

Myślę że to bajka.i długo jeszcze nie będzie w PL takiego standardu :(

Co do obecności męża przy cc to w niektórych szpitalach tylko jest taka możliwość.

cb7wugpju04jz4q8.png

Ale postów napisalyscie.

Mnie od rana głową pęka. Wstałam przed 14. I dopiero przeszło.

Co do seksu to u mnie podwójna lipa. Lekarze już zabronili. I nawet jakbym chciała inną opcję to jest problem bo męża już nie widziałam 2 tyg. Tęsknię do niego a on do mnie i dzieci. A dziś się okazało że jeszcze jeden tydz bez M bo samochód musi oddać do naprawy. Brakuje mi seksu a w tej ciąży to mam podwójna chęć. Inne opcje wchodzą u nas w grę ale co z tego jak go nie ma. :(

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux bola bo sie przygotowuja do karmienia. Zdrowy objaw.
Ja odziwo mam spokoj z nimi.
Na poczatku mega bolaly I szybko urosly I zrobily sie ciezkie.ale przestaly bolec.pewnie chwilowo.

No ok Dzis maz nie mogl pomiętosić tak jak lubi bo robilo sie nieprzyjemnie ale podotykac pozwolilam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ja sama nie moge dotknac a gdzie tam dac samcowi :D

My tez unikamy seksu, alr za to miziania sobie nie odmawiamy. Wiem ze maz uwielbia mnie dotykac i jemu to sprawia wielka przyjemnosc a i ja go troszeczke pomiziam [emoji6] gorzej z piersiami, sutki mnie bola no i raczej sie nie da bo mnie zwyczajnie boli.

Wczoraj w koncu przywiezli lozeczko Olusi. Piekne jest [emoji6] Dzis dopiero wynieslismy stare wyro i poukladalismy tak jak ma byc i efekt jest swietny [emoji6] wazne ze córcia zadowolona. Choc bylismy zli bo prezent mial byc na początku lipca na urodziny ale nie dotarlo, potem my na wczasach, wiec dowiezli dopiero teraz ale warto bylo czekac [emoji6]

Mam wrazenie ze ciagle sprzatam. Ja juz nie wyrabiam [emoji23] ciagle piore po tych wczasach haha a dochodzi mi jeszcze bierzace pranie. Mam jeszcze kupe do poskladania.. ale ide na chwile z dziećmi na polko bo juz nie moge patrzec na to co mam zrobić jeszcze [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

ale się rozpisałyście jejkuuu ale nadrobiłam ;D a tak w temacie to ja też jakoś szybko się oddałam mojemu mężowi :) to był mój jedyny partner seksualny ;))) miałam może koło 16 lat ;) pamiętam że jakoś gimnazjum kończyłam haahha ;D

teraz w ciąży pozwalamy sobie na igraszki raz częściej raz rzadziej ;D mamy zielone światło;D a później jak już będziemy w trójkę to już niewiadomo jak będzie ;DD

na obiad dzisiaj miałam ochotę jednocześnie na zupę ogórkową i zarazem na młode ziemniaczki z roladkami z piersi kurczaka i mizerią z ogórków;D i niestety nie umiałam wybrać co zrobić więc zrobiłam dziś dwudaniowy obiad ;D ale zaszalałam ;DD hihih mąż się ucieszy ;D

mały wczoraj jakoś słabo kopał dziś do południa tak samo i już jakoś się zaczęłam niepokoić... ale po południu troszkę go pogłaskałam i się obudził i dał czadu ;D brzuch falował chyba przez dobre 10 min ;DD i już matka zadowolona i spokojnaaa ;DD ehh wy też tak macie?;D

ale się rozpisałyście jejkuuu ale nadrobiłam ;D a tak w temacie to ja też jakoś szybko się oddałam mojemu mężowi :) to był mój jedyny partner seksualny ;))) miałam może koło 16 lat ;) pamiętam że jakoś gimnazjum kończyłam haahha ;D

teraz w ciąży pozwalamy sobie na igraszki raz częściej raz rzadziej ;D mamy zielone światło;D a później jak już będziemy w trójkę to już niewiadomo jak będzie ;DD

na obiad dzisiaj miałam ochotę jednocześnie na zupę ogórkową i zarazem na młode ziemniaczki z roladkami z piersi kurczaka i mizerią z ogórków;D i niestety nie umiałam wybrać co zrobić więc zrobiłam dziś dwudaniowy obiad ;D ale zaszalałam ;DD hihih mąż się ucieszy ;D

mały wczoraj jakoś słabo kopał dziś do południa tak samo i już jakoś się zaczęłam niepokoić... ale po południu troszkę go pogłaskałam i się obudził i dał czadu ;D brzuch falował chyba przez dobre 10 min ;DD i już matka zadowolona i spokojnaaa ;DD ehh wy też tak macie?;D

Noo ooo toz ty swoja!!!! Ja tez szybko dalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale juz myslalam ze tylko ja tak polecialam po bandzie [emoji23].

U mnie ogorkowa wczoraj wyszla ale byla zarabista taka kwasna. Tez mi sie chcialo w tygodniu.

reklama
My tez unikamy seksu, alr za to miziania sobie nie odmawiamy. Wiem ze maz uwielbia mnie dotykac i jemu to sprawia wielka przyjemnosc a i ja go troszeczke pomiziam [emoji6] gorzej z piersiami, sutki mnie bola no i raczej sie nie da bo mnie zwyczajnie boli.

Wczoraj w koncu przywiezli lozeczko Olusi. Piekne jest [emoji6] Dzis dopiero wynieslismy stare wyro i poukladalismy tak jak ma byc i efekt jest swietny [emoji6] wazne ze córcia zadowolona. Choc bylismy zli bo prezent mial byc na początku lipca na urodziny ale nie dotarlo, potem my na wczasach, wiec dowiezli dopiero teraz ale warto bylo czekac [emoji6]

Mam wrazenie ze ciagle sprzatam. Ja juz nie wyrabiam [emoji23] ciagle piore po tych wczasach haha a dochodzi mi jeszcze bierzace pranie. Mam jeszcze kupe do poskladania.. ale ide na chwile z dziećmi na polko bo juz nie moge patrzec na to co mam zrobić jeszcze [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Poka fotke z wyrkiem nowym.

Do góry