swieta racja!to ja wam wrzucę fajne coś. Tak prawdziwe hehehe Zobacz załącznik 766084
reklama
elifit
Moderatorka
ale ciepłe są?zaraz sie zabecze piersi mnie bola...co ja mowie, pieka!!! mrowia, bol nie do wytrzymania
Boli ale przestanie, najlepiej wtedy chodzić w bawełnianym staniku.
A do bólu musisz się przyzwyczaić, to jest dopiero przedsmak
sa gorace ja wiem ciaza, wszystko sie zmienia, ale kuzwa jak zyje to tak mnie jeszcze nie bolalyale ciepłe są?
elifit
Moderatorka
oj kochana, najlepeij by było żebyś je puściła luzem, a ty w pracy..sa gorace ja wiem ciaza, wszystko sie zmienia, ale kuzwa jak zyje to tak mnie jeszcze nie bolaly
Bóle to teraz będą różne, musisz je zaakceptować i pamiętać że miną. Przygotuj się psychicznie na to.
w poprzedniej ciazy bolaly lekko po bokach i czulam brodawki a tu zupelnie inny bol, oj chetnie bym zjdela biustonosz, ale tak przy klientach z lekka wstydoj kochana, najlepeij by było żebyś je puściła luzem, a ty w pracy..
Bóle to teraz będą różne, musisz je zaakceptować i pamiętać że miną. Przygotuj się psychicznie na to.
Dokladnie to dopiero poczatek.ale ciepłe są?
Pamietam jak z Patrykiem musialam sciagac pokarm bo mlody w inkubatorze I mleko musialam mu dowozic. Malego przetransortowali do Wroclawia.w mojej miescinie szpital nie byl przystosowany do opieki wczesniakiem. I zebym nie musiala w dzien dzien dojerzac zamieszkalam we Wroclawiu u znajomej tesciowe ktora jest polozna. Nie zapomne jak dostalam zastoju w jednym cycku [emoji22][emoji22] normalnie bol nie z tej ziemi piers twarda jak kamien I mega goraca. A ta cudna kobiecina uratowala mnie I moj pokarm choc bol przy tym byl niesamowity.
Wsadzila mnie pod cieply prysznic I tam zaczela mi wymasowywac piers. Ryczalam. Powaznie myslalam ze umre. Ale po kilku minutach z piers zaczelo leciec mleko I robila sie coraz mieksza.
Pozniej nastawialam budzik co 3 godziny I sciagalam z dwoch cyckow zeby tylko znowu sie sytuacja nie powtorzyla.
BOZE nigdy wiecej.
Za to rodzice opowiadali jak to mama dostala zastoju I ojciec uratowal ja od szpitala! Sam ssal piers matki az zeszlo wszystko. I bol minol. Maly Brat niestety nie mial na tyle sily aby ulzyc mamie bo mleko mu za cholere nie chcialo leciec. W tych czasach pewnie poradzilby sobie laktator elektryczny.
Na poczatku wizja ojca zsacego mleko z matki piers mnie przerazila I obrzydzila [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
Nie rozumialam. Myslalam ze to chore.
Zrozumiala dopiero jak mnie to dopadlo.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
moja bratowa urodzila w kwietniu i ona juz kilka razy miala zapalenie piersi, wyla z bolu, goraczke az dostala, przyjechala polozna, wymasowala, pomoga sciagnac pokarm i jaka ulga, ale co sie Agata nabeczalaDokladnie to dopiero poczatek.
Pamietam jak z Patrykiem musialam sciagac pokarm bo mlody w inkubatorze I mleko musialam mu dowozic. Malego przetransortowali do Wroclawia.w mojej miescinie szpital nie byl przystosowany do opieki wczesniakiem. I zebym nie musiala w dzien dzien dojerzac zamieszkalam we Wroclawiu u znajomej tesciowe ktora jest polozna. Nie zapomne jak dostalam zastoju w jednym cycku [emoji22][emoji22] normalnie bol nie z tej ziemi piers twarda jak kamien I mega goraca. A ta cudna kobiecina uratowala mnie I moj pokarm choc bol przy tym byl niesamowity.
Wsadzila mnie pod cieply prysznic I tam zaczela mi wymasowywac piers. Ryczalam. Powaznie myslalam ze umre. Ale po kilku minutach z piers zaczelo leciec mleko I robila sie coraz mieksza.
Pozniej nastawialam budzik co 3 godziny I sciagalam z dwoch cyckow zeby tylko znowu sie sytuacja nie powtorzyla.
BOZE nigdy wiecej.
Za to rodzice opowiadali jak to mama dostala zastoju I ojciec uratowal ja od szpitala! Sam ssal piers matki az zeszlo wszystko. I bol minol. Maly Brat niestety nie mial na tyle sily aby ulzyc mamie bo mleko mu za cholere nie chcialo leciec. W tych czasach pewnie poradzilby sobie laktator elektryczny.
Na poczatku wizja ojca zsacego mleko z matki piers mnie przerazila I obrzydzila [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
Nie rozumialam. Myslalam ze to chore.
Zrozumiala dopiero jak mnie to dopadlo.
Naprawdę okropny bol.moja bratowa urodzila w kwietniu i ona juz kilka razy miala zapalenie piersi, wyla z bolu, goraczke az dostala, przyjechala polozna, wymasowala, pomoga sciagnac pokarm i jaka ulga, ale co sie Agata nabeczala
reklama
ona mowi, ze czula jakby ktos za nie ciagnal i chcialw wyrwac, wyla ona, wylo dziecko szok