madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Zauważyłyście ze dawno nie pisała Madzialenka3009 ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratuluję!Drogie Ciocie oto Nataniel ♥
Bazyli na szczęście nigdy nie miał aż takich napadów, żeby się po ziemi rzucał. Czasami mu się zdarzy wpaść w histerię, ale wtedy trzeba krzyknąć "Spokój!", a potem powiedzieć "Jak płaczesz, to ja Cię nie rozumiem, musisz się uspokoić i wytłumaczyć mi o co chodzi, to może będę ci mogła pomóc" No i on wtedy sam się próbuje uspokoić, nawet do siebie mówi "Jestem spokojny" i wtedy szlochanie się uspokaja. Pozwalam mu wytłumaczyć o co mu chodziło (oczywiście na tyle na ile jest w stanie) i znaleźć rozwiązanie jego problemu, albo mu wytłumaczyć dlaczego czegoś nie może. Ale fakt z 1,5 rocznym dzieckiem, to ciężko tak zrobić. Na szczęście jak mój synek miał 1,5 roku, to nie przypominam sobie by jakiekolwiek ataki histerii miały miejsce.Gratulacje dla Lux!
Co do buntu krzykow kladzenia sie i tupania to moj pasierb sprobowal to na mnie 2 razy i na tym zakonczyl. kompletnie nic do niego nie mowilam wtedy ani nie probowalam go powstrzymac. po wszytkim go wynioslam do drugiego pokoju i powiedzialam ze nie zgadzam sie na takie zachowanie i ma wrocic jak sie uspokoi. po drugim razie wiecej nie probowal. ale on mial wtedy 4 lata i jest zdrowy (chociaz troche nadpobudliwy). na pewno trzeba wyznaczac dzieciom granice z tym ze wiadomo jesli maja jakis problem zdrowotny to trzeba to robic umiejetnie zgodnie z rad specjalisty
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Gratulacje dla córci.Gratki Lux [emoji322] [emoji322] [emoji322]
Kuzwa człowiek wchodzi na forum po ciężkim dniu a tu trzy strony o pączkach [emoji13] [emoji13] idę wpierdzielić jakąś czekolade [emoji23] [emoji23]
Moja Zu zrobiła siku trzy razy na kibelek [emoji322] [emoji322] postęp [emoji4] [emoji4]
I Creativo teżZauważyłyście ze dawno nie pisała Madzialenka3009 ??
Dzis juz ok jest z rana jak nie zjem tylko np napije sie to wymiotuje odrazu ta woda. Ogólnie teraz juz moge pic i najlepiej woda z cytrynaSancia a nie masz problemów z piciem wody itd przy tych wymiotach ? Ja wypijam zdecydowanie za mało
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Creativo pisala do mnie na priv, wszystko ok u niejI Creativo też
ja chcialam Antka, ale moj sie uparl, ze ma byc Nataniel i tak od poczatku ciazy, choc niektorych oburza to imie ale co tamJa do wizyty jeszcze tydzień i będę na 100 % wiedziala czy synek czy córka, chociaż podobno bardziej wyglada na synka :-)
Lux tylko musisz sie przyzwyczaić , ze po 5 razy bedziesz powtarzac imie synka :-)
Pozornie latwe imie ,ale ostatnio miałam taka sytuacje pani zapytała jak synek ma na imie mówię Nataniel, a ona mi na to a Natalia ,a myślalam ze to chlopczyk bo tak ubrana :-) mnie bawia takie sytuacje i tylko do skutku tlumacze ze to syn Nataniel :-)
Poza tym imie jest piekne :-)
A dlaczego nie pisze na forum?Creativo pisala do mnie na priv, wszystko ok u niej
A tam ja dzis pow kolezance ze mysle ,ze u mnie jednak za 2 tyg jajka się na usg pojawią. I będzie Dorian. A ona co? Co to za imie? Itp. A ja do niej a co ma byc następny "alan" albo nie wiem co jeszcze :/. A ona na to lepsze niz dorian. Bo dziwne itd. Tak mnie wkurwila ze mowie bd miala swoje dzieci to sobie nazywaj jak chcesz.ja chcialam Antka, ale moj sie uparl, ze ma byc Nataniel i tak od poczatku ciazy, choc niektorych oburza to imie ale co tam
Najlepsze na woli, cukiernia z 1925r. geniaaalne. Do dziś pakowane w szary papier przewiązany sznurkiem.Gratulacje Lux ! To nam chłopaki rosną w siłę
Siedzę teraz i rozmyślam o tych paczkach ! Mam taką ochotę na z nadzieniem różnanym (jak nigdy!), już przejrzałam internet, gdzie najlepsze w Warszawie i jutro nie wpuszcze M do domu bez słodkiej paczuszki [emoji16]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka