reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A ja chce leżeć sama. Na platnej sali. Po cc mialam tAka kobiete gdzie jej mąż od 6 rano byl do.nocy. a ja bolace.sutki kazali wierzyć . Worek z moczem . O krew ktora lala sie z pomiedzy nog. Poszlam sama na sale mialam spokój

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie jestem pewna czy moge to przeczytac... jestem sama po 2 ciezkich stratach. bardzo jej wspolczuje.

jestem dzis chodzaca furia i to zmeczona chodzaca furia. jeszcze jeden dzien i w czwartek jade na urlop. no wiem ze urlop od zwolnienia nie rozni sie ale ostatnio mimo l4 zataraniam u meza i na budowie (nie fizycznie rzecz jasna) i padam na nos.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ej no dziewczyny, ogarnijcie się. Wielokrotnie prosiłam, że jak chcecie, żeby na liście wprowadzić jakieś zmiany, to piszcie w tej sprawie do mnie na pw, to zrobię to od ręki. Naprawdę nie jestem w stanie śledzić wszystkich zmian u każdej z Was i wychwytywać je z pomiędzy wiadomości na forum. Tu nie ma jakiegoś programu, który automatycznie uzupełnia informacje o Was, tylko ja to robię ręcznie. Tak więc, JEŚLI COŚ SIĘ U WAS ZMIENIŁO I CHCECIE TĄ ZMIANĘ UMIEŚCIĆ NA LIŚCIE, LUB TEŻ NIE MA WAS NA LIŚCIE I CHCECIE SIĘ NA NIEJ ZNALEŹĆ, TO NAPISZCIE MI TO W PRYWATNEJ WIADOMOŚCI!!!

No ja w ciąży z synkiem też miałam jaja i zanim zaczęli mi wypłacać, to trwało chyba 2 czy 3 miesiące. :sad: Mam nadzieje, że teraz tak nie będzie.
]

Nie wiedziałam, że trzeba pisać do Ciebie na priv, nie orientuje się jeszcze z czym do kogo, sorki teraz już będę wiedziała.

A co do ZUSu to dostałaś wtedy jakieś pismo? musiałaś coś wyjaśniać czy po prostu tyle to trwało?

Cześć dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu i chciałam zapytać, czy mogę dołączyć? :) termin wg OM mam na 14 grudnia, a więc 21 tc. Od razu mam do Was pytanie: czy macie może kłucia w szyjce? W 19 tc byłam u lekarza, stwierdził po badaniu palpitacyjnym, że szyjka długa i trzyma. W 20 tc miałam połówkowe i lekarz na usg przez brzuch wymierzył 38 mm szyjki. Zgłaszałam jednemu i drugiemu, że mnie ciągle tam kłuje, ale obaj stwierdzili, że jest okej! A ja czuje, że boli coraz bardziej, jakby mi ktoś drut tam pchał :( nie chce wyjść na panikare, ale to moja pierwsza ciąża o którą walczyłam prawie 4 lata, więc nie chciałabym teraz czegoś przegapić... Dodam, że od czasu do czasu mam lekkie twardnienia brzucha, ale biore magnez i dużo odpoczywam i zdaje się, że jest okej. Proszę Was doświadczone mamusie o rady, bo powoli zaczynam od zmysł9w odchodzić...:baffled:
Witam mamy.termin.ten sam :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Biedna Hajmal [emoji20]

Od którego tygodnia mozna uratować dzidziusia ? Ja tak sobie ciagle mowie zeby wytrzymac jeszcze miesiac.. ja sie strasznie boje ze cos sie stanie bo boli mnie brzuch i te skurcze mnie męczą.. jakby byla moja doktorka to bym dawno u niej byla, ale jest na urlopie.. jeszcze ta nerka mnie boli. Chyba wybiore sie w ktorys dzien do szpitala sprawdzic czy wszystko jest ok. Tyle dobrze ze dzidziusia czuje caly czas

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję Ci bardzo i podziwiam, że Ci się chciało te informacje wyszukiwać. Zaraz wprowadzę poprawki.

Witaj! Ja w pierwszej ciąży miałam takie kłucia i podczas badań wychodziło, że jest wszystko super. Urodziłam dzień po terminie bez żadnych komplikacji.

A faktycznie, wspominałaś. :happy:

Dzięki Ci jeszcze raz za ten przegląd. Wiesz, ja się staram naprawdę na bieżąco wpisywać info, które dostaje na pw. Ja chyba inaczej odczytałam wiadomość od noemi niż Ty. No w każdym razie bardzo mi zależy na tym, żeby ta lista była ładna i aktualna, dlatego wiele razy pisałam prośbę o przesyłanie info na pw i trochę się wzburzyłam, że ktoś ma pretensje, że u niego się coś zmieniło, a te zmiany nie zostały wprowadzone. Ale już ok, już jestem spokojna. :happy::happy::happy:

To może źle zrozumiałas, tak jak Joshi mówi ja nie mam do nikogo pretensji, po prostu nie wiedziałam że trzeba do Ciebie pisać i być może co niektóre dziewczyny również, teraz już wiem.

Do góry