reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A ja chce leżeć sama. Na platnej sali. Po cc mialam tAka kobiete gdzie jej mąż od 6 rano byl do.nocy. a ja bolace.sutki kazali wierzyć . Worek z moczem . O krew ktora lala sie z pomiedzy nog. Poszlam sama na sale mialam spokój

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie jestem pewna czy moge to przeczytac... jestem sama po 2 ciezkich stratach. bardzo jej wspolczuje.

jestem dzis chodzaca furia i to zmeczona chodzaca furia. jeszcze jeden dzien i w czwartek jade na urlop. no wiem ze urlop od zwolnienia nie rozni sie ale ostatnio mimo l4 zataraniam u meza i na budowie (nie fizycznie rzecz jasna) i padam na nos.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ej no dziewczyny, ogarnijcie się. Wielokrotnie prosiłam, że jak chcecie, żeby na liście wprowadzić jakieś zmiany, to piszcie w tej sprawie do mnie na pw, to zrobię to od ręki. Naprawdę nie jestem w stanie śledzić wszystkich zmian u każdej z Was i wychwytywać je z pomiędzy wiadomości na forum. Tu nie ma jakiegoś programu, który automatycznie uzupełnia informacje o Was, tylko ja to robię ręcznie. Tak więc, JEŚLI COŚ SIĘ U WAS ZMIENIŁO I CHCECIE TĄ ZMIANĘ UMIEŚCIĆ NA LIŚCIE, LUB TEŻ NIE MA WAS NA LIŚCIE I CHCECIE SIĘ NA NIEJ ZNALEŹĆ, TO NAPISZCIE MI TO W PRYWATNEJ WIADOMOŚCI!!!

No ja w ciąży z synkiem też miałam jaja i zanim zaczęli mi wypłacać, to trwało chyba 2 czy 3 miesiące. :sad: Mam nadzieje, że teraz tak nie będzie.
]

Nie wiedziałam, że trzeba pisać do Ciebie na priv, nie orientuje się jeszcze z czym do kogo, sorki teraz już będę wiedziała.

A co do ZUSu to dostałaś wtedy jakieś pismo? musiałaś coś wyjaśniać czy po prostu tyle to trwało?

Cześć dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu i chciałam zapytać, czy mogę dołączyć? :) termin wg OM mam na 14 grudnia, a więc 21 tc. Od razu mam do Was pytanie: czy macie może kłucia w szyjce? W 19 tc byłam u lekarza, stwierdził po badaniu palpitacyjnym, że szyjka długa i trzyma. W 20 tc miałam połówkowe i lekarz na usg przez brzuch wymierzył 38 mm szyjki. Zgłaszałam jednemu i drugiemu, że mnie ciągle tam kłuje, ale obaj stwierdzili, że jest okej! A ja czuje, że boli coraz bardziej, jakby mi ktoś drut tam pchał :( nie chce wyjść na panikare, ale to moja pierwsza ciąża o którą walczyłam prawie 4 lata, więc nie chciałabym teraz czegoś przegapić... Dodam, że od czasu do czasu mam lekkie twardnienia brzucha, ale biore magnez i dużo odpoczywam i zdaje się, że jest okej. Proszę Was doświadczone mamusie o rady, bo powoli zaczynam od zmysł9w odchodzić...:baffled:
Witam mamy.termin.ten sam :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Biedna Hajmal [emoji20]

Od którego tygodnia mozna uratować dzidziusia ? Ja tak sobie ciagle mowie zeby wytrzymac jeszcze miesiac.. ja sie strasznie boje ze cos sie stanie bo boli mnie brzuch i te skurcze mnie męczą.. jakby byla moja doktorka to bym dawno u niej byla, ale jest na urlopie.. jeszcze ta nerka mnie boli. Chyba wybiore sie w ktorys dzien do szpitala sprawdzic czy wszystko jest ok. Tyle dobrze ze dzidziusia czuje caly czas

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję Ci bardzo i podziwiam, że Ci się chciało te informacje wyszukiwać. Zaraz wprowadzę poprawki.

Witaj! Ja w pierwszej ciąży miałam takie kłucia i podczas badań wychodziło, że jest wszystko super. Urodziłam dzień po terminie bez żadnych komplikacji.

A faktycznie, wspominałaś. :happy:

Dzięki Ci jeszcze raz za ten przegląd. Wiesz, ja się staram naprawdę na bieżąco wpisywać info, które dostaje na pw. Ja chyba inaczej odczytałam wiadomość od noemi niż Ty. No w każdym razie bardzo mi zależy na tym, żeby ta lista była ładna i aktualna, dlatego wiele razy pisałam prośbę o przesyłanie info na pw i trochę się wzburzyłam, że ktoś ma pretensje, że u niego się coś zmieniło, a te zmiany nie zostały wprowadzone. Ale już ok, już jestem spokojna. :happy::happy::happy:

To może źle zrozumiałas, tak jak Joshi mówi ja nie mam do nikogo pretensji, po prostu nie wiedziałam że trzeba do Ciebie pisać i być może co niektóre dziewczyny również, teraz już wiem.

Do góry