reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja dziewczyny mam doła. Jutro idę do gina znowu. Mam delikatne plemienia. Zero bólu dzidziuś rusza sie normalnie. Wielkosci glowki od szpilki ale kuz drugi raz to widzę. Myslalm ze mi się wczoraj wydawało a dziś to samo. Niestety ip odpada. Mąż do 23 w pracy ciotka na urlopie a ja z maluchem sama w domu. Nie wiem co to jest i dlaczegom żadnych skurczy nie mam. Trochę mnie ciągnął brzucho po poludniu ale mialam wrazenie ze dzidzius tak sie ułożył bo polezalam chwilke i malenstwo sie krecilo i przeszlo mi to dziwne uczucie. Osiwieje do konca tej ciazy :(

ANETKO napewno jest wszystko dobrze. Nie zamartwiaj sie za wczas.
Ale masz racje jedz jutro I to sprawdz dla swietego spokoju I bezpieczenstwa. A teraz kochana odpoczywaj w każdej wolnej chwili- wiem ze latwo nie jest z rozbrykanym maluchem w domu ale choc sproboj

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dziewczyny mam doła. Jutro idę do gina znowu. Mam delikatne plemienia. Zero bólu dzidziuś rusza sie normalnie. Wielkosci glowki od szpilki ale kuz drugi raz to widzę. Myslalm ze mi się wczoraj wydawało a dziś to samo. Niestety ip odpada. Mąż do 23 w pracy ciotka na urlopie a ja z maluchem sama w domu. Nie wiem co to jest i dlaczegom żadnych skurczy nie mam. Trochę mnie ciągnął brzucho po poludniu ale mialam wrazenie ze dzidzius tak sie ułożył bo polezalam chwilke i malenstwo sie krecilo i przeszlo mi to dziwne uczucie. Osiwieje do konca tej ciazy :(
ale ważne,że dzidzia się rusza, plamienia się zdarzają, trzymam kciuki, żeby się okazało niczym poważnym! dobrze,że idziesz do lekarza, rozwieje Twoje watpilości

widzialam tez ten filmik :)
Anetko Boziu nie zamartwiaj sie, wszystko bedze dobrze, musi byc, trzymam kciuki!!!!!!!
Joshi ja na szybko fyrty zrobilam w piekarniku, ale dobre

Dziewczyny które mialy cc czy byl ktorym tatus przy was? O ile wyjdzie u mnie kolejna cesarka maz tutaj ma mozliwosc I przede wszystkim chce byc ze mna na sali. Wiecie moze jak to wyglada?

No I ostatnio widzialam filmik z "naturalnej cesarki" co o tym myslicie?

U mnie nie bylo mowy o kims kto mialby na sali byc prZy mnie. . . I chyba dobrze bo jesZcze bardZiej bym sie denerwowala

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie nie bylo mowy o kims kto mialby na sali byc prZy mnie. . . I chyba dobrze bo jesZcze bardZiej bym sie denerwowala

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w W dwoch wczesniejszych cc tez maz nie mogl Byc ale to bylo w Pl.
Teraz mamy mozliwosc tutaj przy trzeciej cc aby maz byl na sali I odciol pepowine. Zawsze o tym marzyl wiec nie ma opcji aby go to teraz ominelo jak jest Szansa.
A I ja zawsze pragnelam aby byl ze mna a nie gdzies pod drzwiami caly w nerwach.

U mnie w W dwoch wczesniejszych cc tez maz nie mogl Byc ale to bylo w Pl.
Teraz mamy mozliwosc tutaj przy trzeciej cc aby maz byl na sali I odciol pepowine. Zawsze o tym marzyl wiec nie ma opcji aby go to teraz ominelo jak jest Szansa.
A I ja zawsze pragnelam aby byl ze mna a nie gdzies pod drzwiami caly w nerwach.

mam takei samo zdanie, jesli u nas bedzie sn to chcemy byc razem, wiem, ze on mnie wesprze :)

reklama
Do góry